Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Με επιασε τρομερος πονοκεφαλος.Ειμαι πολυ χαλια παιδια.
Πριν κατι μηνες ειχα μαζεψει κατι απο τις σκαλες του σπιτιου, πριν κατεβω Κρητη, το εβαλα στην τσαντα και το αφησα εκει.Ηταν ενα τροφιμο, μυριζε πολυ ασχημα, αυτο το θυμαμαι καλα.Ηταν αηδιαστικη η μυρωδια.Βρωμουσε.Το κρατησα εκει στην τσαντα ολους αυτους τους μηνες και οταν ανεβηκα Αθηνα ξανα εφερα την τσαντα και θυμομουν οτι ειχα αυτο το σκουπιδακι.Παρολο που ειχα βαλει πολλα αλλα, θυμομουν αυτο το συγκεκριμενο επειδη ηταν περιεργο και δε θυμομουν τι ηταν και ηθελα να το τσεκαρω πριν το πεταξω.Αλλα προλαβε παλι η μανα μου και πηγε και πεταξε ολοκληρη την τσαντα, την ωρα που εγω ημουν στο γιατρο.Γυρισα το ειδα και απελπιστηκα.Την ειχε πεταξει στους καδους και ποιος ξερει σε ποια σακουλα ηταν.Τι να εκανα; Να επαιρνα ολες τις σακουλες απο τους καδους για να το βρω; Θυμωσα τοσο πολυ.Με επιασε τρομερος πονοκεφαλος.Τα εβαλα μαζι της, μετα αρχισε και αυτη τις φωνες.Πως τολμησε να το κανει ρε γαμωτο; Της ειχα πει οτι θελω πρωτα να τσεκαρω κατι και μετα να την πεταξω.Αυτη προκοψε και τα πεταξε χωρις να με ρωτησει.
Προσπαθω ωρα να θυμηθω τι ηταν αυτο που ειδα αλλα δε μπορω.Δε μπορω με τιποτα...θυμαμαι μοναχα οτι ηταν τροφιμο, σαν κομματακι κρεας και μυριζε ασχημα.
Αλλα νομιζω ηταν και κατι αλλο.
Για καποιο λογο, ερχεται στο μυαλο μου, το χρωμα πορτοκαλι, το κιτρινο και ενα χαρτι απο τσιγαρο που γραφει slim ή κατι τετοιο...Ο,τι να ναι δηλαδη! Το μυαλο μου με αγχωνει με τις εικονες που φτιαχνει και δε μπορω να το ελεγξω.
Σκεφτομαι συνεχεια αυτο το πραγμα.Ηθελα απλα να το τσεκαρω.
Δε μπορω να θυμηθω πως ηταν, θυμαμαι ομως οτι ηταν καπως περιεργο...δε μπορω να θυμηθω και δεν το αντεχω αυτο...
Ειμαι πραγματικα χαλια...μου χαλασε η μερα...
Και δεν ξερω πραγματικα πως θα ειμαι αυριο...
Εκει που ημουν καλα, εξαιτιας της μανας μου τωρα ειμαι χαλια...
Ηταν αναγκη να πεταξει αυτη την τσαντα;
Τι θα κανω ρε παιδια;
Δεν αντεχω να προσπαθω να θυμηθω και να δημιουργω εικονες, επειδη δε βγαζουν νοημα και αυτο ειναι ανυποφορο.