Καλησπέρα...
Δεν ήξερα τι θέμα να βάλω τώρα, ούτε και ξέρω αν θα εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο θέμα σε κάτι περισσότερο από απόψε αλλά θέλω απλά να το πω κάπου, μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά θέλω...έβλεπα "Νόμος και τάξη" που μόλις τελείωσε και το θέμα που είχε ήταν κάποιο που στην πορεία κατάλαβα ότι θα με επηρεάσει αρκετά γνωρίζοντας με αλλά παρόλα αυτά κάθησα και το είδα ως το τέλος, ήθελα να δω τι θα γίνει...
Και στο τέλος αυτό που έδειχνε ήταν ένα μωράκι σε κρίσιμη κατάσταση με την γυναίκα που είχε την επιμέλεια να πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου αν θα δώσει την άδεια για να μπει η μικρή χειρουργείο αλλιώς θα πέθαινε κι εκεί τελείωσε και δεν ξέρω τι έγινε τελικά...όλο το επεισόδιο δεν ήταν ευχάριστο γιατί η κοπέλα που το γέννησε ήταν ***** από τα 12 της και προσπάθησε να τη δολοφονήσει κάποιος κι ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εξασκούσε το επάγγελμα γι' αυτό και γέννησε πρόωρα και άρρωστο μωρό οπότε καταλαβαίνετε ότι ήταν κάτι που σε φορτίζει συναισθηματικά κι εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μωρά...
Δεν ξέρω αν έχει νόημα που τα γράφω όλα αυτά αλλά πραγματικά ήθελα να τα πω κάπου...νιώθω χάλια... :(