θα ηθελα να πεθανω. εντιτ: ΟΧΙ να αυτοκτονησω*
θελε! :P
(just to express a death wish, nth more, nth less)
{*για να τα εχω καλα κ με τον μιστερ ΘΑΥ (Θεος-αν-υπαρχει)}
Printable View
θα ηθελα να πεθανω. εντιτ: ΟΧΙ να αυτοκτονησω*
θελε! :P
(just to express a death wish, nth more, nth less)
{*για να τα εχω καλα κ με τον μιστερ ΘΑΥ (Θεος-αν-υπαρχει)}
για να δεις πως είναι ή για κάτι άλλο;
γιατι?
ήρθες, είπες και απήλθες;
!!Quote:
Originally posted by pelariry
μου εκανε εντυπωση η ερωτηση πελ.
πιστευεις οτι μπορει να επιθυμει κανεις να πεθανει για να δει πως ειναι?
Λου!
δεν παει ετσι....
δεν μπορεις να κανεις τετοιες δηλωσεις και να φευγεις.
αν δεν εχεις τιποτε καλυτερο να κανεις, μπες λιγο στο τσατ.
αν εχεις, μπες λιγο στο τσατ....
Μπα , θα πεθανεις θες δε θες καποτε , μην ανησυχεις και μην βιαζεσαι μεχρι να γινει αυτο ;d
Quote:
boltseed\'s new master plan - project Life - : 06%
Παρε παραδειγμα τον μπολτ...μπορει να κολλησει στο 99%...κανεις δεν το θελει αυτο:)
Ελα λου...η ζωη ειναι ωραια ενα κλικ ειναι ολα.
Quote:
Originally posted by Remedy
!!Quote:
Quote:
Originally posted by raphsssodos Εστάλη στις 22-3-2007 στις 19:13
Θέλω να αυτοκτονήσω αλλά όχι να πεθάνω.
Θέλω μόνο να δω πως είναι.
αχμQuote:
Quote:
Originally posted by Remedy
!!Quote:
Quote:
Originally posted by raphsssodos Εστάλη στις 22-3-2007 στις 19:13
Θέλω να αυτοκτονήσω αλλά όχι να πεθάνω.
Θέλω μόνο να δω πως είναι.
εσυ ο ιδιος λοιπον.
καλως.
μονο που λες ξεκαθαρα \"ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ\"
η λου μαλλον το ακριβως αντιθετο ειπε...
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
boltseed\'s new master plan - project Life - : 06%
Παρε παραδειγμα τον μπολτ...μπορει να κολλησει στο 99%...κανεις δεν το θελει αυτο:)
Ελα λου...η ζωη ειναι ωραια ενα κλικ ειναι ολα.
Yay! καλα που μου θυμησες να το κανω update..!
Kαι ναι, το προηγουμενο boltseed plan ειχε οντως ΚΟΛΗΣΕΙ στο 99.97% και παρολιγο να τιναχτει στον αερα.
φροντισα να μην γινει.!!
common Lou! ya can do it!
Lou...
που είσαι βρε παιδί?
Έλα να συζητήσουμε λιγάκι...
Όποτε θέλεις φυσικά, εμείς εδώ είμαστε:)
Λου..
μιλαααα...γραψεεεεε!!!!
κατ αρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! :)
καλα δεν ειπα οτι θα αυτοκτονησω κιολας! (πολυ ψυχοφθορο πραγμα κ συνηθως αποτυγχανει)
ειπα οτι αν ο θανατος ηταν απλος, θα παταγα το κουμπακι. οχι για να δω πως ειναι! ελπιζω να ειναι το \"μη ειναι\"!
για να γλυτωσω απο εμενα βασικα! δε με αντεχω ωρες ωρες! πιστευω οτι εκανα πολλα λαθη στη ζωη μου κ οτι αυτα παντα υπαρχουν, οτι δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτο που λεγεται παρελθον μας.
τεσπα ετσι ειναι η ζωη κλπ κλπ
καλημερα λου!χαιρομαι καταρχην που εισαι καλα..
το παρελθον ειναι παρελθον δεν το κοιταμε περασε!κοιτα να προσεχεις την λου κ τα ματια σου στο παρον!ουτε καν στο μελλον!καλη δυναμη.
αχ Lou
τι κριμα να πεθανεις καλε?
εκανες λαθη αλλα αν αυτο που στην πραγματικοτητα αναζητουσες και αναζητας ειναι γλυκυτητα καλοσυνη αληθεια αγαπη
να ξερεις πως θα τα βρεις
και πως θα τα εχεις και συ και θα τα δινεις
μπορω να βγαλω και το θα...
σκατουλα που θες και να πεθανεις
Quote:
Originally posted by Lou!..
κατ αρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! :)
lou quote egw δεν ξερω να κανω ,αλλα θα σου μιλησω οσο ποιο απλα μπορω ,
ναι ,προσωπικα εχω ενδιαφερων για ολους τους ανθρωπους
καλα δεν ειπα οτι θα αυτοκτονησω κιολας! (πολυ ψυχοφθορο πραγμα κ συνηθως αποτυγχανει)
ναι καλη μου εχω κανει 2 και εχουν αποτυχει ,γιατι υπαρχει αυτο το κατι που μας κραταει,η φλογα η σπιθα η ελπιδα ,για κατι καλυτερο
ειπα οτι αν ο θανατος ηταν απλος, θα παταγα το κουμπακι. οχι για να δω πως ειναι! ελπιζω να ειναι το \"μη ειναι\"!
εγω θα το ειχα πατησει χιλιαδες φορες ,αλλα παντα ελπιζω για κατι καλυτερο,και δεν το παταω λεγεται αισιοδοξια ,ισως σου φαινονται πολυ μεγαλες μαλακιες αυτες που λεω ,αλλα τις εχω νιωσει γ αυτο τις λεω μεγαλες .
για να γλυτωσω απο εμενα βασικα! δε με αντεχω ωρες ωρες! πιστευω οτι εκανα πολλα λαθη στη ζωη μου κ οτι αυτα παντα υπαρχουν, οτι δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτο που λεγεται παρελθον μας.
Λου οχι ,παντα θα το κουβαλαμε το παρελθον ,αλλα το θεμα ειναι να μην μας σκιαζει τοσο πολυ πια ,και αυτο θελει δουλεια Λου δεν ειναι απλα πατησαμε ενα κουμπι ,υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται μαχητικοτητα ,για να ξεφυγουμε απο παρελθον ,να βγουμε απο το γμν τον κυκλο ,να τον σπασουμε ,και να δουμε εξω απο αυτον
ξερεις ποσες φορες εχω βρεθει σ αυτη τη θεση
Και ισως μου πεις οτι εγω δεν ειμαι εσυ . Εχεις καθε δικιο αλλα η σκεψη ειναι η ιδια δεν νομιζεις ??
τα εγραψα γρηγορα μπορω να στα αναλυσω αν θες :)
τεσπα ετσι ειναι η ζωη κλπ κλπ
edit στα μουτρα σου κοπελια!!!!!!!!
Αίσχος και όνειδος!=(ξέρεις)
Ουαί,ουαί!=Ου!(Το γνωστό γιούχα.λολ)
Άγαν βαρύς ο στίβος=είναι δύσκολο το αγώνισμα(οπότε είναι σαν προτροπή για εγκατάλειψη).
Φευ νυκτιπαταιπλάγιε αθλητά=Φύγε(εγκατατέλειψε)� �θλητή,που κατά τη διάρκεια της νύχτας περπατάς σε πλάγιες οδούς.
Τι λες καλέ που θα το σκάσεις έτσι αναίμακτα και με τοσαύτην ευκολία,ενώ εμείς θα περνάμε το διάολό μας να τα βγάλουμε πέρα με τις δυσλειτουργίες μας,τα επικά μας κολλήματα και τις προβληματικές μας σχέσεις,στάζοντας ιδρώτα πάνω από τα νήματα του φόρουμ και χύνοντας δάκρυα καυτά πάνω από βιβλία ποπ ψυχολογίας που λέει κι ο Petrance!
No can do Lou,είσαι καταδικασμένη να μένεις μαζί μας,στον ίδιο δρόμο που τραβάμε όλοι οι συνοδοιπόροι της συφοράς,λολ και που-το ξέρεις δα-μερικές φορές φαντάζει βαρύς-αλλά τις υπόλοιπες μας το φτιάχνει ο άτιμος!!!;)
Επίσης,δε σου επιτρέπω να φύγεις,γιατί καθώς το έχει δηλώσει και μία διάσημη αποχωρήσασα,είσαι το αγαπημένο μου μέλος!Τι θα γινόμουν η έρμη δίχως αγαπημένο μέλος?(θα έβρισκα άλλο εν καιρώ,αλλά μη μου γαμ@ς το επιχείρημα):D
Έπειτα,τι θα αναφωνούσα κάθε φορά στο σπίτι όταν η οικογένεια έβλεπε τηλεόραση και πέφταμε πάνω στη διαφήμιση της digea?Ξέρεις,αυτή με το κοριτσάκι με τα ριγέ μαλλιά που κάνει διάλεξη πάνω στις νέες τεχνολογίες,ε,κάθε φορά που το δείχνει,γελάω και λέω:\"H Lou!\"Βέβαια,όλοι με κοιτάνε σα να το έχω χάσει,αλλά το έχω(ΚΑΙ αυτό)συνηθίσει.:P
Με λίγα λόγια(που δεν το κατέχω),ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!:P
Κι όσο για τα περιβόητα λάθη του παρελθόντος,δε θα ήμασταν τίποτε δίχως αυτά.Δε θα είχαμε μάθει το παραμικρό.Τα υποτιμάμε,ενώ θα έπρεπε να τα ευχαριστούμε από πάνω!Γιατί εκεί στηρίχθηκε η εξέλιξή μας,πάνω στα παραπατήματα αυτά,τις ατοπιές,τις παρασπονδίες,τις αστοχίες,τις μπαρούφες,τα ολισθήματα,τις τρικλοποδιές και να η μούρη στη λάσπη,τους γλωσσοδέτες που μας παρεμπόδιζαν να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα,τις αυτοβαφτίσεις μας ως άχρηστα και ποταπά πλάσματα,ξέρεις τώρα,ένα σωρό ομορφιές!:D
Είμαι τελικά Πιαζετιανή,ε;
#Γιατί ρε συ δεν άνοιγες άλλο ένα looser thread,αφού τα ίδια λέμε κι εδώ.Αν ανοίξεις,γράφτο loser,γιατί υποφέρω κάθε φορά η τελειομανής.Ή μάλλον όχι,γράφτο looser για να αντιστέκομαι!!!:D:D:D
lol rain!
φχρστω.
λολ, εγω ειμαι louser, οχι loser ουτε looser, ισως loooser? μπα, μαλλον Lou!..ser.
lou! τώρα είδα την υπογραφή σου και ήθελα να σου πω ότι με έκανες και γέλασα:)
με τέτοια υπογραφή \"θέλε!\" που θες να πεθάνεις όπως λες κι εσύ...ξέρεις να χειρίζεσαι αλλιώς τα πράγματα;)
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΑΤΟΥΛΑΑΑΑ!!
Θες να ηρεμησεις ε?
Θες να την κανεις χωρις αλλο ζορισμα κοριτσακι?
Μηπως να γινω μαγα?... και να απαλλαγουμε απο ολα οσα καναμε?
Αμ δε..καποιες στιγμες τα λαθη μας ειναι φορτια ασηκωτα,μα δεν ειναι και στιγμες που λεμε \"ε και?\"
Τωρα,αυτη τη στιγμη που εσενα σου φαινονται βουνα, θυμησου οτι θα υπαρχουν και οι αλλες!!!
Μακια..
τα αντικαταθλιπτικα βλακαιβουν?
εεε παρντον? :P
Τι εννοεις?
εννοεις βλακαινουν?ναιQuote:
Quote:
Originally posted by τομαζινα
Εγω θα ελεγα οτι η απαντηση δεν ειναι απλη.
Θα ελεγα οτι εαν υποφερεις απο καταθλιψη , θα σκοραρεις υψηλοτερα σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα με αντικαταθλιπτικα.
Φυσικα εαν δεν εχεις καταθλιψη , δεν εχει και νοημα να τα παρεις ή αν μπορεις να βρεις αλλους τροπους διαχειρισης.
Γενικα μιλωντας παντως δεν μπορεις να πεις οτι σε κανουν πιο χαζο τα φαρμακα...εκτος εαν εχεις παρει ολοκληρη την αποθηκη μονοκοπανιας.
Θα το ψαξω λιγο παραπανω , τωρα δεν προλαβαινω να γραψω...
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Εγω θα ελεγα οτι η απαντηση δεν ειναι απλη.
Θα ελεγα οτι εαν υποφερεις απο καταθλιψη , θα σκοραρεις υψηλοτερα σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα με αντικαταθλιπτικα.
Φυσικα εαν δεν εχεις καταθλιψη , δεν εχει και νοημα να τα παρεις ή αν μπορεις να βρεις αλλους τροπους διαχειρισης.
Γενικα μιλωντας παντως δεν μπορεις να πεις οτι σε κανουν πιο χαζο τα φαρμακα...εκτος εαν εχεις παρει ολοκληρη την αποθηκη μονοκοπανιας.
Θα το ψαξω λιγο παραπανω , τωρα δεν προλαβαινω να γραψω...
εγω γενικα πιστευω οτι κανεις δεν ξεφευγει απο καταθλιψη αν δεν αλλαξει τροπο ζωης,τι και αν εχει παρει ενα κουβα φαρμακα
Συμφωνω οτι δεν ειναι τοσο απλες οι απαντησεις, αν και με διαφορετικη εννοια: τα αντικαταθλιπτικα λεγεται πως μειωνουν ορισμενες γνωσιακες λειτουργιες ειδικα στον τομεα της μνημης. Παντως δεν συγκρινεται με την επιδραση που εχουν τα αντιψυχωσικα που ειναι πολυ μεγαλυτερη. Απ\' την αλλη η καταθλιψη ετσι κι αλλιως επηρεαζει τις γνωσιακες λειτουργιες. Εγω ακομη εχω θεματακια με τη μνημη και την προσοχη οπως και με αλλα νοητικα \"κολπα\" που πριν την καταθλιψη μου ηταν ευκολα και τωρα πρεπει να ξαναμαθω.
Αλλα βασικα δεν καταλαβα το σκοπο της ερωτησης περισσοτερο, για αυτο και ρωτησα (το βλακευω το καταλαβα, μου φαινεται και αστειο :P)
αμα κρινω απο τη δικη μου εμπειρια,οχι..ισως να χαλαρωνουν λιγο την τσιτα..Quote:
Ποσο καιρο τα παιρνεις?
..και καλα, τι καινουργιο ειναι αυτο παλι?
Κατσε να μιλησεις..τι πετας μια μαλ@@@ και εξαφανιζεσαι..εεε???
Ακου βλακαιβουν τα αντικαταθλιπτικα..θες να μας πεις οτι ξαφνικα εγινες ηλιθια?
Δεν ξέρω από φάρμακα, δεν έχω πάρει ποτέ.
Ξέρω όμως απ τη ζωή και είναι μερικές φορές που νιώθουμε ανήμποροι να σηκώσουμε ανάστημα, να δώσουμε στον εαυτό μας ένα χαμόγελο.
Αυτό από μόνο του είναι αρκετό.
εννοω αν κοβουν μερικες μοναδες απο το IQ καποιου, αν αισθανεται κανεις πιο βλακας απο το συνηθες, κακη μνημη, δυσκολια συγκεντρωσης κ ο,τιδηποτε κανει ο εγκεφαλος.
(αν και αυτη την περιοδο δεν το πολυ χρησιμοποιω -το μυαλο εννοω-, οποτε μου περισσευουν αρκετες μοναδες ανενεργες! :P)
ειχα παρει καποτε, αλλα τωρα πια δεν μπορω να θυμηθω με αξιοπιστια πως ηταν.
Κομον Λου!
Μια \"Voice of Reason\" δεν παιρνει καταθλιπτικα..! Εχει αλλους τροπους να μαχεται τα προβληματα της..!
Quote:
εννοω αν κοβουν μερικες μοναδες απο το IQ καποιου, αν αισθανεται κανεις πιο βλακας απο το συνηθες, κακη μνημη, δυσκολια συγκεντρωσης κ ο,τιδηποτε κανει ο εγκεφαλος.
(αν και αυτη την περιοδο δεν το πολυ χρησιμοποιω -το μυαλο εννοω-, οποτε μου περισσευουν αρκετες μοναδες ανενεργες! :P)
ειχα παρει καποτε, αλλα τωρα πια δεν μπορω να θυμηθω με αξιοπιστια πως ηταν.
μην ξαναπαρεις ,παλεψε το
δεν παιρνω κατι τωρα, ειπα να ρωτησω μηπως τα εχω παραξηγησει! (επειδη το σκεφτομαι μηπως θα ηταν χρησιμο να παρω τπτ). παλια που ειχα παρει ενα διαστημα ημουν παρα πολυ αρνητικη κ πιστευα οτι βλακαιβουν, αλλα μπορει αυτο να ηταν μια δικη μου a priori αρνητικη πεποιθηση.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
αμα κρινω απο τη δικη μου εμπειρια,οχι..ισως να χαλαρωνουν λιγο την τσιτα..Quote:
Ποσο καιρο τα παιρνεις?
..και καλα, τι καινουργιο ειναι αυτο παλι?
Κατσε να μιλησεις..τι πετας μια μαλ@@@ και εξαφανιζεσαι..εεε???
Ακου βλακαιβουν τα αντικαταθλιπτικα..θες να μας πεις οτι ξαφνικα εγινες ηλιθια?
το σωστο ρημα ειναι μαλλον το αποβλακωνω αλλα το βλακευω ειναι πιο φρεσκο κ εναλλακτικο! :P
Χρησιμο θα ηταν να παρεις μια ανασα,να παρεις ενα φορεματακι (λεω εγω τωρα) οχι αντικαταθλιπτικα..
Πως εισαι σημερα?
δεν βλακαίνουν, αλλά παχαίνουν! :P
λου είσαι γαμώ τα άτομα, ξεκόλλα. τα λάθη του παρελθόντος έχουν συμβάλει κι αυτά στο να είσαι αυτή που είσαι σήμερα. κοίτα το τώρα. ούτε πίσω, ούτε μπρος! τώρα! (οκ, ξέρωωω, ευκολα τα λες, δύσκολα τα κάνεις)
Εγω ο καψερος ακομα ντεν καταλαβαινει γιατι να αποκαλουμε τις εμπειριες του παρελθοντος, σαν \"λαθη\" και οχι σαν... εμπειριες που μας διδαξαν κατι χρησιμο το οποιο αν αξιοποιησαμε πολυ ή λιγο ειναι αλλη ιστορια.Quote:
Originally posted by claire
δεν βλακαίνουν, αλλά παχαίνουν! :P
λου είσαι γαμώ τα άτομα, ξεκόλλα. τα λάθη του παρελθόντος έχουν συμβάλει κι αυτά στο να είσαι αυτή που είσαι σήμερα. κοίτα το τώρα. ούτε πίσω, ούτε μπρος! τώρα! (οκ, ξέρωωω, ευκολα τα λες, δύσκολα τα κάνεις)
Aγαπητη μου τομαζινα ανοιξες ενα θεμα πριν λιγο καιρο ,και δεν ηθελες με τιποτα να παρεις φαρμακα,βαση αυτων που ειπες λοιπον τοτε!!Quote:
ΕΡΩΤΩ.
Που το ξερεις οτι βλακαιβουν αφου δεν πηρες ?????
Και πως απαντας τοσο απολυτα σε κατι που δεν γνωριζεις ,και δεν ξερεις ??