ειναι η υπερσουξεαλικοτητα δειγμα καποιας διαταραχης?
Κατ'αρχας δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος εδω που γραφω...αν ναι συγχωρεστε με.
Προκειται για συγγενικο μου προσωπο....
οταν ηταν μικρη της παρουσιαστηκε σχολιαση...φορουσε κατι χαζα πλαστικα σαν σωματα που υπηρχαν τοτε μηπως διορθωθει το θεμα.Την κοροιδευαν τα παιδια και σταματησε το σχολειο(σας τα λεω πολυ περιληπτικα γιατι η ιστορια της ειναι τεραστια)
Απο θειους γιαγιαδες και τετοια δεν πηρε αγπαη αντιθετως την ξεχωριζαν απο τα αλλα παιδια....δεν εβλεπε δωρακια ας πουμε απο την γιαγια οπως τα αλλα και ας εμεναν ολα στην ιδια πολυκατοικια.
Νευρικο παιδι,επιθετικο και ζηλιαρικο.Εγω οταν ημουν μωρο ας πουμε μου λεει η μαμα μου πως οριακα αφηνε εκεινη να με ακουμπαει.
Ζηλια προς την μητερα της και τους συγγενεις της.
Ολους μας εβριζε ανευ λογου....Στα 15 της εφυγε πρωτη φορα απο το σπιτι.Τη βρηκαμε στους δρομους....μετα οι πορτες κλειδωμενες και καγκελα στα παραθυρα για να μη το σκασει παλι...
μη σας τα πολυλογω.... η ζωη στο σπιτι ασχημη για ολους και εκεινη να τρωει ξυλο μεχρι και απο θειους γιατι χτυπουσε την μητερα της!
για να μη σας τα πολυλογω η συγκεκριμενη γυναικα πλεον..εχει επιλεξει να ειναι ιεροδουλη για αυτο και ο τιτλος του θεματος.
Δεν το κανει απο αναγκη να ζησει σαφεστατα....στο σπιτι της εμαφανιζεται μια φορα στον ενα εναμησι χρονο...τα εχει ολα αλλα επιλεγει να ξαναγυρισει στους δρομους.
Αυτο ειναι ενα ειδος διαταραχης πιστευω....αλλα τι μπορει να ειναι?
Επισης οταν η ιδια δεν θελει να παει σε ειδικο και κανενα ιδρυμα δεν την δεχεται τι γινεται?μενει στους δρομους στο ελεος του θεου?
εχω παραλειψει πολλες πληροφοριες γιατι ειναι πολλα....οτι θελετε σας διαευκρινιζω!