ekana ena search sta palia mou arxeia kai diavasa symfwna me eggyres phges pws h toxoplasmosis symvainei mono stis gates kai stis gynaikes.
ti exete na peite panw se ayto?
Printable View
ekana ena search sta palia mou arxeia kai diavasa symfwna me eggyres phges pws h toxoplasmosis symvainei mono stis gates kai stis gynaikes.
πως οι γυναίκες είναι γάτες...! :D
εχω να πω τα εξης:Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
να μας το ελεγες στα ελληνικα αν ηθελες ...
κι επισης εχω να πω, οτι μας δηλωσες προσφατως οτι αν ειναι υποχρεωτικο να περιοριστεις σε ενα νικ, θελεις να ειναι το ινσεκτ...
τι εγινε?το μετανοιωσες η προσπαθεις να μας κρατας σε αγωνια?
Καλα εσεις τι ζορι τραβατε αν ο ονειροπλασμενος εχει 2 νικ?Σας ενοχλησε ,σας εβρησε?Σας σκοτωσε τη μανα ?Απο τις πιο καλες παρουσιες ειναι εδω,δεν πατε καλα!
το βρισκεις τιμιο να εχεις 10 λογαριασμους?δεν ειναι θεμα ζοριου αλλα ειλικρινειας κ μπεσας..Quote:
Originally posted by τομαζινα
Καλα εσεις τι ζορι τραβατε αν ο ονειροπλασμενος εχει 2 νικ?Σας ενοχλησε ,σας εβρησε?Σας σκοτωσε τη μανα ?Απο τις πιο καλες παρουσιες ειναι εδω,δεν πατε καλα!
Απο οτι ξερω το τοξοπλασμα μεταφερεται στη γατα απο τα ποντικια..οι γατες τα τρωνε και ετσι το εχουν..οχι οτι ειναι απαραιτητο,ισχυει κυριως για τις γατες που ειναι αδεσποτες.Quote:
Για τις γυναικες δεν ειμαι σιγουρη..
Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν η γυναικα μενει εγκυος,κανει εξετασεις καθε μηνα για τοξοπλασμα,γιατι προκαλει βλαβες στο εμβρυο..
Μα το πε και μονος του οτι ειναι ο ινσεκτ,σε ενα αλλο θεμα,δεν κρυφτηκε.
οχι δεν ειναι αλλα αυτο που εγω καταλαβα ειναι πως θεωρει πως ως insect δεν του μιλαει κανεις...
ειναι ενα forum που αν μη τι αλλο δεν πρεπει κανεις να καταπιεζεται...αν ετσι νιωθει βρε παιδια τι μας ενοχλει?
οσο για το αναλογο ερωτημα που εθεσε εγω προσωπικα δεν γνωριζω οποτε δεν μπορω να απαντησω...
Με λιγα λογια ουτε μονο οι γυναικες εχουν τοξοπλασμωση ουτε μονο οι γατες...δεν ισχυει καθολου αυτο που λες.
εσυ τινος εισαι?Quote:
αυτο ακριβως συμβαινει.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Απο οτι ξερω το τοξοπλασμα μεταφερεται στη γατα απο τα ποντικια..οι γατες τα τρωνε και ετσι το εχουν..οχι οτι ειναι απαραιτητο,ισχυει κυριως για τις γατες που ειναι αδεσποτες.Quote:
Για τις γυναικες δεν ειμαι σιγουρη..
Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν η γυναικα μενει εγκυος,κανει εξετασεις καθε μηνα για τοξοπλασμα,γιατι προκαλει βλαβες στο εμβρυο..
δεν το εχουν μονο οι γυναικες, αλλα ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΓΓΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ γιατι κινδυνευει η εγγυμοσυνη.
το συμπερασμα που βγαινει φιλε οτι οι γυναικεσ ειναι γατεσ και μη μπλεξεισ γιατι θα παθεισ καμια τοξοπλασμωση αλλα δεν πιανει αυτο γιατι το εγραψε η αρκτοσQuote:
:PQuote:
Originally posted by pad
το συμπερασμα που βγαινει φιλε οτι οι γυναικεσ ειναι γατεσ και μη μπλεξεισ γιατι θα παθεισ καμια τοξοπλασμωση αλλα δεν πιανει αυτο γιατι το εγραψε η αρκτοσQuote:
για να μην πω για τις γάτες με πέταλα...:D
Quote:
Originally posted by Remedy
εσυ τινος εισαι?Quote:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ
εσυ?
anthrwpos poioush pan
toutestin emeis prokaloume thn fysh kai ekeinh mas apantaei.
(kalh tyxh ston paok).
Xαχαχαχα ρε κοψτε τα φαρμακα...Quote:
Quote:
εσυ τινος εισαι?Quote:
εσυ?
εγω ειμαι του εαυτου μου.Quote:
Quote:
εσυ τινος εισαι?Quote:
εσυ?
τα δεοντα στον κιτσο.
Quote:
εγω ειμαι του εαυτου μου.Quote:
Quote:
εσυ τινος εισαι?Quote:
εσυ?
τα δεοντα στον κιτσο.
χαρηκα,οποτε τα δεοντα στον εαυτο σου.......
ΥΣ: Ο Κιτσος χαρηκε και μου ειπε οτι οταν βγουν οι μελιτζανες φλασκες που χει βαλει στο περιβολι ,να σου κρατησω μια σακουλα:)
κανε μας παρεα και εσυ.θες κατι?Quote:
Originally posted by Forever.young
Xαχαχαχα ρε κοψτε τα φαρμακα...Quote:
Quote:
εσυ τινος εισαι?Quote:
εσυ?
Oneiroplasmene,τις θεωρείς επικίνδυνες τις γυναίκες;:P
thewrw epikyndyno to anthrwpino eidos. to pio epikyndyno eidos tou planhth poy exei daneistei tis gnwseis ths fyshs kai twn allwn zwwn pros ofelos tou.
en toutis den thelw na ksexasw kati pou exei pei h anna frank. \"parola osa exoun kanei pistevw pws oi anthrwpoi einai kaloi sthn kardia\".
Συμφωνώ μαζί σου και στα δύο.Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο,παρόλο που γνωρίζω την επικινδυνότητά του.Είμαστε ένα είδος καταλυτικό με τη στάση μας απέναντι στον πλανήτη.Ένας παράγοντας καταστρεπτικός και επιταχυντικός ως προς τη φθορά και την πτώση παρόλες τις σπουδαίες μας ανακαλύψεις και τα επιτεύγματα.Αλλά δε χάνω την πίστη μου,γιατί μέσα στο είδος αυτό μπορείς να βρεις και αυτόν που αδιαφορεί και αυτόν που θα δώσει και τη ζωή του για να προστατέψει.Δεν είναι όμορφο ότι μέσω της διαφοροποίησης και της ποικιλομορφίας εξασφαλίζεται η εξέλιξη;
den kserw an einai \"omorfo\"... merikoi anthrwpoi einai omorfoi, h fysh einai panemorfh, esy eisai poly glykia RainAndWind kai alla paidia edw mesa.
ekseliksh ennoeitai pws odeuoume se poreia agnwsth. ti ennow?
px. se 50-100 xronia polla apo ta moderna spitia tha epipleoun sthn thalassa (etsi tha exei lkythei rto provlhma tou yperplythysmou)
px. oi psychasthenies tha exoun perioristei. den tha exoun eksalifthei alla tha einai elefgxomenes apo ton idio ton anthrwpo pou antimetwpizei psychiko provlhma
h ekseliksh einai aparaithth. allwste oi thalasses mas einai aperantes.
μην το λεσ κι ο πλανητησ εχει τωρα τελευταια κατι ψυχολογικα δεν κανει φθινοπωρο απο καλοκαιρι χειμωνα μπορει και στην ιδια μερα σαν δδ μου φαινεται αυτο εχουν ανοιξει τρυπεσ στην ατμοσφαιρα του και τωρα κλεινουν σαν πληγεσ που επουλωνονται καταστρεφεται το οξυγονο σαν κριση πανικου τα χει τα προβληματακια του!!!!!
Μπα , μπορει να αντεξει..! Μην τον βλεπεις ετσι , ειναι σκληρο καρυδι καταβαθος ;)
Eχει επιζησει σε τρομαχτικες επιθεσεις ηλιακης ακτινοβολιας , αμετρητες βροχες μετεωριτων, σεισμους που ανοιγαν την γη στα 300 ωστε να εβλεπες τα ταρταρα κατω, απιστευες εκρηξεις ηφαιστειων τοσο στο εδαφος, τοσο στο υπεδαφος, τοσο στο νερο, τοσο στην αβυσο, εποχες παγετωνων, εποχες ξηρασιας .
Δε νομιζω οτι μπορουμε να του κανουμε τοση ζημια, τουλαχιστον οχι ανεπανορθωτη. Αν μας βαρεθει... σιγα, 2-3 μεγασεισμους μας εχει και μας πεταει απο πανω του, ετοιμος να δεχτει το επομενο κυριαρχο ειδος που ελπιζω να μην ειναι οι \'μπλιαχ\' κατσαριδες.
Κοίτα να δεις πόσα \"καινούργια\" νικ, μπαίνουν στα καλά καθούμενα και τσακώνονται με παλιά μέλη.
Τυχαίο;
Αυτό εννοείται.
Στους καιρους που ζουμε ολα ειναι τυχαια Θεοφανια. ΟΛΑ..!
;)
εδω η τυχαιοτητα εφτιαξε κοτζαμ πλανητη, στα νεα μελη θα κολωσουμε ρε παιδια? :D
λολ pad, πολυ ευστοχες οι παρομοιωσεις σου! :DQuote:
Originally posted by pad
μην το λεσ κι ο πλανητησ εχει τωρα τελευταια κατι ψυχολογικα δεν κανει φθινοπωρο απο καλοκαιρι χειμωνα μπορει και στην ιδια μερα σαν δδ μου φαινεται αυτο εχουν ανοιξει τρυπεσ στην ατμοσφαιρα του και τωρα κλεινουν σαν πληγεσ που επουλωνονται καταστρεφεται το οξυγονο σαν κριση πανικου τα χει τα προβληματακια του!!!!!
Συγνωμη τι ειναι η τοξοπλασμωση και τι σχεση εχει με τις ψυχωσεις?Και οι γατες που εχουν τοξοπλασμωση που κολανε με την ψυχωση?
Quote:
Originally posted by mihalis
Συγνωμη τι ειναι η τοξοπλασμωση και τι σχεση εχει με τις ψυχωσεις?Και οι γατες που εχουν τοξοπλασμωση που κολανε με την ψυχωση?
άστο μιχάλη....εδω είχαν σχεση τα κουνούπια....:ρ
Η τοξοπλασμωση θεωρουν οτι ενοχοποιηται για την σχιζοφρενεια....ενας απο τους πολλους παραγοντες που ερευνανε...
Ξερετε αλλο το \"δεν δικαιολογω καποιον απλα και μονο που εχει ψυχωση\" και αλλο το \"πιθανο να εχει παθει και υποτροπη, αλλα εγω παιρνω τα λογια του τοις μετρητοις.\" Δεν συμφωνω με το πρωτο αλλα ουτε και θα το επαιζα νομοθετης και πολισμανος σαν να μην τρεχει τιποτε. Και οχι, δεν νομιζω οτι σταματαει κανεις την αγωγη ετσι τυχαια, ειναι ανευθυνο και παιζει κανεις με τη φωτια αλλα εδω βλεπω να κατακρινονται ως απλες παραβιασεις πραξεις που ειναι αναμενομενες σε τετοιες καταστασεις... Το μαυρο-ασπρο μεχρι στιγμης κυριαρχει στις αντιδρασεις των μελων και δεν μου αρεσει προσωπικα.
Σε περιπτωση που ειναι σε υποτροπη μαλλον δυσκολα θα απανταει στα δικα σου λογια , στην δικια σου γλωσσα. Οποτε οπως και να εχει δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Ειχε ανοιχτει τις προαλες ενα θεμα με κατι κουνουπια και μια σειρα απο χαοτικα ποστς. Ακομα και να μην το δεις απο σκοπια κανονων που ειναι ενα τρελο σπαμ με διπλο\'τριπλο\'φιλοπουλους ολο αυτο, τι μπορεις να κανεις? Αν δεν απαντησεις θεωρεισαι κακος μιας και τον αποφευγεις. Αν απαντησεις αρνητικα παλι κακος θεωρησαι μιας και δεν σεβεσαι ενα ατομο που ειναι σε μια αλφα κατασταση. Αν απαντησεις θετικα παλι κακος θεωρησαι μιας και στην ουσια τον λυπασαι και του απαντας και πεφτεις ετσι στο τρυπακι του υποκειμενικου ρατσισμου.
Κατα την ταπεινουλα μου γνωμη -who carez- , ο καθενας ας γραφει οτι θελει *αρκει να μην γινεται προσβλητικος προς αλλα ατομα* , ειναι δικαιωμα του , αλλα δεν μπορει ομως να απαιτει να του δινουμε και την προσοχη που θελει. Ας διημιουργησει ενα -ενα- δικο του θεμα με ενα δικο του μοναδικο προφιλ και εκει ας πει οσα θελει να πει -χωρις να προσβαλει- , και αμα πραγματικα δεν τον ενδιαφερει να παιρνει απαντησεις, ας ανοιξει ενα μπλογκ, να εχει και περισσοτερο ελεγχο διαχειρησης δηλαδη , χωρια που θα εκφραζεται και σε περισσοτερο κοσμο ετσι..!
Οπως ειναι δικαιωμα του να γραφει οτι θελει στο θεμα του, αλλο τοσο ειναι δικαιωμα και του αλλου να αγνοησει το ποστ του για 1002 λογους.
Μεχρι στιγμης ομως τα ατομα που το εχουν κανει αυτο , προσβαλαν αλλα μελη, κοροιδευαν με πολλαπλα προφιλ , ξεκινουσαν καυγαδες για την πλακα τους.
Quote:
Originally posted by oboro
Ξερετε αλλο το \"δεν δικαιολογω καποιον απλα και μονο που εχει ψυχωση\" και αλλο το \"πιθανο να εχει παθει και υποτροπη, αλλα εγω παιρνω τα λογια του τοις μετρητοις.\" Δεν συμφωνω με το πρωτο αλλα ουτε και θα το επαιζα νομοθετης και πολισμανος σαν να μην τρεχει τιποτε. Και οχι, δεν νομιζω οτι σταματαει κανεις την αγωγη ετσι τυχαια, ειναι ανευθυνο και παιζει κανεις με τη φωτια αλλα εδω βλεπω να κατακρινονται ως απλες παραβιασεις πραξεις που ειναι αναμενομενες σε τετοιες καταστασεις... Το μαυρο-ασπρο μεχρι στιγμης κυριαρχει στις αντιδρασεις των μελων και δεν μου αρεσει προσωπικα.
ομπ...είναι φυσικά λογικό αυτό που λες, αλλά μάλλον δεν μπαίνεις συχνά και έχεις χάσει επει΄σόδια.
ο βινς έχει μπει με δέκα ψευδώνυμα, έχει προσβάλει/βρίσει/απαξιώσει μέλη και θέματα, έχει ανοίξει δεκάδες άκυρα θέματα χωρίς κανέναν λόγο, χώνεται σε άλλα πετάγοντας κάτι κλπ κλπ κλπ.
Όλο αυτό εμένα μου βγάζει πως επιζητά την προσοχή.
Οκ, δεκτό.
Δεν γίνεται όμως να ζητάς προσοχή και βοηθεια απαξιώνοντας πρώτα απ όλα όλους αυτούς που τη ζητάς.
Δεν γίνεται να προσβάλεις άτομα και μετά να τους κατηγορείς πως δεν σου δίνουν σημασία και ασχολούνται με μικροπρεπή θέματα.
Εσύ μπορεί να το λες υποτροπή, εγώ το λέω κακομαθημένο χαρακτήρα.
Σε ο,τι αφορα το πρωτο: Says who? Σε ο,τι αφορα το δευτερο, κατα ποσο ειναι συγκροτημενες οι απαντησεις αληθεια?Quote:
Originally posted by Boltseed
Σε περιπτωση που ειναι σε υποτροπη μαλλον δυσκολα θα απανταει στα δικα σου λογια , στην δικια σου γλωσσα.
Ναι, η διαφορα ειναι πως εδω επελεξαν ορισμενα ατομα να ακολουθησουν την δηθεν ηθικη οδο, συμφωνα με την οποια το εγκλημα ειναι η πολυπροφιλια, για την οποια εχουν κατηγορησει ενα σωρο ατομα στο παρελθον ακομη και ανυποστατα. Και παντα χανοταν η ουσια, αφου οπως λες μετρανε οι πραξεις η τα λεγομενα και οχι ο αριθμος εγγραφων. Εδω ομως δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα επειδη και η επιθετικοτητα και η πολλαπλοτητα των προφιλ δεν ειναι ισως τοσο τυχαια.Quote:
Οποτε οπως και να εχει δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Ειχε ανοιχτει τις προαλες ενα θεμα με κατι κουνουπια και μια σειρα απο χαοτικα ποστς. Ακομα και να μην το δεις απο σκοπια κανονων που ειναι ενα τρελο σπαμ με διπλο\'τριπλο\'φιλοπουλους ολο αυτο, τι μπορεις να κανεις? Αν δεν απαντησεις θεωρεισαι κακος μιας και τον αποφευγεις. Αν απαντησεις αρνητικα παλι κακος θεωρησαι μιας και δεν σεβεσαι ενα ατομο που ειναι σε μια αλφα κατασταση. Αν απαντησεις θετικα παλι κακος θεωρησαι μιας και στην ουσια τον λυπασαι και του απαντας και πεφτεις ετσι στο τρυπακι του υποκειμενικου ρατσισμου.
Κατα την ταπεινουλα μου γνωμη -who carez- , ο καθενας ας γραφει οτι θελει *αρκει να μην γινεται προσβλητικος προς αλλα ατομα* , ειναι δικαιωμα του , αλλα δεν μπορει ομως να απαιτει να του δινουμε και την προσοχη που θελει.
Καλυτερα να αγνοησει κανεις το θεμα παρα να το παιζει πολισμαν με τον γνωστο πλεον τροπο, αν εχει λιγη ευαισθησια. Και ειδικα αν στο παρελθον ξεκινουσε ο ιδιος επικους καυγαδες χωρις καμια δικαιολογια. Αν και δεν αναφερομαι σε εσενα με αυτο...Quote:
Οπως ειναι δικαιωμα του να γραφει οτι θελει στο θεμα του, αλλο τοσο ειναι δικαιωμα και του αλλου να αγνοησει το ποστ του για 1002 λογους.
Μεχρι στιγμης ομως τα ατομα που το εχουν κανει αυτο , προσβαλαν αλλα μελη, κοροιδευαν με πολλαπλα προφιλ , ξεκινουσαν καυγαδες για την πλακα τους.
Ναι, φροντισα να εχω συνολικη εικονα πριν εκφραστω. Παρ\' ολα αυτα η δικη μου αντιδραση σε ολα αυτα ηταν η ανησυχια και οχι η κριτικη διαθεση.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ομπ...είναι φυσικά λογικό αυτό που λες, αλλά μάλλον δεν μπαίνεις συχνά και έχεις χάσει επει΄σόδια.
ο βινς έχει μπει με δέκα ψευδώνυμα, έχει προσβάλει/βρίσει/απαξιώσει μέλη και θέματα, έχει ανοίξει δεκάδες άκυρα θέματα χωρίς κανέναν λόγο, χώνεται σε άλλα πετάγοντας κάτι κλπ κλπ κλπ.
Το προβλημα ειναι η μονοπλευρη θεωρηση, οπως ειπα. Κραταμε το θεμα του χαρακτηρα και τελος. Δεν πα να ειναι στην κολαση ο αλλος μεσα... Υπαρχουν κανονες! Μαλιστα...Quote:
Όλο αυτό εμένα μου βγάζει πως επιζητά την προσοχή.
Οκ, δεκτό.
Δεν γίνεται όμως να ζητάς προσοχή και βοηθεια απαξιώνοντας πρώτα απ όλα όλους αυτούς που τη ζητάς.
Δεν γίνεται να προσβάλεις άτομα και μετά να τους κατηγορείς πως δεν σου δίνουν σημασία και ασχολούνται με μικροπρεπή θέματα.
Εσύ μπορεί να το λες υποτροπή, εγώ το λέω κακομαθημένο χαρακτήρα.
Αληθεια, πισω απο *καθε* διακοπη η παιχνιδι με την αγωγη δεν κρυβεται παλι ο χαρακτηρας? Κατα την υποτροπη δεν μεγενθυνονται σημαντικα κομματια του τελευταιου? Τι σημαινει αυτο, οτι λαμβανουμε υπ΄οψιν μας μονο το πρωτο? Ξερεις, κι εγω πιστευω στον χαρακτηρα και ξερω ποση δυναμη εχει να καταστησει συμπεριφορες και πραξεις επαναλαμβανομενες, αλλα οταν ο αλλος δειχνει να μην ειναι καλα τοτε ανησυχω αντι να κρινω. Δεν το εκανα παντα (μπορω κι εγω να το παιξω κριτης οπως ξερετε) αλλα πλεον μπορω το ριξω το βαρος στην ανθρωπινη πλευρα τετοιων ζητηματων.
Oboro ο Ονειροπλασμένος ΔΕΝ έχει πάθει υποτροπή. Δεν έχει πει τίποτα παράλογο ως τώρα, είναι λογικός. Και συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει, γιατί δεν σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και εμάς τους ίδιους, χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι, επιπλέον άμα δεν κάνουμε τους πολιτσμάνους, θα συνεχίσει να σπέρνει μηνύματα παντού και με greeklish και να πετάγεται παντού. Εγώ που στα λέω αυτά τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ακόμα και εμένα με γράφει. Οπότε ποιό το νόημα να είναι μόνο από τη μία πλευρά; Και επιπλέον με ενοχλεί αυτό που κάνει. Εσένα είναι φίλος σου, γι\'άυτό τα λες αυτά. Και επιπλέον, για άλλα πολλαπρόφιλα, όπως η janet, και αυτή προκαλούσε καυγά τουλάχιστον με μένα και \"την έλεγε\" σε άλλα μέλη. Αυτά τα μέλη τείνουν όπως είπα να μην σέβονται ούτε το χώρο που τα φιλοξενεί, ούτε τα μέλη. Ε αυτό πάει πολύ.
Συμφωνω οτι γενικα, δεν χρειαζεται κανεις να εχει παθει υποτροπη για να βριζει θεους και δαιμονες - κι εσυ το ιδιο ειχες κανει πριν πολυ λιγο διαστημα με ενα σωρο ποστ και θρεντ που εβγαζαν το φορουμ αχρηστο, τα μελη του επικινδυνα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Αληθεια, ποσο σεβοσουν εσυ τον χωρο που σε φιλοξενουσε τοτε, ωστε τωρα να κανεις υποδειξεις? Τωρα αν βρισκεις λογικα και συγκροτημενα αυτα που γραφει το τελευταιο διαστημα ο βινς μαλλον διαβαζουμε αλλο φορουμ! Ειδικα ορισμενες του καταχωρησεις που εχουν πλεον σβηστει με θορυβησαν παρα πολυ.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Oboro ο Ονειροπλασμένος ΔΕΝ έχει πάθει υποτροπή. Δεν έχει πει τίποτα παράλογο ως τώρα, είναι λογικός. Και συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει, γιατί δεν σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και εμάς τους ίδιους, χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι, επιπλέον άμα δεν κάνουμε τους πολιτσμάνους, θα συνεχίσει να σπέρνει μηνύματα παντού και με greeklish και να πετάγεται παντού.
Μπορεις σε παρακαλω να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για το ποιος ξερει ποιον εδω μεσα? :) Αλλο να βγαζεις καποιον μεροληπτικο με το ετσι θελω κι αλλο να εφευρισκεις ολοκληρες σχεσεις.Quote:
Εγώ που στα λέω αυτά τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ακόμα και εμένα με γράφει. Οπότε ποιό το νόημα να είναι μόνο από τη μία πλευρά; Και επιπλέον με ενοχλεί αυτό που κάνει. Εσένα είναι φίλος σου, γι\'άυτό τα λες αυτά.