Με γεια λοιπον
Για να δουμε...
Εχουμε smilies:) ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι.
Εχουμε βιντεοοο
http://www.youtube.com/watch?v=g0G9vDKcdLg
Καλημερα σε ολο τον κοσμο:)
Με γεια λοιπον
Για να δουμε...
Εχουμε smilies:) ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι.
Εχουμε βιντεοοο
http://www.youtube.com/watch?v=g0G9vDKcdLg
Καλημερα σε ολο τον κοσμο:)
http://www.youtube.com/watch?v=tpa5-criHDk
και φυσικά η "τρέλα" πάει πάντα στο e-Ps:p
Καλημέρα.Μία υπέροχη μέρα,μια νέα αρχή.Ελπίζω όχι μόνο για το forum,αλλά και για τον καθένα από μας.
Keep,χαίρομαι τόσο όταν σε διαβάζω γελαστό και ενθουσιώδη.Μήπως κατά σύμπτωση είσαι κι εσύ ένα Enfp-άκι;
Τα smilies που βρίσκονται αλήθεια;
Καλημέρα και καλορίζικο το νέο interface κι από μένα..
Με την ελπίδα να επηρεάσει θετικά τη διάθεση χρηστών και αναγνωστών, να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους.
Αλήθεια, τα smiles που είναι οέο ???
Τα smilies ενεργοποιoυνται χειροκινητα εαν γραψεις πχ : και ) βγαζει ενα χαμογελο. Μπορείς να τα επιλέξεις αυτόματα αλλα πρέπει να πατησεις το go advanced κατω απο το quick reply. Εάν δεν τα βγάζει τότε στο control panel εχει και τρεις επιλογες για editor.Basic , enhanced καπως ετσι δεν θυμαμε.
Τι ειναι το Enfp-άκι; Κοιταξα λιγο google ειναι personality types?
Χμ...για ριχτε και μια ματια στην νεα δυνατοτητα δημιουργιας blog...εκανα ενα ποστ εκει περισσοτερο δοκιμαστικο.
Μπορειτε να μου πειτε τι κανει η επιλογη custom page στο blog εδω?
Ναι,είναι,εγώ είμαι τέτοιο πράμα,λολ.
Ψάχνομαι κι εγώ με τις αλλαγές,είναι πολύ πιο ελκυστικό το φόρουμ έτσι,ε;
Καλημέρα sabb,καλημέρα Ektor.:)
Καλημερα!
Ωραια απαλα χρωματα! Χαιρομαι που ειναι VBulletin το νεο σκαρι - τετοιο ηταν και το πρωτο μου φορουμ πριν κατι αιωνες! (αν και καταμαυρο εκεινο.) Πριν βγω να κυνηγησω smilies in real life, ας κανω μερικες προτασεις απο εδω: Αν γινεται να μπει μια σελιδα που να παραπεμπει στο καινουργιο φορουμ, γιατι προς το παρον εκει βγαινει ενα 404 (το σφαλμα, οχι το στρατιωτικο νοσοκομειο, λολ) Α, επισης καθε υπονοια προσωπικου μηνυματος, αποθηκευμενου η απεσταλμενου, φαινεται να εχει εξαφανιστει κατα τη μεταβαση... :(
Υ.Γ. κι εγω ENFP!
Νάτο μας,νάτο μας το άλλο enfpάκι,λολ,άραγε νά'μαστε πολλά τα ζαβά;χαχααααα
Καλημέρα oboro.:)
Χμμ...
Η μηχανη αναζητησης δεν φαινεται να παει καλα. Αναζητηση καταχωρησεων χρηστη, λιστα μελων κλπ δινουν αλλα αντ' αλλων αποτελεσματα για την ωρα.
Στην real life, υποτιθεται ειμαστε καπου το 7% του σεβαστου πληθυσμου.
Στο internet? Ειμαστε απειρα. Φωλεα σου λεω.
Ωραιο το video! Δειχνει πολυ φυσικο και ταιριαστο το embedding με το νεο look.
Α ρε keep, χθες μολις ακουγα το soundtrack του Donnie Darko και σημερα ειχα προγραμματησει να το δω =P
Εφτιαξα και ενα group...μπορειτε να το δειτε εαν πατησετε commynity--->group . Το ονομασα οπως η αφεντια μου...δεν ξερω ακομα τι ακριβως ειναι αυτο.
Μαλλον συζητησεις που μπορει να βαλεις group οπως τεχνολογια κλπ. ή να κανεις κλειστες συζητησεις με τα κολληταρια σου:)
Εμενα ειναι public:)
Εαν θελετε γραφτειτε ωστε να δω και τις δυνατοτητες:)
Αχα και ειμαι και μοντερειτορ απο οτι καταλαβα:)
Καλημέρα σε όλους!
Προτιμήσαμε να βγούμε "στον αέρα" παρόλο που δεν είναι όλα 100% έτοιμα. Θεωρήσαμε πως "live" θα εντοπιστούν πιο γρήγορα όλες οι δυσλειτουργίες. Υπάρχουν σίγουρα προβλήματα, ελπίζω να είναι μικρά και όχι σοβαρά. Ανάμεσα στις εκκρεμότητες είναι πως δεν έχει ανέβει ακόμη η ελληνική γλώσσα, ενώ υπάρχουν και μερικά προβλήματα στην αναζήτηση.
Επίσης τα προσωπικά μηνύματα δεν έχουν μεταφερθεί καθώς και οι οποιες δημοσκοπήσεις που ήταν αναρτημένες στο παλιό φόρουμ.
Θα υπάρχει σύντομα ενημέρωση για πρόσβαση στο παλιό φόρουμ, προκειμένου τις επόμενες ημέρες οποιος θέλει, να αποθηκεύσει τυχόν προσωπικά μηνυματα.
Καλορίζικο και από εμένα! Πολύ προχωρημένο όμως για τις δυνατότητες μου!! Άντε να το συνηθίσω τώρα, είδα και έπαθα να συνηθίσω το προηγούμενο!! pc-illiterate!! Τί να πεις!!:D
Τέλειο το νέο φόρουμ! Καλορίζικο!
Να πω και γω καλορίζικο!!!! Βέβαια, μπερδεύομαι λίγο με τα αγγλοελληνικά, αλλά θα το συνηθίσω με τον καιρό :))))
καλοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιζικο!!!! :)
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Πολύ ωραία κ χαρούμενη η αλλαγή! Keep going!! :)
που θα παει θα το μαθω..............!!!!!καλοριζικο κ απο εμενα κ την καλησπερα μου σε ολα τα μελη
Ωπα ωπα, το χτισανε επιτελους..!! Προσοχη στους τοιχους ομως για λιγο, ακομα ειναι φρεσκοβαμενοι!!!!
χεχεχε...γεια σασ και παλι παιδια... πολυ μεγαλα τα γραματα βρε παιδια.. και δεν μπορων α τα συνηθησω.. οταν παλι τα μικρενω..ειναι πολυ μικρα...χεχε..νιωθω λεσ και ειναι στο σινεμα στην πρωτη σειρα..και στραβονβμαι μεχρι να διαβασω το τι λεει....τι να κανουμε... ολα μια συνηθεια ειναι..
καλωριζικο το φορουμ μασ..φτου φτου...
εγω παλι ολεσ τισ δυνατοτητεσ που λεσ κιπακο μου πωσ εχει...δεν τισ καταλαβαινω ετσι.. ΑΡΓΚΟ που τα λεσ..(οπωσ ειπε και η Μπεζεντακου..λολ....)
¨)μακια πολλααα πολλα!!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ΟΥΟΑΟΥ!!!!! :cool::p:cool
χεχεχεεχε.....σαγαπω Κιπακο μου....για να κανω go advanced...για οτι γινιε δεν θα φταιω εγω..προιδοποιω.....
παιδια εσεισ λετε για ονομασιεσ προσωπικοτητασ..τωρααααααα αααα????? αντε τωρα να βρω το παλι το ποστ να δω τι ειμαι κι εγω....αχ.....αχ...
Καλορίζικο και από εμένα... Μια ανανέωση είναι πάντα ευχάριστη...έστω κι αν στην αρχή θέλει λίγη προσπάθεια για να συνηθίσεις τις αλλαγές :)
avatar πωσ βαζουμε???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????
..γμτ..αχτι το εχω... θελω αβαταρ...
Κιπακοοοοο??
επισεισ .. πωσ βρισκουμε τα παλια πασ ποστσ??
thanks...makia polla
Απο οσο βλεπω χαθηκε το εντιτ στα ποστς αν ειναι μετα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια.
Αυτο βεβαια ειναι και καλο απο την μια χμμ...
Το έχω μεταφέρει ήδη, θα το φροντίσουμε αυτό.
Θα ενημερώσουμε για την νέα διεύθυνση του παλιού φόρουμ. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής θεμάτων και μηνυμάτων εκεί, θα μπορείτε όμως να μπείτε στον πίνακα ελέγχου και να δείτε/κατεβάσετε/αποθηκεύσετε προσωπικά μηνύματα.
Σήμερα από το πρωι τρέχουν διάφορες διεργασίες...υπογείως, προκειμένου να λυθούν τέτοια ζητήματα.
Rebuild μου είπαν οι.. γνώστες οτι λέγεται.
Τι εννοείς κιπ? Που είσαι διαχειριστής?
Τα ιδια προβλήματα και γω! Είδα το διαχειριστικό περιβάλλον και τρόμαξα!
Τα αγγλοελληνικά κάποια στιγμή θα γίνουν πλήρως... ελληνοελληνικά.
Ωστόσο, δεν είναι άμεση προτεραιότητα, μιας και υπάρχουν διάφορα πιο επείγοντα ζητήματα να λυθούν. Οπως είπα ομως και παραπάνω, αν περιμέναμε να είναι όλα 100% και μετά να βγεί στον αέρα, τότε νομίζω ότι το φόρουμ θα χρειαζόταν να παραμείνει κλειστό για 2-4 εβδομάδες τουλάχιστον.
Οπότε, υπομονή!
Τώρα να σου πω ότι ξέρω που/πως/τι συμβαίνει με την τροποποιηση μηνυμάτων, θα σου πω ψέμματα.
Προφανώς αρκετές επιλογές είναι οι αρχικές του συστήματος. Σιγά-σιγά θα τις φέρουμε στα μέτρα μας.
Quote:
Τι εννοείς κιπ? Που είσαι διαχειριστής?
Μοντερειτορ απο οτι καταλαβα ειμαι στο group μου...η μηχανη αναζητησης εχει γινει πανισχυρη θα δωσω ενα παραδειγμα στο πιο κατω ποστ.
http://www.e-psychology.gr/forum/sea...?search_type=1
Πηγαινετε εδω
search types: posts
User name:keep_walking :find post by user
Search in forums : Search all open forums
Find posts: Any date and newer
Search results : Last posting date in descending order
show results as: posts
Καντε search now και θα σας βγαλει τα ποστ μου μονο με σειρα απο το καινουριο στο παλιοτερο:)
Παιξτε οσο θελετε;)
Γεια σου !!! έξω έχει φοβερή RainAndWind (storm για τρίτη ημέρα 10 μποφ.)
δες live http://www.sat24.com/eu
Και απο εμένα καλορίζικο
Ωραία ανανέωση και πολύ ευχάριστη , άξιοι συγχαρητηρίων στους υπαίτιους χαχα
Καλή συνέχεια σε όλους
θέλω κι άλλα smilies... :rolleyes
πάμε πάλι .... :roleyes:
θα το πετύχω :rolleyes:
τα σμάιλις είναι λίγα και μέχρι να ποστάρεις ένα....ξέχασες τί ήθελες να γράψεις....
nai nai...κι αλλα σμαιλσ!!!!κι αλλα σμαιλσ!!!!
έμενα ρε παιδια μου αρεσε το παλιο πολυ τρεντικο ειναι αυτο!!!!