mia ksexwristh apopsh elpizw xwris kritikh
olla sthn zwh einai mia empoiria! h agaph mporei na ekfrastei se orismenous antrwpous san erwtas!se alous san endiaferon apla gia na tous kanei na niosoun gematoi na moirastoun kai na enwthoun...
h poly monaksia vlaptei ayto me ekane na niwsw agaph apo merous mou!
xwris aytes tis enoies tote o antrwpos tha eixe katantisei mhxanikos tha edine kai tha eperne ...apolaysh? xwris na niazetai gia kanena ektos apo ton eaytoulh tou
h agaph den einai gia antrwpous pou thn exoun patisei hdh mia fora kai to yposynidito tous thn exei diagrapsei giati poly apla den theloun na zhsoun mia tragikh stigmh na epanalamvanetai mia stigmh pou tous exeis symadepsei kai thn exoun thapsei oso pio mesa ginetai sto myalo tous aytoi den theloun na niwsoun poly apla theloun na apolaysoun! na zhsoun thn stigmh h ideologia tous einai diafwretikh apo tous antrwpous pou zoun gia na agaphsoun o kathenas me ta pystevw tou
se olla yparxoun dyo kai parapanw diafwretikes opseis
to megalo stoixhma einai pws tha katafereis na kaneis ton allon na katalavei kai aytoi oi dyo diafwretikoi kosmoi na enwthoun...
τι αλλο θα μπορουσε να ναι .....
Έτσι ειναι harrys ......
δεν υπάρχει όμως \'θέλω\' εδώ, υπάρχει η συνειδητή ή υποσυνείδητη αντίληψη του πόσο δύσκολο είναι να υπερασπίσουμε ένα \'θέλω\' ...... Το θέλω να είμαι αληθινός, πραγματικός μέ όλα αυτά που με συνοδεύουν σαν ανθρωπο και πιθανόν να έρχονται σε αντίθεση με τον άνθρωπό μας ......
Είναι η τακτική μας απέναντι σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε συμβιβαστεί καιρό και τώρα δε θεωρούμε δίκαιο να του αποκαλύψουμε ότι υπάρχει στη ψυχή μας .......
Σαφώς είναι το ευκολότερο .... πάντα είναι ευκολότερο ν ακολουθούμε, να κάνουμε πίσω, να αμφιβάλουμε. Σαφώς και μας βολεύει .... και όπως η κάθε βόλεψη είναι ο εύκολος δρόμος, αυτός που δεν απαιτεί θυσίες ουσίας, που δεν αποκαλύπτει πραγματικά τα πρόσωπα και τις ψυχές, αυτή τελικά που μας εγκλωβίζει τόσο βαθιά μέσα της που μας μουδιάζει ......
Αλήθεια ποιος από μας έχει μέσα στο μυαλό του μια τέτοια αγάπη για ..... \"πρότυπο\"; Κι όμως ενδίδουμε τόσο εύκολα ...... Ο μόνος δρόμος εύκολος ή δύσκολος μα σίγουρα φωτεινός, είναι να κοιτάξουμε μέσα μας, να αποδεχθούμε ό,τι είμαστε και να το καταθέσουμε στον άλλο ..... και αν ο άλλος έχει την επιθυμία και την αντοχή να μείνει .... τότε μπορείς να πεις ότι δίνεις στην αγάπη που επιζητάς μια δυνατή αφορμή να μείνει ......