γιατι δεν βαζουμε εδω φωτογραφιες μας κ σβηστικε το αλλο θεμα που ειχαμε μερικοι?απαγορευτικε?
Printable View
γιατι δεν βαζουμε εδω φωτογραφιες μας κ σβηστικε το αλλο θεμα που ειχαμε μερικοι?απαγορευτικε?
Εσυ_εναντιων_του εαυτου σου ,
υπηρχε ποτε περιπτωση να εκτυπωνες μια φωτογραφια σου σε ενα χαρτι, και να την κολαγες στην σταση του λεωφορειου ακριβως κατω απο εκει που λεει τα δρομολογια και απο κατω να εγραφες το username σου στο epsychology?
κεραυνόσπερμα.....
γιατι???ειχα βαλει μια ειχαν βαλει κ αλλες κοπελες!!!!αλλωστε αμα μπει καποιος γνωστος μ κ με δει, για καποιο λογο θα μπηκε κ αυτος ισως να ναι κ κεινος κουκου....οποτε μιση ντροπη δικια του μιση δικια μου
ε τοτε βαλε, τι το φιλοσοφεις
το φιλοσοφω γιατι ετσι πρεπει!!!!!!!!!!!κανω συζητηση πρωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι, αλλα μεχρι στιγμης παρεθεσες ηδη 2 επιχειρηματα.
Το πρωτο ειναι
-Επειδη κατι το εχουν κανει και αλλοι, τοτε ειναι παντα καλη ιδεα να το κανουμε και εμεις
Το δευτερο ειναι
-Ειμαστε ολοι κουκου εδω μεσα, αρα οποιος αλλος μπει θα ειναι και αυτος κουκου, οποτε θα ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι στην φωλια του κουκου
;)
θα ειμαστε εμεις κ ο κουκος!!!!
μερικες φορες ειναι καλες οι ιδεες καποιον αλλων!χαχ (αυτα τα φαρμακα με κανουν καθε μερα ο,τι να ναι ολο κ περισσοτερο....)
ρε συ me δεν κανει να βαλεισ φωτογραφια για πολλουσ λογουσ δε ξερεισ πωσ θα χρησιμοποιηθει και πωσ θα γυρισει ο τροχοσ
φωτό δν βλέπω...
δεν με αφηνει ο pad οποτε δεν θα βαλω.
αμα βαζουμε με μια ασπρη γραμμη κατα μηκος των ματιων οπως στην τηλεοραση???
εσύ ό,τι σου λέει ο παντ κάνεις ?
γενικα οτι μου πουνε κανω γτ ειμαι υπακουη
δλδ αν σου πω να κόψεις τα τσιγάρα, θα το κάνεις?
βασικα αν εχω τετοια δυναμη πανω σου που δε νομιζω θελω και γω να κοψεισ τα τσιγαρα!!!!!!
νταξει θα τα κοψω μπαμπα
εδω ειμαι πριν κανα μηνα διακοπουλες στην Μυκονο πλενω το αμαξι
<script src='http://img52.imageshack.us/shareable/?i=fatuglygirlnonnudepictuw.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img52.imageshack.us/img52/748...nudepictuw.jpg</noscript>
μαναρακι μου παλι δουλειεσ κανεισ???μα τι προκομενο κοριτσι!!!!
με παντρευεσαι?!!!!!! το μονο σου προβλημα θα ειναι να με ταιζεις οπως βλεπεις! αλλα μικρο το κακο.......τρωω με φτυαρι....τα κουταλια τα πεταξαμε
...ναι αλλα θα παρατησει εμενα. :(
Ναι αλλά στους πονηρούς άντρες αρέσουν πολύ οι λεσβίες για πολλούς λόγους! :d Το όνειρο πολλών ανδρών να βρεθούν στο κρεβάτι με λεσβία (+ την φίλη της). :d
οι λεσβιες απ'οσο ξερω μισουν τους αντρες...
Ναι αλλά οι άντρες λατρεύουν τις λεσβίες. :d Δεν το ήξερες σοβαρά;
οι λεσβιες ειναι νταλικες δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινω λεσβια!!!!!!!!!!!!!!!!11μαρεσουν οι αντρες κατα 70% και οι γυναικες κατα 30% ;p
χαχαχα άρα ΚΕΝΟ ετοιμάσουυυυυυυυυυυυυ!!!! :d
ναι αρκει να ναι ψηλος η μετριου αναστηματος αδυνατος γραμμωμενος (οχι τουμπανος) με ξυρισμενο μαλλι στυλ πεζοναυτη. αμα εχει κ κανα τατουαζ η κανα πιρσινγκ παιρνει μπονους !χοχοχοχοχοχο
XAXAXA Εσύ είσαι σωστή γυναίκα!!!!! Όχι σαν τις άλλες που θέλουν έναν χαζό, πλούσιο, ώριμο άντρα. Εσύ ξέρεις τι θες!! :d
μωρε αμα ειναι κ λιγο πλουσιος δεν με πειραζει κακο δεν εκανε ποτε το χρημα
ω καλα, αρχισαμε τις απαιτησεις ? δεν ξερω αν απογοητευω τα στανταρντς που εθεσες, αλλα:
ψηλος δε ξερω αν ειμαι, εξαρταται απ'το δικο σου υψος. 1.70κατι μου ειπαν (last time ακουσα 1.77).
αδυναμος ή γραμμωμενοος δεν ειμαι καθοτι ταυρος στο ζωδιο. ουτε ομως και πολυ χοντρος (last time ηταν 82).
δε γουσταρω ουτε κι εγω κοκαλιαρες anyway.
το μαλλι θα το ξυρισω τελειως ετσι κι αλλιως οταν αρχισει να πεφτει. ακομα υπαρχει οποτε το χαιρομαι μαζι ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ.
πιρσινγκ δε μ'αρεσουν πανω μου, τατουαζ σκοπευω να κανω συντομα (ειναι περιεργο το σχεδιο γι'αυτο το σκεφτομαι ακομα).
οσον αφορα λεφτα, αν και δηλωνω ανεργος, εχω καμποσα στη τραπεζα τα οποια παραμενουν για τη μεγαλη εξοδο εκτος Ελλαδος ή καποιο αλλο σπουδαιο γεγονος (οταν κι αν συμβει).
αλλη ερωτηση, βιογραφικο, φορολογικη δηλωση, εξετασεις κλπ μηπως ?
aaaaa εμενα οι κοκαλιαρες μαρεσουν παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απ οτι καταλαβες μαρεσουν οι καγκουρες!αχαχαχαχαχχ
κατσε για να καταλαβω, εσυ τρως με φτυαρι και σου αρεσουν οι κοκαλιαρες ? εγω παντως αν δεν εχει καμπυλες μια κοπελα, τη βρισκω ντεκαβλε, λες και χανει μερος της θυληκοτητας της...
τρωω με φτυαρι συμφωνα με την φοτο που ποσταρα
ρε συ me με αυτη τη φωτο που εβαλεσ και βρεθηκε γαμπροσ αμα βαλεισ την πραγματικη σου τι θα γινει δηλαδη???
δε φταιει η φωτο γιατι την ειδα αργοτερα, οι αποψεις της στο θεμα με τους serial killers φταινε και γενικοτερα ο τροπος που σκεφτεται ισως (ή που γραφει)...
συγνωμη δηλαδη εσυ τωρα ελκεσαι απο ενα κοριτσι που εχει ωραιεσ αποψεισ στο θεμα σιριαλ κιλερσ???γιατι τοτε ετσι κ γινεται ζευγαρι δε μπορω να φανταστω τι θα γινει ετσι κ μαλωσετε στο σπιτι!!!!
bonny & claid θα γινει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι, με ελκυει καθετι κακο, αρνητικο κι ασχημο. κι οπως εγραψα και στο αλλο θεμα, μπορει να μην ειμαι ναρκομανης-εγκληματιας-δολοφονος ακομα, αλλα ειμαι εθισμενος σε ολ'αυτα, υποστηριζω κι επικροτω καθε παρανομη πραξη, οτιδηποτε ξεφευγει απο τα νορμαλ πλαισια της κοινωνιας. ξερω πως ακουγεται καπως, αλλα ειναι κατι που επιλεγω και το κανω επιτηδευμενα, δλδ ενω εχω ακομα τα λογικα μου προτιμω να σκεφτομαι παραλογα.