Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by Adzik
και αλλο ενα...
Περπατάτε στην εξοχή και βλέπετε ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες. Η μυρωδιά τους σας τρυπάει τη μυτη. Ρίχνετε μια ματιά γύρω και δεν υπάρχει κανείς.
1.Ένα εμπόδιο υψώνεται μεταξύ εσάς και τις φράουλες.Πόσο είναι περιπου το ύψος αυτού του εμποδίου και πως είναι αυτο το εμπόδιο?
2.Μπαίνεται στο χωράφι και τρώτε φράουλες. Πόσες περίπου τρώτε?
3.Ξαφνικά μπαινει ο ιδιοκτήτης και αρχίζει να σας φωνάζει. Τι λέτε για να υπερασπιστείτε τον εαυτο σας?
4.Τωρα που ολα τέλιωσαν, πώς ήταν τελικά η γευση που είχαν οι φράουλες? Πώς νιώσατε όταν κλέβατε?
Χαχαχαχα.Κι αυτό έχει πλάκα.
1.Σε αγρό είμαι άρα υπολογίζω να είναι κανάς ψευτοσιδερένιος φράχτης ύψους πιο κάτω απ\'το ύψος μου για να τον πηδήξω..(Όπως θέλω τα βγάζω...χαχα)Άρα υπολογίζω κάτι σε 1.20.
(((καλε η Σκλεναρικοβα εισαι?..εγω ολη κι ολη 1,56....οσο ειναι το ποδι σου..χεχεχεχεχεχεχχχ)))
2.Τρώω 5 το πολύ.Ξινές είναι και δεν μου αρέσουν..(((ααα ακου ξινεσ...χεχεχχχ)))
.....Άσε που τώρα που διάβαζα μια απάντηση ταυτίστηκα.Δεν είναι πλυμένες και είμαι ιδεοψυχαναγκαστική.Καθαρι� �τητα και ξερό ψωμί....
(((καλο χεχε..να σου πω την αληθεια κι εμενα μου περασε απο το μυαλο :P )))
Αλλά υποθετικά 5... (((φοβερα πιστη σε βρισκω...μ αρεσεισ:):):) ))))
3.Γυρνάω τρομαγμένη αλλά ψύχραιμη και του λέω με χαριτωμενιά \"Καλέ,δικό σας είναι το χωράφι;Αχ,δεν το ήξερα.Χίλια συγνώμη...\"
((((lollllllll τον δουλευεισ κι απο πανω..λολλλ...αχ Κασσυ μου εσυ...)))))
4.Χάλια οι φράουλες.Μια ξινίλα...Δεν ένιωσα ότι έκλεβα.