Originally Posted by
tita1977
Γάτε κοίτα τα είχα πάρει το 2008 για περίπου 6 μήνες. Εκτός από την αρχή που είχα παρενέργειες, μετά δεν είχα κρίσεις πανικού, είχα πολύ αισιοδοξία, και καλή διάθεση. Τα σταμάτησα με τις ακριβείς οδηγίες του γιατρού δηλ. μειώνοντας σταδιακά τη δόση και δεν είχα καμμία παρενέργεια από τη διακοπή τους. Ταυτόχρονα έκανα και συνεδρίες με ψυχολογο. Επειδή όμως προφανώς δεν έχω λύσει τα "θέματα μου" όλα έχουν επανέλθει κανονικά! Δεν έχω παράπονο. Και χάλια διάθεση έχω πάλι και άγχος και θλίψη και ψυχοσωματικά και και και...! :-) . Πιστεύω ότι τα φάρμακα βοηθούν στο να σταθείς στα πόδια σου τη στιγμή που δεν την παλεύεις καθόλου. Εκεί πρέπει να εκμεταλλευτείς τη δύναμη που σου δίνεται και να προσπαθήσεις να λύσεις την πραγματική αιτία του προβλήματος αντί να επαναπαυτείς στην ευεξία που νιώθεις. Εγώ μάλλον δεν προσπάθησα αρκετά. Δεν είμαι ειδική αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι προσφέρουν μόνιμα θεραπευτικά αποτελέσματα. Ίσως πάλι ο γιατρός να μην εκτίμησε σωστά την περίπτωση μου και μου τα σταμάτησε πολύ γρήγορα επειδή έβλεπε ότι πάω πολύ καλά.