νομιζω οτι με παρακολουθουν!!!
εχω διαγνωστει με ψυχωση και εχω παρει αγωγη που μου εχει δημιουργησει οπωσ νομιζω εγω καποιεσ παρενεργειεσ που δεν αφηνουν τον οργανισμο να λειτουργησει κανονικα και ενοοω κανονικα με την ψυχωση μου δηλαδη για να καταλαβετε κινουμαι λιγο πιο γρηγορα απο τον παππου μου που ναι 84 χρονων καλοσυντηρημενοσ με λιγο περισσοτερη αντοχηετσι ειμαι με και χωρισ χαπια εγω λεω οτι ειναι μονιμη παρενεργεια χαπιων κι ο γιατροσ λεει οτι ειναι απο την ψυχωση που χτηπησε στην κινηση οτι να ναι.
το προβλημα μου ειναι οτι με δουλευουν ολοι δηλαδη συζητανε πισω απο την πλατη μου και με κοροιδευουν ετσι που ειμαι αντι να πουν οτι τον γαμησαν τα χαπια νομιζουν οτι το κανω εγω κ η ψυχωση μου κι αυτο με εξοντωνει ξερω οτι θα πεθανω συντομα γιατι η πορεια τησ κινησησ ειναι κατηφορικη δηλαδη πριν απο 2 χρονια ημουν πιο λειτουργικοσ υπαρχει κοσμογονικη εκπτωση και στην πνευματικη λειτουργια εχω κρατησει τη λογικη μου ειμαι πιο λογικοσ κι απο αυτουσ που δεν εχουν περασει ψυχωση αλλα παω να μιλησω και δε μου ρχονται οι λεξεισ.
τεσπα παρακαλαω να πεθανω για να αποδειξω οτι με γαμησαν τα χαπια αφου καλα δε μπορω να γινω αφου κανεισ δεν ενδιαφερεται πραγματικα να βρει τι εχω!!!!!!!!