ηρεμία....
Printable View
ηρεμία....
Το 2012 και γρήγορα....
ισορροπια..
Εναν μεγαλο ερωτα.......:)
δεν θα ηθελα να μου φερει κατι το 2011...θα ηθελα απλα....να μην μου παρει αυτο το τοσο ομορφο που ζω τωρα...!!
εχω ηδη ολα οσα θελω, γι'αυτο και νιωθω αυτοπεποιθηση. ουτως ή αλλως εκει εξω ειμαι μηδενιστης, δε χρειαζομαι περισσοτερα! το μονο που μενει ειναι να παραδεχτει καποια το λαθος της και να αποκαλυφθει παραδεχομενη την αληθεια, αναγκαζοντας με να μετακομισω τελικα εκτος Ελλαδος μαζι της, οπως επρεπε να εχω κανει εδω και χρονια. ειναι μοναχα θεμα χρονου (ελπιζω), και τοτε θα ειμαι complete!
ξερει αυτο τι θελει να μου φερει. Και καλα θα κανει να μου το φερει!
χουμ..χουμ..
;)
ενα διαμερισμα να μεινω (επιπλωμενο κ με νοικι γυρω στα 250)
Να_Καταλάβω_Τι_Πραγματικά Χρειάζομαι_Να_Μου_Φέρει (δεν γινόταν με μια λέξη!)
ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΕΥΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! Να ξεχειλίζει η Αγάπη όμως. :p Να πλημμυρίζουμε και να κολλάμε από τα σορόπια. χαχαχα πλάκα κάνω. :p
Δυστυχώς κακά τα ψέματα στην εποχή π ζούμε θα ήθελα να μου φέρει και λίγο ΧΡΗΜΑ τόσο δα όμως!! :)
Πληθωρικε μασ Γατουλη..χεχεχεχεχ... ε κι εγω μια απο τα ιδια.. σαν τον Γατουλη...
,,..και λιγη επιχειρηματικη επιτυχια.. .. ε και καυτες νυχτεσ....:P:P:P
καλημερα Γατουληη..
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Σβήσε π.μ. αν θες προσπαθώ να σου στείλω και δεν με αφήνει!! :(
τα εσβησα..αλλα ολα μαζι.. πωσ σβηνουμε ενα ενα????
Θα πρέπει να βάλεις τικ στα δεξιά adzik και να πατήσεις διαγραφή για να διαγράψεις ένα μήνυμα και όχι να τικάρεις το πάνω πάνω κουτάκι στα δεξιά. ;)
αυτονομία
p.s. καλές γιορτές σε όλους!
υγείααααα ;
σεξ................:P
να μου φερει επαγγελματικη ασφάλεια
και να μη μου παρει τιποτε πισω....
ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
να μου φερει επαγγελματικη ασφάλεια
και να μη μου παρει τιποτε πισω....
ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χμμμμμμμμμμ...στο ευχομαι αλλα...δυσκολα ρε γαμωτο.
ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΗ ΕΥΧΗ...ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΙΑ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ! ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ Τ'ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ!!!)
σοφία.....
υγεια και λειτουργηκοτητα!!!!!!!!!!!!!!!
Εσωτερική ελευθερία.
ΥΓΕΙΑ , ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ :p
H ΜΑΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?:p
ΠΑΝΤΩΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!
.............................
ουτε σεξ (λιγο!) ουτε καλο σεξ (οκ) αλλα ενα φοβερο και απιστοαπιστευτο σεξ που θα σε κανει να αλλαzεις 5 θρησκειες ταυτοχρωνα!!
ναι, αυτο θα ηταν κατι πραγματικα ενδιαφερον!
αλλα απο το 2011 εχω ηδη ζητησει κατι πολυ καλυτερο και πολυτιμοτερο. χοχοχο
(για αυτο 2011 κανονισε να μου το φερεις αλλιως θα σου φερω το 2012 να σου διαλυσει το συμπαν! ;d)
επίσης να προσθέσω να μ φυγει και το καταραμενο αγχος! αντε καλημερεεεεεεες!
ευτυχια.. θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο να ειμαστε ευτυχισμενοι :D
Πολλά θα ήθελα!
Για αρχή περισσότερο αυτοέλεγχο για να μην γράφω πράγματα για τα οποία δεν θα θέλω να διαβάζω μετά.
+πολλά ακόμα τα οποία διστάζω να τα δηλώσω σε ένα φορουμ
και υγεία για όλο τον κόσμο. Βασικό.
..........εγω δεν θελω να μου παρει....!!!!!!!!!!!! Αυτα που εχω ειναι υπεραρκετα!!!!!!!!!!!
ευχομαι σε ολους και ολες,καλη χρονια,να εχετε υγεια ψυχικη και σωματικη και να σας φερει στον καθενα σας το 2011 αυτο που επιθυμειτε!να περασετε ομορφα αποψε... :)
μμμμ...ενα καινουργιο αυτοκινητο..(τι πεζη που ειμαι!!!:D)
αντε..και ο,τι θελουν τα παιδακια μου!!!!!!!!!!!!