NEXT TOP ANOREXIC & DEPRESSED MODEL
ΤΙς προαλλες χαζευα βιντεακια στο youtube και ετσι οπως πηγαινα απ το ενα στο αλλο τελειως συνηρμικα χωρις να καταλαβω πως, εφτασα σε ενα βιντεο απο συνεντευξη ενος τυπου στο ριαλιτι νεξτ τοπ μοντελ με αυτη την αταλαντη αγελαστη πανηλιθια αχωνευτη καγια που δεν χωνευω με τπτ κ μ καθεται στο στομαχι κ ειναι σαν να χει μονιμως ενα αγγουρι στον κωλο, η να ναι δυσκοιλια τελοσπαντων......αυτος λοιπον π μιλουσε δεν ξερω τι ρολο βαραγε στο ριαλιτι επειδη αρνιομουν να το παρακολουθησω απο τοτε που βγηκε γτ μπυ προκαλει πολυ αρνητικα συναισθηματα κ πιστευω πως ειναι πολυ σεξιστικο. εκει που αποφασισα πως ειναι τελειως σκουπιδι ηταν μια φορα που ενας συναδελφος ελεγε στο γραφειο πως τσακωθηκε με την κορη του (5 χρονων) επειδη δεν διαβαζε κ ηθελε να δει νεξτ τοπ μοντελ και μαλιστα απαιτουσε απ τον μπαμπα της να της αγορασει πρωι πρωι γοβες να παει σχολειο γτ δεν ηθελε να πηγαινει σαν ''βλαχακι''!!!!!!ΝΑΙ αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ ηταν τα λογια του 5χρονου!!!!!!
περιττο να πω πως το συγκεκριμενο 5χρονο μου ελεγε ο πατερας του αγχωμενος, πως προτιμουσε να πινει γαλα αντι να τρωει φαγητο γιατι λεει πως της καθεται στο λαιμο το φαι και μερικες φορες το φτυνει. κ οι δασκαλες στο σχολειο του ειπανε πως πεταει το τοστ στα σκουπιδια κ αρνειται να φαει παρα πινει γαλα.
Αυτος ο τυπος λοιπον που μιλουσε στο βιντεο, ελεγε κατα λεξη ''Χαιρομαι παρα πολυ που γνωρισα τα κοριτσια απο κοντα! γιατι πραγματικα ειναι πολυ πιο ομορφες και ΠΟΛΥ πιο ΑΔΥΝΑΤΕΣ απ οτι τις δειχνει η τηλεοραση!!!''
..................εχουμε κ λεμε........σιγουρα τις εχετε δει αυτες τις κοπελες στο ριαλιτι.......ο κυριος αυτος τις εβλεπε στην τηλεοραση χοντρες κ χαρικε πολυ που τις ειδε απο κοντα ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ.
το καθε κοριτσακι σαν κ το παραπανω, οταν δει κατι τετοιο........πως λετε να αντιδρασει? οχι ολα τα παιδια, αλλα αυτα που εχουν τασεις...οπως εγω που ειχα απο μικρη πχ....και φανταστειτε ΤΟΤΕ δεν ηταν ουτε κανα διανοια ΤΟΣΟ τραγικα στα ΜΜΕ τα πραγματα οσο σημερα.
ναι θελω να μαι κοκαλο αδυνατη δν το κρυβω γμτ, μπορει να ναι ασχημο μπορει να μην αρεσει ετσι θελω να γινω ομως παρ ολο που ξερω πως δεν ειναι σωστο η υγιες! αλλες εχουν προτυπο την λοπεζ η την μπιγιονσε εγω εχω την κατε μος και την λοχαν δεν ξερω γιατι αλλα ετσι θελω να μαι!
βλεπω και αυτα στην τηλεοραση κ μ γυριζουν τα αντερα πως ενω ξερεις οτι ειναι κακο, να συνεχιζει να σε κατευθυνει ΤΟΣΟ μα τοσο πολυ!!!κ ειμαι 25!!!!!!το κοριτσακι που ειναι 5????τι θα κανει???
πειτε μ την γνωμη σας για το συγκεκριμενο ριαλιτι.