Quote:
Χαχα...Έχουν πλάκα αυτά που λέτε.....Λοιπόν ένα τεστ με τετράγωνα, τρίγωνα κ κύκλους μου το έκανε ένας φίλος....και είχαν να κάνουν, δεν θυμάμαι ποιο σχετιζόταν με τι, με την σεξουαλικότητα,την λογική και το συναίσθημα..Έπιασα 50% συναίσθημα,40% σεξουαλικότητα και νομίζω 10% λογική...Χαχα...Μου φάνηκε πλακατζίδικο και εν μέρει έπεφτε μέσα.....Ο φίλος για παράδειγμα που ήταν \"ξενέρωτος\"-ψυχρός τη σεξουαλικότητά του την είχε στον βυθό και υπερίσχυε η λογική...Οπότε πάνω κάτω έπεφταν μέσα...
Τώρα ψιλοθυμήθηκα το τεστ η ερώτηση ήταν \"Ζωγραφίστε έναν άνθρωπο με δέκα σχήματα χρησιμοποιώντας τετράγωνα,τρίγωνα και κύκλους\"......
Χαχα ναι αυτο ειναι...μου αρεσει που η λογικη,το συναισθημα και η σεξουαλικοτητα εχουν γινει μετρησιμα μεγεθη και μαλιστα το ενα καταριπτει το αλλο δηλαδη αν εχεις πολυ λογικη τοτε εχεις λιγο συναισθημα και λιγη σεξουαλικοτητα...εμενα παντως η σεξουαλικοτητα μου βγηκε κορυφαια αλλα στο συναισθημα πατωσα...μπα μαλλον πρεπει να εισαι πολυ ψυχρος για να εισαι σεξουαλικος:P