Originally Posted by
Remedy
το κομματι αυτο της απαντησης σου, δειχνει ακριβως το οτι στην πραγματικοτητα δεν μπορεις να δεχτεις τον χωρισμο σας στην ζωη σου και την επιλογη της γυναικας σου σχετικα με αυτο.
εφοσον υπαρχει ενας χωρισμος, ο ενας απο τους δυο θα το στερηθει το παιδι, με την μορφη που το ειχε μεχρι τοτε...
αν δεν το στερηθει ο πατερας, θα το στερηθει η μητερα..
δεν εχεις εσυ μεγαλυτερο δικαιωμα στην χαρα του παιδιου σου απ οτι η γυναικα σου, οποτε δεν μπορεις να το θετεις σαν δικη σου τιμωρια απο αυτην.
"δεν μπορει να μου στερει το παιδι μου", δεν στο στερει εκεινη, ο χωρισμος σας στο στερει και ο χωρισμος εγινε γιατι δεν ειστε πια καλα μαζι, οχι για να τιμωρηθεις εσυ....
περα απο το "εσυ η αυτη" στην στερηση του παιδιου, το παιδι πρεπει να ειναι με αυτον που χρειαζεται περισσοτερο. το ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΞΙΣΟΥ εχει τελειωσει. πρεπει να το καταλαβεις αυτο.
εγω δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που πιστευουν οτι το παιδι ειναι καλυτερα με την μανα, με τα ματια κλειστα.
μπορει πραγματι το παιδι να ειναι καλυτερα με τον πατερα του.
αυτο ομως δυστυχως πρεπει και παλι μαζι να το αποφασισετε...δεν μπορεις να το αποφασισεις μονος σου...
αν η μανα συμφωνει, ναι, γιατι να μην το εχεις εσυ μαζι σου το παιδι?
αν δεν συμφωνει ομως, οπως ξερεις ο νομος ειναι με το μερος της...
ολα αυτα, χωρις να παρουμε καθολου υποψη και την δικη της αποψη, την οποια δεν εχουμε εδω, γιατι αυτο που εσυ παρουσιαζεις μεσα στην δυσαρεσκεια σου σαν "παρκαρισμα" του παιδιου, μπορει η ιδια να το παρουσιαζε σαν μια υγιη και ουσιαστικη σχεση με το παιδι.....
εδω που τα λεμε, αν η μανα οντως αδιαφορουσε για το παιδι της και το ειχε 'παρκαρει", θα της ηταν και βαρος. τοτε γιατι να μην ηθελε να το δωσει σε εσενα που θα το ηθελες μετα χαρας? κατι δεν κολλαει εδω... μηπως δεν αδιαφορει οσο μας λες?
το οτι βγαινει και με φιλους κι οχι μονο για τα απαραιτητα της δουλειας της, εγω το θεωρω αυτονοητο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παρουσιαζεις με τοσο ακραιο τροπο!!!
βεβαια το να καταναλωνει το 90% του χρονου της αλλου κι οχι στο παιδι της ειναι πολυ απογοητευτικο αν ειναι αληθεια.
ειναι ομως, η ειναι μια δικη σου υπερβολη μεσα στην δυσαρεσκεια σου?
και να σου πω και κατι για τους "δυστυχεις γερους".
οι παπουδες που ξερω εγω να βοηθανε στο μεγαλωμα των εγγονων τους ειναι πολυ ευτυχεις, τα αγαπανε πολυ και νοιωθουν και οι ιδιοι δημιουργικοι με εναν τετοιο ρολο στα γεραματα τους.
τα εγγονια επισης, αν εχουν ειδικα τους γονεις τους εν ζωη και δεν ειναι ορφανα η πραγματικα "παρκαρισμενα" μονιμως οπως κι εσυ μας το παρουσιαζεις, ειναι επισης ευτυχη με μια κοντινη σχεση με τους παππουδες και τους αγαπουν πολυ.
εσυ ομως μας παρουσιαζεις και τους παππουδες σαν δυστυχεις και το παιδακι σαν φυλακισμενο κι απελπισμενο.
εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι τα πραγματα, η μιλαει παλι η δυσαρεσκεια σου απο το οτι εμεινες χωρις τον γαμο σου και χωρις το παιδι μεσα στο σπιτι σου?