Τι κάνετε όταν η διάθεση σας είναι πεσμένη για να τη φτιάξετε ή να ξεχαστείτε?
Printable View
Τι κάνετε όταν η διάθεση σας είναι πεσμένη για να τη φτιάξετε ή να ξεχαστείτε?
μιλαω με καποιον φιλο η φιλη αν ειναι ευκαιρη..αν ειμαι σε θεση δλδ,γιατι οταν εχω τα χαλια μου ειμαι δυστυχως απλησιαστη,κατι που δεν το θελω,αλλα ετσι γινομαι :(
θα χαρω να ακουσω και αλλα κολπακια ανεβασματος :)
μπαινω και βλεπω βιντεακια
ακουω ομιλιες
παω βολτιτσα
κανω ανα μπανιο και ντυνομαι και στολιζομαι
παω για περπατημα
ζωγραφιζω κατι
παιρνω τηλεφωνο μια φιλη
αυτα μου ρχονται προς το παρον
ααααα ναι μου αρεσει πολυ και οταν εχω ενα καινουριο και ενδιαφερον βιβλιαρακι
κι εγώ dora-agxos συνήθως κάνω το ίδιο με σένα..η μιλάω με καμιά φιλη/φίλο μου ή μένω μόνη μου μέχρι να μου περάσει κάπως. researcher το περπάτημα και το μπάνιο μου αλλάζουν και μένα τη διάθεση!μερικές φορές με βοηθάει να ακούω δυνατά μουσική και να χορεύω μόνη μου στο σπίτι..και καμιά φορά με χαλαρώνει και το συμμαζεμα και οι δουλειές του σπιτιού που συνήθως τα αποφεύγω :)
Βαζω δυνατα τη μουσικη και χορευω μεχρι τελικης πτωσεως εστω και με το ζορι.Εξαλλου τρωγοντας ανοιγει η ορεξη:)
η δικια μου διαθεση συνηθως πεφτει κατακορυφα τις απογευματινες ωρες. κι αυτο γιατι τοτε ειμαι συνηθως τελειως μονος μου. αν δεν εχω κατι να κανω να ασχοληθω δλδ, με πιανει ξεψυχισμα (ετσι εχω ονομασει αυτο το feeling). τα περισσοτερα που μπορεις να κανεις τα ειπε η researcher, γραφω και τα δικα μου:
-μουσικη (βρισκω κατι καινουργιο να ακουσω)
-ταινιες (ακομα κι αν δεν παω στο κινηματογραφο)
-γυμναστικη (αν και φαινεται δυσκολο να ξεκινησεις, αν το κανεις μετα σιγουρα θα νιωσεις καλυτερα)
-βγαινω εξω να παρω καθαρο αερα (αν και τι αερα να παρεις εδω που μενω, μονο καθαρος δεν ειναι)
-ζεστο μπανιο (ανακουφιζεσαι οσο να ναι, σαν να φευγει ενα βαρος απο πανω σου)
-γραψιμο (ειτε σε καποιο φορουμ οπως εδω, ειτε και μονος, να βγαλω απο μεσα μου αυτο που νιωθω)
φιλους να παρω τηλεφωνο εγω δεν εχω, το πολυ πολυ να κανω chat στο msn.
Τσατ
τηλεφωνα
φιλους (που και που γιατι ειμαι μοναχικος)
καφεδακι εξω
δουλεια
διαβασμα (για διασκεδαση)
ταινιες
μουσικη
ερευνα πανω σε διαφορες ιδεες που με απασχολουν εκεινη τι στιγμη
Αν ειναι βραδυ και βγω εξω κανα ποτο
παιχνιδια
συλλογη προγραμματων , e-books και λοιπου ηλεκτρονικου περιεχομενου
μελετη
χμ δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο τωρα...
σ ευχαριστώ και σένα KENO για τις ιδέες σου.γυμναστική, λες ε? δεν ήμουν ποτέ αθλητικός τύπος μάλλον το αντίθετο, αλλά τώρα τελευταία άρχισα να το σκέφτομαι ως κάτι που θε με έκανε να νιώσω καλύτερα.κάτι που θα κάνω για μένα,για τον εαυτό μου.ελπίζω να το πάρω απόφαση και να πάω να γραφτώ κάπου..
τομαζίνα κάνουμε το ίδιο πράγμα :)
Σκεφτομαι να δω για πιο λογο, ποια ειναι η ριζα της χαμηλης διαθεσης. Συνηθως τωρα τη βρισκω σχετικα συντομα.
Οταν τη βρω σκεφτομαι τι να κανω ωστε να δρασω με τροπο ωστε να την αλλαξω.
Παλιότερα έβαζα δυνατά μουσική και τραγούδαγα στεντόρια.
Χμ.. μάλλον θα ξαναρχίσω να το κάνω!
Γράφετε για μουσική,γυμναστική,διάβασμ α,γράψιμο κλπ.Ε βέβαια,όταν κάποιος δεν έχει τον έρωτα στη ζωή του βρίσκει ένα σωρό άλλες λαλακίες μπας και καλύψει τα κενά του,που δεν καλύπτονται με τίποτα άλλο φυσικά.Προσπαθούμε όλοι μάταια να ξεγελάσουμε την μοναξιά μας,η οποία στο τέλος πάντα νικάει όμως ο,τι και να κάνουμε.
esoteriki_dynami κι αν την ξέρεις και απλά θες να την καταπολεμήσεις? τι είδους δράση αναλαμβάνεις για να την αλλάξεις?προσπαθείς εννοείς να αλλάξεις την ίδια την κατασταση που σε ρίχνει?
Paolo_1 δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. ένας έρωτας δεν θα σου καλύψει όλα τα κενά ίσως κάποια. άσε που δεν το θέτω τόσο ως κενό αλλά ως κάτι φυσικό που συμβάινει σε όλους ,ποιος είναι συνέχεια χαρούμενος;
Ψυχραιμία Έλληνες! (και μη).
Ίσα - ίσα όταν έχεις έρωτα, τότε και διαβάζεις, και τραγουδάς και γράφεις και ε, μερικοί κάνουν και γυμναστική!
εχει δικιο ο Paolo_1, αν και δε θεωρω μαλακιες ολα αυτα που εγραψα, ειδικα οταν ασχολησαι με τη τεχνη και ψαχνεσαι γενικα! αλλα τιποτα δε θα μπορεσει να αντικαταστασει το να μοιραζεσαι ολα αυτα τα ενδιαφεροντα με εναν αλλον ανθρωπο που αγαπας και σε αγαπαει... να μοιραζεσαι με λιγα λογια τη ζωη μαζι του. αμα δεν τον εχεις τι να κανεις, βρισκεις υποκαταστατα και προσπαθεις να τη παλεψεις μονος οπως μπορεις, δε γινεται να κοιτας συνεχως το τοιχο. θα μπορουσα να συνεχισω τη γκρινια για τη κοινωνια και τη καταντια των γυναικων που το παιζουν δυσκολες κλπ κλπ, αλλα το εχω κανει ηδη σε παλιοτερα θεματα, οποτε δεν εχει νοημα να επαναλαμβανομαι...
ναι καλα θα κανετε να μην φερετε στο προσκηνιο παλι τις γυναικες,οπως σε καθε θεμα.
ελα ρε κενο
γιατι εσυ και σε σχεση δεν εχεις πιασει τον εαυτο σου να βαριεται και να δυσθυμει?
εγω πολλες φορες
ειναι στη φυση μας :) :) :)
ναι αυτο προσπαθω να αποφυγω, αλλα απο τι βλεπεις ολοι εχουμε προβλημα τελικα, για να το αναφερουμε συνεχως...
σιγουρα ολοι βαριομαστε ακομα κι αν εχουμε σχεση. αλλα για να βαριομαστε σημαινει οτι μπορει κατι να μην παει καλα, και μας χαλαει. μπορει πχ να μην ταιριαζουμε, και να δυσανασχετουμε που η αλλη εχει αλλες ασχολιες, τις οποιες ισως να μην εγκρινουμε καν. πχ αν ειναι ολη μερα με τις φιλες της καφεδακια κι εμενα με χεζει, λογικα και θα βαρεθω και θα δυσανασχετισω... ε τελικα θα γκρινιαξω κι ολας και θα κανω φασαρια.
οταν ομως δυο ανθρωποι ταιριαζουν και εχουν κοινα ενδιαφεροντα, τοτε μεσω αυτων μπορει να κρατηθει και η σχεση ζωντανη πιστευω, χωρις να βαριομαστε. γενικα πρεπει να υπαρχει και η αισθηση του καινουργιου, διαφορετικα ναι οντως πληττουμε...
αν? οι αιτίες δεν είναι πάντα οι επιφανειακές αιτίες που φαίνονται εκ πρώτης όψης. Επομένως όσο πιο κοντά στην πρωταρχική αιτία φτάσουμε, τόσο περισσότερο κοντά στην ανάληψη σχετικής διορθωτικής δράσης θα προβούμε.
alexandros3 αυτό δεν το αμφισβήτησε κανείς νομίζω!ακόμη :)..ωχ τώρα μου εμφανίστηκαν και τα ενδιάμεσα μηνύματα,γιατι?
νομίζω οτι είτε έχεις σχέση είτε δεν έχεις θα πρέπει να υπάρχουν/βρίσκεις ορισμένους τρόπους/πράγματα που να τα κάνεις αποκλειστικά για σένα, επειδή ευχαριστούν εσένα κι αυτό το λέω βασιζόμενη στην μικρή μου πείρα επειδή δεν το έκανα ποτέ μέχρι τώρα.
Κοίτα να δεις κάτι.Μου πας συνέχεια κόντρα σε ότι και να γράφω οπότε και να σου απαντήσω πάλι θα με βρίσεις.Εσείς οι γυναίκες είστε πρώτα απ'όλα αυτές που δεν μπορείτε χωρίς άντρα,εσείς χωρίζετε και την άλλη μέρα βρίσκετε άλλον.Άρα μη μου λες ότι μια σχέση δεν καταπολεμά την μοναξιά και την κακή διάθεση.Οκ,ίσως είναι υπερβολική η λέξη λαλακίες που είπα,αλλά για μένα το διάβασμα,οι ταινίες,η μουσική και όλα αυτά είναι μοναχικές δραστηριότητες,σε κλείνουν περισσότερο στον εαυτό σου και δεν ζεις τα πραγματικά όμορφα και αναγκαία πράγματα της ζωής(ναι υπάρχουν και τέτοια)όπως έρωτας,σεξ,βόλτες με κάποιον που αγαπάς και σ'αγαπάει.Αν αυτά για σένα είναι βλακείες,τί να πω...
οχι καθολου βλακειες δεν ειναι!φυσικα και ειναι οτι καλυτερο η συντροφικοτητα και ο ερωτας,αλλα δεν ειναι μονο αυτο!!!μην ισοπεδωνεις τα παντα λεγοντας τα βλακειες..πιστεψε με και σε σχεση να εισαι θα ερθει η στγμη που θα θες μοναχικες στιγμες,τεσπα εκτος θεματος αυτο που σου λεω!η ευτυχια δεν ερχεται απο μια γυναικα η εναν αντρα αλλα απο την δικη μας ισορροπια..την οποια μπορεις να επιτυχεις με ενα καλο βιβλιο η και τοσα αλλα που ειπαν τα παιδια παραπανω!αν δεν εισαι καλα γενικοτερα μεσα σου δεν θα σε σωσει κανενας αντρας και καμια γυναικα!αυτα παολο και δεν σου παω κοντρα απλα επαναλαμβανεσαι!
αν? το πως φτανει στην αυτογνωσια καθενας , ειναι προσωπικη του υποθεση. Για μενα, ο δρομος ειναι η ψυχοθεραπευτικη λογικη .
Kandy, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;
Kandy, αν διαβάσεις με προσοχή την απάντησή μου , θα καταλάβεις την ουσία της. Το να κάνουμε σχόλια που δεν απαντάνε στο ερώτημα του topic και δεν έχουν σχέση με το νόημά του, δεν δείχνει σεβασμό για αυτόν που άνοιξε το topic όπως και για όσους το διαβάζουν. Αν έχεις κάτι να σχολιάσεις στην απάντησή μου ή αν έχεις να μου κάνεις κάποια προσωπική σύσταση (π.χ. να χαλαρώσω) μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα :-)
αν? όταν ο κόπος ανταμειβεται, δεν ειναι κουραση. Αν εσυ παρεις ενα σφουγγαρι και πας να καθαρισεις κατι, και δεν καθαριζει , θα κουραστεις. Αν εγω παρω ενα σφουγγαρι και βαλω ενα ειδικο σαπουνι που καθαριζει , τοτε ο κοπος απεδωσε και η ικανοποιηση ειναι η επιβραβευση της προσπαθειας.
αν? όταν ο κόπος ανταμειβεται, δεν ειναι κουραση. Αν εσυ παρεις ενα σφουγγαρι και πας να καθαρισεις κατι, και δεν καθαριζει , θα κουραστεις. Αν εγω παρω ενα σφουγγαρι και βαλω ενα ειδικο σαπουνι που καθαριζει , τοτε ο κοπος απεδωσε και η ικανοποιηση ειναι η επιβραβευση της προσπαθειας.[/QUOTE]
απλά σε ρώτησα γιατί το θέμα το άνοιξα με πιο χαλαρη διάθεση.ρωτούσα για εκείνους τους "λεκέδες" που φεύγουν με ένα σκούπσιμα εκτός αν πιστεύεις ότι όλοι θέλουν τρίψιμο :)
Εχεις δικιο. Αλλα η αντιμετωπιση μου αυτη πρεπει να οφειλεται σε αιτιες που δεν ειναι επιφανειακες κ που δεν φαινονται εκ πρωτης οψεως. Μπορει να οφειλεται κ στο περιβαλλον της οικογενειας μου, στη σχεση των γονιων μου μεταξυ τους, σε καποια παιδικα τραυματα κ.ο.κ Θα το ψαξω λιγο.
an? lol! Δεν εχω ακουσει για λεκε που να μην καθαρίζεται :)
Kandy, :)
Η αντιμετωπιση σου αυτη, πιστευω οτι οφειλεται στην προσπαθεια σου να προσελκυσεις την προσοχη εδω στο forum που πραγματι η προσπαθεια προσελκυσης προσοχης εχει τις ριζες της και αυτη στην ανατροφη.
Συμφωνω μαζι σου.
η ψυχοθεραπευτικη λογικη ξερεις με βαση τη δικη μου εμπειρια λεει "φροντισε τον εαυτο σου οπως μπορεις την παρουσα στιγμη". δεν λεει "βρες, ανελυσε κ ξεκινα να εφαρμοζεις τις αποφασεις που πηρες". Αλλωστε δεν ειμαστε ετοιμοι καθε στιγμη για την ιδια μορφη δρασης ή για οποιαδηποτε δραση. Κι αυτο ειναι οκ.
οποτε ειναι ψυχο-θεραπευτικο και ενα ζεστο μπανιο, μια σοκολατα, η μουσικη που σ αρεσει...οτιδηποτε δλδ σου προσφερει μια μικρη απολαυση.
Εγω τετοιες στιγμες μπορει να παω μια βολτα στα μαγαζια να δω βιτρινες ή να ψωνισω κατι (αν το αντεχει η τσεπη μου), να κανω ενα μπανιο ζεστο, να φτιαξω τα νυχια μου ή να φροντισω την εμφανιση μου, να δω καποια ταινια που μ αρεσει πολυ, να ψαξω νεα ακουσματα, να παω σε καποιο βιβλιοπωλειο να ψαξω καποιο βιβλιο ή να παω για εναν καφε με καποιο φιλο αν αντεχω να μοιραστω το προβλημα μου ή να ακουσω καποιον αλλον.Πολυ αποδοτικη τετοιες στιγμες παντως ειναι η γυμναστικη. Προσπαθησε το, αξιζει...