Originally Posted by
begonia
Σας ευχαριστω για την ανταπόκριση σας. Γιάννη αυτο που κάνω κάθε φορά ειναι να Λέω μέσα στο κεφάλι μου απευθυνόμενη στην φωνή να μην μου λέει βλακείες και παράλογα πραγματα.
Τώρα όσον αφορά την υπερβολή δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλα Σίγουρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρρωστο, απλώς κάτι έχει αλλάξει στην φυσιολογική ροή του νου μου στην καθημερινότητα και προσπαθώ να καταλάβω απο που προερχετε αυτο για να το σταματησω. Ειναι απλώς εξαντλητικό να πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι όταν κάνω κάτι να απανταω στον εαυτό μου κ να του Λέω να σταματησει.
Δεν θυμάμαι ποτε ξεκίνησε όλο αυτο, Όμως έχει συμβεί αρκετές φορές πάω να συμμαζεψω, πιάνω ένα βάζο κ μέσα στο μυαλό μου ακούω μια φωνή να μου λέει πέταξε το κάτω! Εντάξει δηλαδή έλεος. Όσον αφορά Τώρα τον ψυχαναγκασμο δεν ξέρω έχω μάθει να ζω με αυτο και να το κρατάω στα φυσιολογικά όρια, ότι κ αν σημαίνει αυτο. Εξάλλου οκ το να μετραω τα κουμπιά απο το χειριστήριο της τηλεόρασης 1,2,3 φορές ειναι οκ όταν πλέον κουραζομαι απλώς σταμααταω. Ειναι σπάνιες οι φορές που δεν κατάφερα να σταματήσω.
Άνοιξα το θέμα στο φόρουμ γιατί απλώς δεν ξέρω και Πολλά απο ψυχολογία/ ψυχιατρική και Ήθελα να μάθω αν πράγματι συμβαίνει κάτι ή αν ειναι μια φάση και θα περασει μονη