Originally Posted by
αν?
ξαφνικά μου έχει βγεί τεράστιος θυμός απέναντι στον Φ. ..η αλήθεια είναι οτι μου είχε δώσει αφορμές να νιώθω πληγωμένη και όταν χωρίσαμε αλλά για κάποιον λόγο τον τελευταίο καιρό όλα αυτά τα αισθήματα θυμού που ένιωθα απέναντι του τα είχα κάνει πέρα λόγω της εξάρτησης .ενιωθα ότι είναι πολυτέλεια να νιώθθω θιγμένη είναι κάνω παράπονα για την συμπεριφορά του, κι αυτό με έκανε να νιώθω και ο Φ. οτι ασχολούμαι με τα συναισθήματα μου επειδή δεν έχω σημαντικότερα προβλήματα.τωρα, τις τελευταίες μέρες που δεν έχουμε σχεδον καθόλου επικοινωνία νιώθω απίστευτα θυμωμένη που παραιτήθηκε και άλλη μια φορά τόσο εύκολα από την σχέση μας (όπως τότε με την ερωτική,χωρίσαμε,εφταιγε περισσότερο και δεν έκανε τίποτα γι αυτό) τώρα πάλι,θύμωσα,μαλώσαμε ξέρει ότι με στεναχώρησε αλλά αρνείται να κάνει κάποια κίνηση να επανορθώσει.πήρε τηλ. σαν κίνηση επανόρθωσης τη μέρα που μαλώσαμε αλλά επειδή μόλις είδε ότι η στάση μου είναι σκληρή και ψυχρή (σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ) το γύρισε και προσπάθησε να ρίξει σε μένα την ευθύνη για τον καβγά.τελοσπάντων νιώθω ότι δεν έχω τι να κάνω με τον θυμό μου, τι να τον κάνω?δεν το θεωρώ σωστό τώρα που είναι ήδη "πεσμένος" ο άλλος να του πω κι εγώ αυτά να τον κάνω να νιώσει ακόμα πιο χάλια.νιώθω πολύ θυμό που με έμπλεξε σε αυτήν την κατάταση,που με βάζει και με βγάζει όποτε θέλει ,και που όπως φαίνεται δεν θέλει μάλλον και τοσο να βοηθηθεί..ειμαι θυμωμένη!αυτά.ουφ ηθελα κάπου να τα πω...