Originally Posted by
carrie
Αρχισα να νιωθω παλι αηδια για αυτα που γινονται εδω μεσα. Την ειχα νιωσει και παλιοτερα που καποιο μελος αναστατωνε τους παντες και πηγδαγε ολα τα θρεντς, οχι τοσο επειδη αυτος/αυτη ηταν μαλακας, αλλα επειδη κι ολοι οι αλλοι ασχολουνταν μαζι του. οταν ασχολεισαι με κατι που δε γουσταρεις, του δινεις ενεργεια να συνεχιζει να υπαρχει, αλλιως και να καταφερεις τελικα να το διωεξεις, θα φυγει και θα ερθει καποιος αλλος στη θεση του. Η καλυτερη μεθοδος για μενα ειναι η αδιαφορια, αλλα δυστυχως πολλοι εχουν τον καημο να εκθεσουν την εξυπναδα την ευγλωττια και την επιχειρηματολογια τους. Ξαναρχισα να το νιωθω και τωρα. Ο λογος που εχω λογιαριασμο απο το 2006 και ουτε 600 μηνυματα ειναι γιατι ανα διαστηματα εκοβα για πολυυυυυυ καιρο. Τη μια ηταν επειδη ειχα βαρεθει να διαβαζω ολο θεματα του τυπου με παρατησε τι να κανω, πηγε με αλλες 7 αλλα τον θελω, γνωρισα εναν απο το ιντερνετ στη χαβαι κ ειναι ο ερωτας της ζωης μου. Την αλλη ηταν επειδη τα θεματα ειχαν γινει μονοπωλιο 5-6 ατομων που εκαναν διαγωνισμο επιχειρηαμτολογιας ειρωνειας και μαλακιας. Σημερα ειλικρινα αηδιασα παλι. Μπορει να φταιει μονο ενας, αλλα ειναι και οι αλλοι 7 που καθονται και του δινουν ενεργεια ασχολουμενοι με αυτον. Θα ξαναρθω σε κανα δυο χρονια παλι να μου φυγει η αναγουλα. χαιρετισματα μεχρι τοτε.