Originally Posted by
legalize
θα σου πω κατι απο μενα...εχω κοψει τα πιωματα,χαπια,τα παντα μεχρι και αλκοολ εδω και 4 μηνες και κοντεψα να τρελαθω...μαχαιρι αλλα ειχα σημαντικο λογο και το εκανα απολυτα μονος, που ηταν και η χοιροτερη επιλογη γιατι δν μιλουσα σε κανεναν γι αυτο και ξεσπαγα σε λαθος ατομα αφου φουσκωνα απο μαγκωματα και φρικες...εχω δει βελτιωση στο περασμα τν μερων αλλα καθε πρωι ξυπναγα με μισος με ειχαν για τν τρελο του χωριου αφου αρπαζομουν με ολους,νομιζα οτι ο κοσμος με κοιταει με υφος και οτι κατι ζητανε,οτα μιλουσα με φιλους ή γνωστους πολλες φορες μου καρφωνοταν στο μυαλλο οτι πετανε υπονοουμενα ή οτι μου μιλανε επιθετικα,μου μυριζε ντουμανιλα στα καλα καθουμενα και αρχιζα να μαγκωνω και να ψιλομουρμουραω μονος μου και με επιανε υπερενταση και αλλα πολλα κουσουρια οπως και σωματικα φαγουρες δαγκωματα στα ουλα και στα χιλια...τεσπα τα πραγματα ειναι πολυ καλιτερα μετα απο λιγο καιρο θα το δεις και αξιζει οση δυναμη σου εχει μινει να τις δωσεις και να παλεψεις με τν δρακο σου...καλη δυναμη συγνωμι για το μεγαλο κειμενο...