Καλησπερα,ειμαι 21 χρονων και μεχρι προσφατα ειχα μια σχεση η οποια ειχε κρατησει 2 χρονια.Μεναμε μαζι ,ειμασταν συνεχεια μαζι,καναμε τα παντα μαζι,ειχα αφησει τα παντα απο την ζωη..νομιζα οτι η ζωη μου ηταν εκεινη και θα ειμαστε μαζι μια ζωη μαζι.Ηταν πολυ καλη μαζι μου και εδειχνε πολυ ερωτευμενη δεν μπορουσε ουτε μια ωρα μακρια μου...Εμενα ηταν η πρωτη μου σχεση..εκεινη ειχε μια σχεση παλιοτερα με εναν πολυ μεγαλυτερο.Το τελευετο διαστημα τσακωνομασταν για ηλιθους λογους..και μια μερα μου ειπε να χωρισουμε....απο τοτε...νομιζω οτι για ολα φταιω εγω...ομως την αγαπαω παρα πολυ..οταν χωρισαμε αφησα να περασουν 2 εβδομαδες...για να ηρεμισουμε γιατι εγω δεν ειχα σκοπο να κοιταξω κατι αλλο και νομιζα και εκεινη το ιδιο...πιστευα οσα μου ελεγε οτι μαγαπουσε πολυ και ημουν η ζωη της..μια μερα μετα απο 2 εβδομαδες με επιασε και μου οτι ειναι αλλου ειναι καλα με καποιον αλλον και μ το ειπε για να ειναι καλα με τον εαυτο της.Γιναιτε να ενουσε ολα αυτα που ελεγε και σε 2 εβδομαδεσ να βρηκε αλλον?καλο παιδι ειναι αυτος που βρηκε βεβαια αλλα ποτε με ξεχασε?Απο τοτε νομιζω οτι εγω ειμαι ο μονος υπευθυνος..εχω κλειστη στον εαυτο μ κλαιω καθε βραδυ και νομιζω οτι η ζωη μου δεν εχει κανενα νοημα...κανω πραγματα που δεν θελω βγαινω προσπαθω να διασκεδασω για να βοηθησω τον εαυτο μου μα δεν ξεχναω ουτε στιγμη...δεν τρωω κατηολου νιωθω το στομαχι κομπος δεν κοιμαμε τα βραδια και γενικα...μονο το σωμα μου υπαρχει...σκεφτομαι εκεινη με αλλον συνεχεια...Δεν αντεχω αλλο τι μπορω να κανω για να ξεχασω??