Διακοπή Αγωγής - Παρακαλώ βοηθήστε με!
Ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ!
Έπαιρνα seropram (το πρώτο καιρό και λίγα xanax τα οποία και τα έκοψα γρήγορα). Είναι γεγονός ότι με βοήθησαν πολύ (ούτε εγώ το πιστεύω) - τα παίρνω λίγους μήνες - παράλληλα με τη ψυχοθεραπεία όπου πάω 1 φορά την εβδομάδα και πληρώνω πολλά λεφτά (αυτό το λέω γιατί είμαι μια απλή υπάλληλος και δε μου περισσεύουν). Γενικα η διάθεση μου και τα έντονα ψυχοσωματικά που είχα, μειώθηκαν.
Εδώ και 10 μέρες έκοψα τα seropram σε συνεννόηση με το γιατρό μου με το σκεπτικό ότι θέλω να κάνω παιδάκι. Εκείνος μου είπε να τα κόψω μαχαίρι αλλά από τα λίγα που διάβαζα κατάλαβα ότι αυτό δε θα με βοηθούσε και έτσι για 2 εβδομάδες έπαιρνα μισή δόση την ημέρα και μετά τα έκοψα εντελώς. 3 μέρες μετά άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα μάλλον της διακοπής αυτών. Σαφώς και έκανα εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα. Πρέπει να σας πω ότι μάλλον έχω κατάθλιψη με κρίσεις πανικού και παράλληλα αρρωστοφοβία και συγκεκριμένα κανένας ακόμη (αν και σε μικρότερη ένταση) δε μπορεί να μου βγάλει από το κεφάλι ότι πάσχω από "σκλήρυνση κατά πλάκας". Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μετά τη διακοπή των φαρμάκων εμένα τα συμπτώματα αυτά με παραπέμπουν εκεί! Και νιώθω βέβαια ότι έχω πάρει πάλι τη κατηφόρα! Τα συμπτώματα που έχω είναι ζαλάδα, ναυτία, μούδιασμα στο στόμα, πονοκέφαλο, μερικές φορές νιώθω στο κεφάλι μου να περνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν αντέχω επίσης τις έντονες φωνές. Όλα αυτά ή μάλλον τα περισσότερα τα βιώνω όλη την ημέρα μέχρι να πάω στο κρεβάτι μου και να ξαπλώσω. Ο γιατρός μου δεν με έχει ενημερώσει σωστά αφού δε μου έχει πεί τίποτα για αυτά τα φάρμακα και με αφήνει λίγο στο σκοτάδι. Αν μου είχε πει τουλάχιστον ότι μπορεί να έχω τέτοιου είδους συμπτώματα θα τα αντιμετώπιζα διαφορετικά τώρα. Απλά στη τελευταία συνεδρία μας μου είπε ότι μπορεί να είναι από τα φάρμακα ή ότι τα κόψαμε πρόωρα ή κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πείτε μου ότι όντως είναι από τη διακοπή των φαρμάκων και ότι σε λίγο καιρό θα φύγουν. Σας παρακαλώ πολύ. Θα ήθελα ιδανικά να τα κόψω γιατί δεν θα ήθελα να μείνω έγκυος και να έχω τύψεις μετά... Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε. :(