Γειά σας!
Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και κάτι μήνες!!!
Λοιπόν, εδώ και 5 μήνες έχω μια σχέση. Είναι αρκετά μεγαλύτερος μου (εγώ είμαι 23, αυτός είναι 35, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό στο προβλημα που έχω, απλά έτσι το ανέφερα!) Από τότε που γνώρισα αυτό το άτομο δεν ασχολούμε με τίποτα άλλο στη ζωή μου παρά μόνο με αυτόν! Ζώ για το πότε θα μιλήσουμε και πότε θα συναντηθούμε. Όλα τα άλλα έχουν μείνει στάσιμα στη ζωή μου, δεν έχω κάποια πρόοδο στη σχολη για παράδειγμα κτλ! Με λίγα λόγια, μου έχει γίνει εμμονή! σκέφτομαι συνέχεια αυτόν! Αν γινόταν θα ήθελα να είμαι κάθε μέρα όλο το 24ωρο μαζί του!
Στην αρχή της σχέσης τον έπερνα τηλ πάρα πολλές φορές μέσα στη μέρα, του ζητούσα συνέχεια να συναντηθούμε, μέχρι που κατάλαβα ότι τον πιέζω και ότι σίγουρα αυτή η συμπεριφορά δεν θα μου βγεί σε καλό. Έχω ηρεμίσει ως προς αυτό, αλλά δεν παύω να τον σκέφτομαι συνέχεια. Σήμερα, για παράδειγμα, έχουμε κανονίσει να συναντηθούμε, έγω όλη μέρα κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και σκοτώνω την ώρα μέχρι να έρθει η ώρα που θα συναντηθούμε!! Υπο φυσιολογικές σηνθήκες θα διάβαζα ( και δεν είναι δικαιολογία για να μην διαβάσω, πάντα μου άρεσε το διάβασμα, δεν ξέρω τώρα τι με έχει πιάσει), θα κανόνιζα να δω τις φίλες μου και θα κανόνιζα έγω το πρόγραμμα μου! Τώρα ακυρώνω τα πάντα και τρέχω να τον συναντήσω όποτε έχει αυτος χρόνο. Κάθομαι πάνω από το τηλέφωνο μέχρι να πάρει για να μιλήσουμε.
Μπορεί αυτή η εμμονή να έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που έχει κανείς για τον σύντροφο του. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου, γενικά τους ανθρώπους όχι απαραίτητα μόνο αυτον, αλλά σε αυτόν είναι πιο έντονο, πολλές φορές μπαίνω στην διαδικασία να εξετάσω αν αυτά που μου λέει είναι όντως έτσι. Ρωτάω έμμεσα τους φίλους του, βγαίνω με φίλες μου στα στέκια που συχνάζει συνήθως για να τσεκάρω αν έχει όντως μείνει σπίτι για να ξεκουραστεί ή αν έχει βγεί με φίλους του! Βέβαια δεν θα είχα μπεί σε αυτή την διαδικασία αν δεν μου είχε δώσει αυτός στην αρχή της σχέσης την αφορμή. ( Κάποια στιγμή στην αρχή της σχέσης, την περίοδο που τον πίεζα συνέχεια για να συναντηθούμε, για να με αποφύγει μου είπε ότι θα κοιμηθεί και εγώ τον βρήκα αργότερα στο μαγαζί που συχνάζαμε. Από τότε δεν τον πιστεύω ότι και να μου πεί.)
Και δεν έκανε καμία προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου!! τελοσπάντων δεν ξέρω αν οφείλετε μόνο στην ανυπαρξία εμπιστοσύνης, την εμμονή την έπαθα και πρίν από αυτό το περιστατικό. Το θέμα είναι ότι θέλω την ζωή μου πίσω. Κουράστηκα να ασχολούμε συνέχεια με αυτόν! Προσπαθώ εδώ και καιρό να το αλλάξω αυτό αλλα δεν το έχω καταφέρει. δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. θα χαιρόμουν πολύ να ακούσω συμβουλές σας. ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνα σας διαβάζοντάς το.!!!