Originally Posted by
BrokeN_DoLL
rem δεν ξερεις ποσο περιμενα να γραψεις να δω τι θα πεις!
αν αυτο σημαινει οτι εκτιμας την αποψη μου, τιμη μου :)
ναι εχω παρατηρησει πως το κανω σε οσους με χαιδευουν. αλλα εχω σιγουρο πως δεν θα με απορριψουν γιατι να το κανω?
ισως γιατι οταν ειμαστε ανασφαλεις και ανικανοποιητοι απο τον εαυτο μας, το συναισθημα μας ειναι σαν βαρελι διχως πατο.οτι και να ριξουν οι αλλοι μεσα, εξαφανιζεται και θελει κι αλλο....χρειαζομαστε μονιμως επιβεβαιωση και ο ευκολος τροπος να την παιρνεις, ειναι απο εκει που ξερεις οτι υπαρχει.
εκεινος ηταν μια περιπτωση ''σχεσης'' ενος μηνα, ισως οπως μ ειπε κ ο γιατρος να μαρεσε κατι σε αυτον πολυ. παρ ολο που δεν εκανε κ κατι σημαντικο για μενα και δεν ταιριαζαμε κ ιδιαιτερα. το γεγονος οτι εκλαψα για αντρα τοτε με εκπλησει, οχι μονο εμενα αλλα και ολους τους φιλους μ. ηταν περιεργο που αντεδρασα ετσι
δεν μου εκανε τοση εντυπωση το κλαμα, αλλα η εκδικητικοτητα που ενοιωθες και εξεφραζες. λες και ολοι οφειλουν να σε λατρευουν η τελοσπαντων να σε θελουν..λες και ειναι απαραδεκτο το να μην συμβαινει αυτο.δεν ειναι ετσι τα πραγματα στην ζωη. σε αλλους αρεσουμε και σε αλλους οχι. το να μην το αποδεχομαστε αυτο, δεν το αλλαζει, απλα μας δημιουργει εσωτερικες συγκρουσεις .
αυτες τις μερες ειναι χαλια ολα, εκτος απο το οτι τρωω 6 μερες βραδυ και νιωθω πως ηδη παχυνα, ανασφαλης, δεν θελω να ντυνομαι κ να βγαινω εξω, εχω κ κεινη την υποψια πως καποιος θελει να πεθανω, εκεινη η σκια, που με κανει να νιωθω ανησυχια, οχι φοβο!επειδη δεν νιωθω και πολυ. κ επισης αυτα που επαθαν τα ζωακια μου, δεν ητανε τυχαια!!!!!
δυστυχως δεν ειμαι ειδικη γαι να σε βοηθησω σε αυτο. το σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν θελει να πεθανεις και ειμαι σιγουρη οτι με την λογικη σου, το ξερεις κι εσυ. απλα το νοιωθεις συναισθηματικα, εστω κι αν η λογικη σου το απορριπτει.
αυτο που κανω εγω οταν εχω αστηρικτες σκεψεις. δεν λεω παραλογες, λεω αστηρικτες, γιατι ειναι απλα σκεψεις χωρις καμια ενδειξη , γιατι "ετσι" και συνηθως αυτες εχουν να κανουν με τον ορμονικο κυκλο. μπορει δλδ να με πιασει ενα κυμα δυσθυμιας χωρις κανςενα ορατο ερεθισμα με μια μεγαλη νευρικοτητα, απαισιοδοξια, ακομα κι ενα αισθημα οτι ολα θα πανε κατα διαολου και οτι κατι κακο θα γινει καποιες φορες. τοτε λοιπον, βαζω BLOCK στο συναισθημα μου και λειτουργω μονο με την λογικη. σκεφτομαι πολυ απλα "αυτα που νοιωθεις δεν ισχυουν, ειναι ψευδαισθηση, οφειλονται σε ορμονικες διεργασιες, σταματα το" και νοιωθω πολυ καλυτερα. μουδιασμενκαι δυσθυμη μεν, αλλα κανω υπομονη να περασει και πραγματικα, περναει...
σημερα εχω γιατρο, δεν ξερω τι να του πω αμα μακουει να μιλαω αλλοπροσαλα θα μου βαλει κ αλλα φαρμακα!!!! περναω απαισια φαση χωρις λογο! και ειδηκα το φαι με ριχνει τοσο μα τοσο πολυ. τρεχουν τα ματια μ χωρις λογο και ειμαι ευαλωτη. φωναζω χωρις να ελεγχω τον τονο της φωνης μου και χωρις να περιμενω ξεσπασμα και επιασα και την φιλη μου απ τον λαιμο
δεν χρειαζεται να του τα πεις αλλοπροσαλα, σε μας μια χαρα τα λες.πολυ λογικα. να του τα πεις ηρεμα και ξεκαθαρα. ισως σε βοηθησει χωρις παραπανω φαρμακα...