καλα ολα αυτα αλλα............
καταρχην καλησπερα σε ολους!!! ειμαι νεο μελος στην παρεα σας!!!
στο ψητο....
καλα ολα αυτα που λετε υπαρχει ομως κατι το οποιο θα ηθελα να σας ρωτησω!!!(τους αντρες δλδ)
εφοσον φοβαστε να κανετε την πρωτη κινηση και περιμενετε την κοπελα να την κανει γιατι οταν το κανει το παιζετε μαγκες και τις φτυνετε εσεις μετα????
πριν απο λιγο καιρο μου εκφρασε και ενας φιλος μου ακριβως το ιδιο ερωτημα και καναμε ενα μικρο τεστ...
δλδ...
γνωρισε μια κοπελα και περιμενε απο εκεινη να κανει την πρωτη κινηση!!!!
και εκεινη την εκανε......
αποτελεσμα: μετα απο δυο μερες την εφτυσε λεει για να νιωθει ιτο ειναι ακομα \"\"\"\"\"αντρας\"\& quot;\"\"
περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας!!!!!
Προετοιμασία για ψάρεμα...
Καλησπέρα κι από μένα
Ακουμπήσατε ένα θέμα που πονάει πολύ σήμερα τους περισσότερους από εμάς και πολύ εύστοχα θα έλεγα, δώσατε το στίγμα του τι συμβαίνει.
Συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι ένα από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζει τους σύγχρονους ανθρώπους είναι ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Κατά τη γνώμη μου είναι η πηγή απ΄όπου απορρέουν τα μεγαλύτερα προβλήματα μας.
Επίσης η τάση που έχουμε \"της εύκολης λύσης\" για τα πάντα...
Πιστεύοντας ότι είμαστε πολύ μα πολύ ξεχωριστοί σε σχέση με τους άλλους σε προσωπικό,γνωστικό και επαγγελματικό επίπεδο αντί για αυτοπεποίθηση,έχουμε δημιουργήσει τεράστιες ανασφάλειες για το κάθετί γύρω μας, αλλαζονεία,υπεροπτισμό,συν αισθηματικό ευνουχισμό και έχουμε γίνει κτητικοί ακόμα και για πράγματα που δε μας ανήκουν, απλά επειδή και μόνο θέλουμε να τα αποκτήσουμε.
Γενικά έχουμε μια τάση να τα θέλουμε όλα χωρίς να γνωρίζουμε στη πραγματικότητα τι χρειαζόμαστε σε όλους τους τομείς ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι.
Αυτό δυστυχώς μας οδηγεί σε ένα υπερκαταναλωτισμό όχι μόνο υλικό αλλά και ανθρώπινο ώστε να θέλουμε μέσα από ότι δήποτε είναι δυνατόν να γίνουμε πιο δυνατοί,πιο ανταγωνιστικοί ώστε να καλύψουμε πάλι \" την ανασφάλειά μας\".
Επίσης έχουμε ξεχάσει δύο βασικές λέξεις στη ζωή μας:
ΟΡΙΟΘΕΤΙΣΗ
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ
Φαίνεται δεν έχουμε καλές σχέσεις με αυτά τα δύο...
Συνδυαστικά μέσα απ\' αυτή τη ψυχολογία όμως είναι τρομερά δύσκολο να βγάλουμε κάτι αυθεντικό και στις σχέσεις μας .
Έτσι χωρίς να ξέρουμε τι θέλουμε και τι ψάχνουμε συγκεκριμένα λέμε πχ πάω για ψάρεμα...
Μα άλλο ψάρεμα είναι αυτό του καλαμιού, άλλο της συρτής, άλλο του ψαροντούφεκου, άλλο με δικτύ κτλ κτλ.
Για το κάθε ψάρεμα αλλά κυρίως για κάθε είδος ψαριού πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλο δόλωμα και άλλο τρόπο ψαρέματος.
Ο ροφός για παράδειγμα θέλει άλλο τρόπο, ο σαργός άλλο, ο ξιφίας άλλο και η σουπιά άλλο...
Ας αποφασίσουμε λοιπόν τι ψάρια προτιμάμε και ας σκεφτούμε πρώτα αν είμαστε έτοιμοι εμείς να ψαρέψουμε αυτά που προτιμάμε και ας χρησιμοποιήσουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο για κάθε ψάρι αν θέλουμε παρόλα αυτά να ισχύσει ο νόμος του κυνηγού και του ψαρά που θέλει το πιάτο του να είναι 9 φορές άδειο και μια γεμάτο...
ʼλλωστε η λαική σοφία λέει : \"αν δε βρέξει κώλο δε τρώς ψάρι ...\"
Καλές ψαριές και προπαντός ας μη ξεχνάμε : οριοθέτιση και διεκδίκηση .
Συνήθως αν θέλουμε κάτι πάρα πολύ δε το αφήνουμε έτσι εύκολα αλλά κάνουμε τα πάντα για να το αποκτήσουμε, εκτός κι αν δε το θέλουμε τόσο πολύ...οπότε ....τα συμπεράσματα δικά σας...
Είμαστε πολύ χαλαροί , με πολύ θυμό, πολλά αποθημένα και κόμπλεξ και χωρίς στόχους.
Είμαστε σε μια συνεχή διαδικασία γενικού ψαρέματος...και συνήθως άδειου πιάτου !
Εύχομαι καλές ψαριές σε όλους μας
Υ.Γ. Ενώ είχα πρόθεση να απαντήσω στο θέμα μάλλον έκανα λάθος και το έβγαλα σαν ξεχωριστό θέμα...είμαι αρχάριος τι να κάνω ..