''ΠΡΕΠΕΙ'' ''ΠΡΕΠΕΙ'' ''ΠΡΕΠΕΙ''
Καλημερα. ελπιζω να στε καλα γιατι εγω δεν ειμαι. βαρεθηκα γτ σκεφτομαι μονιμως κ επειδη ειναι οι μερες μ παλι οι περιεργες και δεν ξερω που να στραφω. επειδη δν ξερω που να ποσταρω το θεμα το βαζω εδω γτ ταιριαζει και σε αλλα 3 οποτε εκανα αμπεμπαμπλομ.
3 μερες τωρα εχω περιεργες σκεψεις και τασεις και προσπαθω οπως εχω μαθει να μην το δειχνω παραεξω κ ειδηκα στο σπιτι. οποτε για να μην γινει καποιο κακο απλα δεν μιλαω καθολου. ξαπλωνω στο κρεβατι βλεπω τηλεοραση η διαβαζω βιβλια και οταν μ μιλανε σπιτι απανταω μονολεκτικα η με νευματα,.
αυτο εξοργιζει τον μπαμπα οπως παντα! χτες λοιπον μ τα μαζευε και εκει που εψηνε μπριζολες αρχισε να με βριζει που καθομαι σαν τουβλο στον καναπε κ ειπε να σηκωθω γτ ειπαμε να φαμε οικογενειακως. τοτε μες στην ελεγχομενη ηρεμια πεταχτικα και του φωναξα πως βαριεμαι να βγω να βαραω παλαμακια που ψηνει στο μπαλκονι κ φυσικα αρπαχτηκαμε! οταν αρπαζεται μαζι μ σειρα εχουν κ οι υπολοιποι μες στο σπιτι, μεχρι κ ο σκυλος. ελεγε στην αδερφη μ πως ειναι αχρηστη επειδη θελει να αλλαξει δουλεια λογω προβληματων υγειας κ πως ολοι οι γιατροι ειναι βλακες κ δν ξερουν το λενε!
ολες τις 3 μερες αυτες ετρωγα χωρις να θελω να φαω, βραδυ μονο. ολη μερα οντας καλη με σαλατουλες κλπ κ 3 βραδυα πλακωθηκα. με παχαινει αυτο? με εχει αγχωσει. αν μεινουν οι 3 μερες αυτες με παχαινει? 3 σε 1 βδομ παιρνω κιλο? ειχα αισθημα πως ΠΡΕΠΕΙ να φαω επειδη ετσι. καθησα να το συζητησω με τον εαυτο μ πριν το κανω αλλα δεν τα καταφερα και το κανα. εν πασει περιπτωση αρχισα παλι να μετραω μεσα μ νουμερα πραμα που χα χρονια να το κανω και μετραω πριν κανω 1-2 πραγματα μονο παλι καλα, δλδ να χτενισω τα μαλλια μ ειναι το 1 και το αλλο να ξυσω το χερι μου κ να κανω τον σταυρο μ εξω απ την εκκλησσια. ΠΡΕΠΕΙ να μετρησω λεει 8 φορες επι 4. 12345678 - 12345678 - 12345678 - 12345678. αυτο ακριβως. ε και μετα το κανω. με ηρεμει λιγο δεν ειναι κ δυσκολο οποτε το αφηνω αλλα εχω και την σκεψη που καθομαι στο τρολει βλεπω μπροστα μ εναν λαιμο κ φανταζομαι να χωνω ενα ξυραφακι μεσα και σκεφτομαι πως θα τρεχε το αιμα του η αν θα ακουγοταν ηχος και φυσικα ποσο ευκολα κοβεται με ξυραφακι το δερμα στον λαιμο που ειναι μαλακο και ασπρο και πως θα κοβοταν με μαχαιρι με λεπιδα η με το μαχαιρι που αληφουμε βουτυρο. το ξυριαφι θα κοβει χωρις θορυβο λεω οποτε κανω με ξυραφι ξυστρας το δαχτυλο που ειναι μαλακο και δεν κανει μεγαλη χαρακια αλλα τρεχει αιμα ομως οχι πιχτο. στον λαιμο ισως ειναι πιο πιχτο, τεσπα κανω και με το ψαλιδι και ανοιγει διπλη χαρακια οχι οπως με το ξυραφακι αλλα με ψαλιδι χαρτοκοπτικης οχι για την κουζινα το μεγαλο. η λεπιδα του ειναι καπως διπλη κ αφηνει γραμμουλα διπλη 1 χοντρη κ μια λεπτη.
τεσπα πολυ επεκταθηκα εκει, το αλλο ειναι οτι βλεποντας ατομα (οχι ολους) παλι φανταζομαι μεσα μ σεναρια πως ας πουμε θα κανει θορυβο αυτος π παει να περασει τον δρομο κ αν τον χτυπησει αμαξι πως θα ακουστει η ποσο αιμα θα βγαλει κ αν ειναι πιχτο, η αν μια φιλη μ π εβαζε φακους επαφης μπροστα μ αν ο φακος της σκισει τον αμφλιστροειδη θα πεταχτει αιματακι με βλεννα γτ το ματι δν ειναι σαν τον λαιμο,. το θεμα ειναι πως δεν το βλεπουνε αλλα βλεπουνε πως ειμαι απορροφημενη με κατι εκεινη την ωρα και κοιταω κολιμενη εκει κ με ρωτανε τι επαθες καλε κ θολωσες και λεω τελικα την αληθεια πως σκεφτομαι αμα κ καλα χαλασει ο φακος πχ κ μπει στο ματι θα βγαλει αιμα? και γελανε.