Εδω και 2 μηνες εκοψα απο μονη τα σεροξατ σταδιακα μεν οπως με συμβουλεψε η γιατρος μου.
Αλλα επειδη εχω πονοδοντο π χριαζεται γναθοχειρουργο νιωθω πολυ εξαντηλενη αυτες τις μερες ,και παιρνω και κανενα ζαναξ που και που.
Εχω την απορια τελικα νικησα η οποτε εχω πονοδοντο η κοιλοπονο θα παιρνω ζαναξ?Γιατι οταν ποναω καπου φρικαρω και ο νους μου παει στο χειροτερο.Βεβαια 1 μηνα δεν ειχα κανενα προβλημα χωρις τα σεροξατ και τωρα με το δοντι νιωθω δυσφορια ,φρικτους πονους στην δεξια μερια και καταθλυψη.
Ενιωθα οτι τελικα νικησα και οτι θα τα καταφερνα μονη αλλα ολος αυτος ο πονος με γυριζει πισω,και επισης εχω πολλα νευρακια.
Η γιατρος που με παρακολουθουσε επειδη επαιρνα ελαχιστη δωση και ζαναξ και σεροξατ μ ειπε να τα κοψω οποτε θελω.Ετσι και εγω τα εκοψα χωρι να της το αναφερω μιας και δεν με θυμοταν τοσο λιγες φορες π με ειδε .Και αποφσησα μονη να παιρνω καμια φορα και ζαναξ για οταν νιωθω δυσφορια.
Τα φαρμακα δεν υπαρχει περηπτωση να τα ξανα αρχησω γιατι μεν μου κανανε καλο αλλα απο την αλλη ειχα διαταραχες στον κυκλο,πηρα 7 κιλα και δεν ειχα ορεξη για σεξ καθολου.
Το θεμα ειναι τι θα κανω στο εξης?Ειναι σωστο να παιρνω ζαναξ αραια και που?Ειναι πολυ μικρη η δωση και με πιανει και ειμαι καλα και δεν παθενω και εξαρτηση εδω και 2 χρονια που τα παιρνω.Τι πιστευετε?:D