2 μηνες πανε π εκοψα τα φαρμακα και ακομα να νιωσω οτι εχω σεξ ορμες.
μου εχουν καταστρεψει την σεξουαλικη μου ζωη και ευτηχως δεν ειμαι αντρας γιατι δεν θα ειχα πια στυση που να παρει!:(
Printable View
2 μηνες πανε π εκοψα τα φαρμακα και ακομα να νιωσω οτι εχω σεξ ορμες.
μου εχουν καταστρεψει την σεξουαλικη μου ζωη και ευτηχως δεν ειμαι αντρας γιατι δεν θα ειχα πια στυση που να παρει!:(
μηπως φταιει που δεν εχεις αντρα προχειρο ?
Αντρα?αχαχχα μα εκει ειναι και το θεμα.Εχω οποιον θελω και οποτε θελω οτι ωρα θελω και οπως τον θελω γιατι ειμαι αρκετα εμφανισημη και ειμαι και ελευθερη!
Μου την πευτουν κατι αντρες π δεν περημενα οτι θα με κοιταγαν κουκλοι με μπρατσαρες κορμαρες ματαρες αλλα δεν με καυ__νει κανεις ουτε και οι λιγοτεροι εμφανισημοι.τπτ νεκρα.
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη:)
Ναι ειχα πολλες ορμες.οι γιατροι οταν γραφουν τετοια φαρμακα θα πρεπει να λενε στους ασθενεις οτι θα σταματησει η σεξ ζωη.
δεν ξερω μπορει αν κανω μια δοκιμη να μου ερθει εχω εναν προχειρο πιτσιρικα αχχαχα.
huh?ποιος ειπε για σενα αχχχααχ.ποσο εισαι εσυ?αυτος π λεω ειναι 7 χρονια νεοτερος μου :P:P
Πλακα κανω... στα 27 ειμαι εγω (σιτεψα χαχαχα)
Αντε βουρ στον πιτσιρικα να ξυπνησεις το κοιμισμενο σου ενστικτο... Πιστευω ειναι στον μυαλο σου..εφοσον η επιδραση του φαρμακου εχει περασει δεν υπαρχει λογος...κι εγω ειχα παρει με συνταγη απο παθολογο (ακουσον ακουσον!!) για ενα μηνα ssri (effexor) γιατι του ειπα πως αγχωνομαι πολυ γιατι δεν εχω δουλεια...οσο τα επαιρνα παρατηρησα το φαινομενο της ανοργασμιας που λενε οτι προκαλουν... τα εκοψα στον μηνα πανω γιατι πραγματικα δεν τα χρειαζομουνα... ε το πρωι τα κοψα....το απογευμα λειτουργουσα κανονικα... οποτε...
Καλο απογευμα
Nαι αλλα εγω τα πηρα 2 χρονια τα φαρμακα.Μου εχουν νεκρωσει καθε διαθεση για σεξ.
Μεγαλος εισαι αυτος ειναι 24 αχχαχα.γερος εισαι :P
Παιδιά δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό σε όλους πάντως σε μένα που παίρνω ladose εδώ και 10 μήνες συμβαίνει...έχω χάσει κάθε διάθεση για sex και η ανοργασμία στο full...δυστυχώς το έχουν αυτό τα ssri....εμένα μου το είχε πει αυτό σχετικά με την μείωση της ερωτικής διάθεσης αλλά ήμου τόσο down τότε και ήταν το τελευταίο που μ ένοιαζε...επειδή έχω ένα χρόνο σταθερή σχέση έχει αρχίσει λίγο και με πειράζει αλλά ευτυχώς το αγόρι μου δείχνει κατανόηση....
Κανενας γιατρος δεν μας εχει πει οτι τα αντακαταθλιπτικα νεκρονουν τα γεν οργανα μας.!
Ναι δυστυχώς οι περισσότεροι δεν στο λένε αν και εμένα μου το είχε πει αλλά ήμουν τότε τόσο χάλια που είπα "ε ,ας πάει στο διάολο" και τώρα θέλω να... και δεεεν...λογικά όταν τα σταματάς επανέρχονται οι σεξουαλικές λειτουργίες πιστεύω..
egv ta stamathsa 2 mhnes tpt akoma
Ισως θέλει λίγο ακόμα μέχρι να "καθαρίσει" τελείως ο οργανισμός...Υπομονή..:)
Κανω τι αλλο μπορω να κανω?Νιωθω και αποβλακωση τελευταια αλλα ισως φταινε τα φαρμακα για τον επεμβαση που εκανα.
Αχ 7 ραματα στο σαγονι ποναω!!
θα επανελθεις πανικουλα μην σε αγχωνει αυτο..ειναι η βασικη παρενεργεια των αντικαταθλιπτικων και ας μην το παραδεχονται οι γιατροι.
Kαι γω είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο θεματάτι αλλά λύθηκε ευτυχώς γρήγορα, μετά το τέλος της θεραπείας (cipralex). Oπότε να ξέρεις είναι θέμα χρόνου, (μην αφήσεις τον πιτσιρικά να φύγει, θα σου χρειαστεί συντόμως....).
ααχχ αχχα εντομεταξυ εχω αποβλακωθει τελειως με την αντυβιωση που παιρνω για την ενχειρηση του εσωκλειστου φρονημητη που εκανα.
Πώς είσαι panikoula μετά την εγχείριση που έκανες στον φρονημήτη??? Πονάς πολύ???
Περαστικά σου εύχομαι!!! :)
Σευχαρηστω.Πως να ειμαι ποναω και κανω υπομονη.Αυτο δεν ηταν απλη εξαγωγη φρονημητη αλλα ξεπατωμα.λοοολ.Παραλιγο να μου σπασει η σιαγονα οσο με χειρουργουσανε....
Πω πω....σε καταλαβαίνω....άσε.. Περαστικούλια!! :)