Originally Posted by
oneofthosedays
ευχαριστω για τις απαντησεις...penakı εχω κανει για λιγο ψυχοθεραπεια και ολα αυτα ξεκινησαν απο τοτε που περασα στην πολη που σπουδαζω...δεν ηταν 1η μου επιλογη,δεν ηθελα ,ειχα φανταστει αλλα,απογοητευτηκα ολα μαζι...πιεστηκα τοτε αλλα τα κρατησα ολα μεσα μου....και μετα απο ενα χρονο,με αφορμη και του θανατου του αγαπημενου μου προσωπου...ξεσπασα ετσι...ολα αυτα που κρατουσα βγηκαν σε μορφη κρισησ πανικου.νοσοφοβιων,φοβια για το θανατο και ολα αυτα...αυτα με βοηθησε να τα ανακαλυψω η ψυχολολογος...επισης και το οτι ολα αυτα γινονται πιο εντονα οταν κατι δε με ευχαριστει στη ζωη μου...παρεες,σχεση,κατι....κυ� �λοθιμικος ανθρωπος τι περιμενεισ :P...με λιγα λογια η ψυχολογος μου ειπε να σταματησω να ζηταω τα πολλα για να ειμαι ευτυχισμενη...και πραγματικα καταλαβα πως το κανω αυτο...στην ουσια μονη μου χαλιεμαι...τεσπα...σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...δε λεω οτι δεν μου ερχονται οι γνωστες ιδεεεσ..αλλα οπως ερχονατι φευγουν....απλα εχω φαει αυτο το κολλημα με τη μανα μου επειδη ειναι η μονη που μιλαω για τα παντα ,ειναι η μονη που με ηρεμει και η μονη που οταν πρωτοεπαθα κριση πανικου,δεν με αντιμετωπισε σαν σχιζοφρενη ...ειναι απλα καταπληκτικη και εγω ολιγον τη μαμαμοθρεφτο...αφου με διαβεβαιωσε οτι δεν εχει τπτ και οτι με απλα χαπια της περασε αυτο που ειχε,βεβαια ρωτησα και αλλουσ γιατρουσ κρυφα απο αυτη για να ηρεμησω...:P...οπως εχω πει ξανα..παιχνιδια του δικου μας μυαλου ειναι ολα αυτα ,αρα στο δικο μας χερι ειναι και να τα διωξουμε...:)