Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το φόρουμ.
Νιώθω ότι περνάω ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου , αν και κανονικά με όλα αυτά τα οποία έχω καταφέρει και έχω, θα έπρεπε να ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Και πραγματικά στενοχωριέμαι και ίσως και αυτό να με επηρεάζει, που δεν μπορώ να είμαι έτσι όπως θέλω.
Είναι δυνατόν τα βίωματα που έχω ζήσει , η πίεση που έχω δεχθεί , και το ότι κρατάω μέσα μου πράγματα να με κάνουν να σκέφτομαι πράγματα τα οποία είναι απαίσια? Θέλω κατά πρώτον να σας αναφέρω κάποιες καταστάσεις οι οποίες πιθανόν να με έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση.
- Η γυναίκα μου έχει ζάχαρο από 15 χρονών. Όταν είχαμε γνωριστεί η μάνα μου μου είχε πει αν έχω σκεφτεί να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο γιατί θα τρέχω όλη μου την ζωή στα νοσοκομεία
- Η αδερφή μου δεν είχε έρθει στον γάμο μου
- Όταν ήταν να βαφτίσω το γιο μου , ήθελα από την αρχή που γεννήθηκε να τον βγάλω το όνομα του πεθερού μου που είχε πεθάνει πρόσφατα. Εκεί ξεκίνησε ένας ψυχολογικός πόλεμος από τους γονείς μου και την αδερφή μου ο οποίος κράτησε περίπου 2 μήνες και περιελάμβανε καθημερινή πίεση οτι τους έχω κάνει το μεγαλύτερο κακό στον κόσμο , ότι χεστήκανε για τον πεθερό μου που πέθανε ότι δεν έχω γονείς και αδερφή πλέον , ότι η γυναίκα μου με έχει πιάσει μ*(&*& , ότι δεν θα έρθουν στην βάφτιση . Επίσης για 2 μήνες περίπου δεν είχαν πατήσει σπίτι μου.Τελικά η γυναίκα μου αποφάσισε να τους δώσει το όνομα . Ακριβώς την επόμενη μέρα ήρθαν σπίτι (και στην βάφτιση φυσικά) σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
- Συχνή πίεση από την μάνα μου για την γυναίκα μου. Οτι είναι άχρηστη , οτι με έχει πιάσει μαλ&)() και άλλα τέτοια.
- Τα λόγια που έβαζε ή αδερφή μου στην μάνα μου ότι δεν την έχω στηρίξει ποτέ και άλλα τέτοια. Να αναφέρω ότι δούλευα ένα χρόνο στην αδερφή μου και την είχα στηρίξει με το παραπάνω.
- Τα λόγια της μάνας μου ότι δεν την έχω στηρίξει ποτέ. Και ας έχω καταχρεωθεί ένα δάνειο 10000 ευρώ για να την βοηθήσω..(τέσπα)
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το τεράστιο άγχος μου για την γυναίκα μου και τα παιδιά μου,το ότι είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος, το ότι δουλευω μακρια από το σπίτι , το ότι η γυναίκα μου έχει ζάχαρο , οι τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης της (γεννήσαμε 1 μαρτίου το δεύτερο παιδί μας) , το ότι δεν έχει κάποιον εδώ και 2 μήνες να την βοηθήσει ( η πεθερά μου που την βοήθαγε έσπασε το χέρι της). Και αυτή μου η κατάσταση και όλα αυτα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το συνεχες άγχος για χρήματα, δουλειά , οικογένεια , πως πρέπει να τρέξω για όλα
Όλα αυτά τα παραπάνω και άλλα πολλά τα οποία κυρίως έχουν να κάνουν με εμένα ΄και την οικογένεια μου με έχουν κάνει να σκέφτομαι πράγματα τα οποία δεν τα χωράει ο νους μου
- Πως θέλω να πάθει κακό η γυναίκα μου και τα παιδιά μου
- Πως θέλω να κάνω κακό στους παραπάνω (με έχει πιάσει 4-5 φορές τους τελευταίους 2 μήνες) με υπερβολικό άγχος, τρέμουλο από τον φόβο μου και ιδρώτα.Τελικά πήγα και κοιμήθηκα και μου πέρασε
- Πως θέλω να κάνω κακό σε τρίτους (με έχει πιάσει 3 φορές περίπου)
- Πως θέλω να πάθει κακό κάποιος τρίτος (πχ να τρακάρει)
- Ιδεοληψίες θρησκευτικού περιεχομένου
- Ιδεοληψίες σεξουαλικού περιεχομένου
- Πιάνω τον εαυτό μου ορισμένες φορές να μην έχει συναισθήματα.
Να τονίσω πως δεν έχω επισκεφτεί ακόμα ψυχολόγο. Σας τα έχω αναφέρει λίγο μπερδεμένα και δεν ξέρω αν θα βγάλετε άκρη. Θέλω απλά την γνώμη σας και μια βοήθεια.
Επίσης εδώ και 2 μήνες ήθελα να γράψω στο φορουμ.έχω καθήσει και έχω διαβάσει πολλές παρόμοιες ιστορίες και άρθρα και λόγω του χαρακτήρα μου με έχουν επηρεάσει πολύ και αυτά
Να αναφέρω πως με την γυναίκα μου έχουμε μια τέλεια σχέση και τις έχω αναφέρει όλα τα παραπανω (εκτός από αυτά που έχει πει η μάνα μου για εκείνη).
Αυτά που με κρατάνε αυτή την στιγμή είναι η οικογένεια μου, η συνείδηση μου πως θέλω να κάνω πάντα το καλό και το ότι έχω εμφυτεύσει στον εαυτό μου πως αυτην την περίοδο αντιμετωπίζω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο θα ξεπεράσω