ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..
Πριν λιγους μηνες δημιουργησα ενα ψευτικο προφιλ sto facebook και προσποιηθηκα πως ειμαι σε σχεση με αυτο το ατομο..μετα απο καιρο χωρις να ξερω το γιατι ασυναισθητα επλασα ενα ψευτικο θανατο..οτι δηλαδη αυτο το παιδι παιθανε και εμεινα "χηρα" εχωντας φτιαξει ομως και αλλους 2 λογαριασμους..γραφοντας διαφορα status στο facebook μια κοπελα που πραγματικα ειχε χασει το αγορι της μου μιλησε,με ρωτησε τι εγινε,τι επαθα...και εγω της ειπα τα ψεματα μου...με την κοπελα αυτη απο τοτε κανουμε τρελη παρεα..απο τοτε που αρχισαμε να μιλαμε της μιλουσα μεσα απο τον αλλο λογαριασμο(τον 2ο) που ειχα φτιαξει οπως ειπα και πιο πανω..απο εκει λοιπον εμαθα τα παντα για αυτην..οικογενειακα θεματα,πραγματα για το αγορι της που ειχε πεθανει..ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ομως μετα..η ιδια ιστορια και παλι..της ειπα πως αυτος που δηθεν μιλουσε μαζι του πεθανε..πληγωθηκε..γιατι με αυτον στην ουσια με μενα ελεγε πολλα πραγματα δεν μπορειτε να φανταστειτε...το θεμα ειναι ομως οτι εχω πετανιωσει υπερβολικα πολυ για αυτα τα ψεματα..δεν ηταν αθωα..ειναι και αλλα πολλα αλλα αυτα φτανουν για να καταλαβετε...δεν ξερω αν εχω ψυχολογικα...πειτε μου ομως..τι να κανω??να της το πω??να της πω την αληθεια..??περναω ολα μου τα βραδια κλαιγοντας για ολα αυτα...βοηθηστε με..ειμαι σε απογνωση....