Γενικά μιλώντας,δεν είναι αρνητικές οι γυναίκες προς την αντισυμβατικότητα;
Printable View
η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα?
δεν καταλαβα τιποτα.........
οι γυναικες ειναι γενικοτερα αρνητικες και μη ικανοποιημενες με οτι κι αν κανουμε...
ξεχωριζεις ? σε βρισκουν πολυ διαφορετικο και παραξενο και δε μπορουν να συνηθισουν !
δε ξεχωριζεις ? σε βρισκουν υπερβολικα ιδιο με ολους τους αλλους !
τις κυνηγας ? στο παιζουν δυσκολες και δε θελουν απλα επειδη εριξες τα μουτρα σου !
τις φτυνεις ? τρεχουν απο πισω σου και σε παρακαλανε ριχνωντας αυτες τα μουτρα τους !
ζητας σεξ ? σε λενε ληγουρη κι αγαμητο !
δε ζητας ? σε λενε ψοφιο,ακαρπο και gay !
κανεις ερωτα τρυφερα ? θελουν σεξ και βια !
τις σπας στο ξυλο και το κανεις δυνατα ? πονανε και θελουν τρυφερα !
κανουν παιδια ? κλαιγονται κι αναπολουν τη ζωη τους μικροτερες !
δε μπορουν να κανουν ? κλαιγονται που δε μπορουν να γινουν μανουλες και δε βρισκουν λογο υπαρξης !
...και παει λεγωντας η λιστα μεχρι αυριο!!!!!!!
βεβαια για να ειμαστε δικαιοι, μπορουμε να φτιαξουμε λιστα και για μας τους αντρες κι αυτα ειναι τα ακρα. αρα καταληγουμε οτι το αισθημα της μη ικανοποιησης ειναι ανθρωπινο και ισχυει και για τα δυο φυλα. για μενα ειναι απλα αλλο ενα ενστικτο απ'τα παλια, και σχετιζεται με την επιβιωση, γιατι παντα πρεπει να θετουμε νεους στοχους και να κυνηγαμε κατι, ποτε δε μπορουμε να επαναπαυθουμε και να ησυχασουμε, παρα μονο ισως στον θανατο.
Είναι και παραείναι,ειδικά στην Ελλάδα.Αν δεν έχεις έναν συγκεκριμένο τύπο εμφάνισης(κοντό μαλλί,μούσια,τρέντι ρούχα) και διασκέδασης(κλαμπάκια,μπου ζούκια,Χατζηγιάννη,Νίνο κλπ.) οι περισσότερες σε βλέπουν σαν εξωγήινο.Γι'αυτό ή ακολουθείς την εποχή και περνάς καλά ή γίνεσαι περιθωριακός.
Εννοειται πως το ιδιο ισχυει κ για σας τους αντρες!!!
Αλλα να ρωτησω κ εγω κατι?
Εχεις παρατηρησει οτι οι περισσοτερες ωραιες γυναικες βγαινουν με κατι αντρες κακο χρονο να 'χουν?? (κ οι αντρες αντιστοιχα)
Τι μπορει να συμβαινει σ' αυτη την περιπτωση??
Κ οχι μονο βγαινουν αλλα τρωνε κ κολλημα, κ οταν τους φερονται κ ασχημα (αυτο λεγεται θρασσος) κολλανε ακομα περισσοτερο κ κατηγορουν κ τον εαυτο τους γι' αυτο!!!
To θέμα είναι ότι τα "trends" παράγουνε "anti-trends" και ούτω καθεξής...Δε νομίζω ότι το λεγόμενο "underground", στην εποχή μας πια φαντάζει τόσο τρομακτικό...Ουσιαστικά, "trends" και "anti-trends" συνυπάρχουνε πλέον στην ίδια "αγορά"!
ΥΓ:Στη δικιά μας πραγματικότητα,ίσως πράγματι συντηρούμε κάποιες πολώσεις σε επίπεδο διασκέδασης.
Το ερώτημα ωστόσο είναι ποιο mainstream θα επικρατήσει!(λαικό "ελληνοανατολικό" ή ποπ
"ελληνοδυτικό"; )Σίγουρα πάντως,το mainstream του αύριο θα είναι πιο σύνθετο!
'Οσο για τα φύλα...
ας ασχοληθούν οι άντρες με την μόδα και οι γυναίκες με το ποδόσφαιρο!Χεχε
Καποιοι το ζηταει κιολας ο οργανισμος τους το underground. Το θεωρουν "αλητικο", κατι το διαφορετικο...
Ειμαστε κ εμεις οι γυναικες χαζες, αλλα κ οι αντρες δε πανε πισω :P
Αστειευομαι. Πρεπει να σταματησει αυτη η κοντρα μεταξυ αντρων κ γυναικων που δε ξερουν τι θελουν κλπ...Ισχυει το ιδιο κ για τα δυο φυλα κατα τη γνωμη μου. Σε ενα ποσοστο πιο πολυ, σε καποιο αλλο λιγοτερο.
Το διαφορετικο μας ελκυει, οπως κ να το κανουμε!!!
και τα δυο φυλλα εχουν γινει απληστα,και οσο ειναι απληστοι τιποτα δεν τους φτανει και ποτε.
Μετα ερχεται ενας σεισμος στην Ιαπωνια και μπαινουν τα μυαλα στη θεση τους.
Αλλα ποσοι Ελληνες εχουν μπει σε αυτη τη θεση για να εκτιμησουν αυτα που εχουν;;;;
Αλλα τι να το κανεις,εκει κοσμος πεθανε και το προβλημα μας ειναι αν θα παρουμε την τηλεοραση που παραγγειλαμε η θα καθυστερησει.
Οχι για ολους βεβαια.Ετσι ξεχωριζουν οι ανθρωποι απο τα ανθρωπακια...
Ευτυχως υπαρχουν εξαιρεσεις
πολυ σωστα εμπνευστη :)
define αντισυμβατικότητα.
Ας μη γενικεύουμε. Δε διαδίδεται ανάμεσα στους άντρες. Κυκλοφορεί ανάμεσα σε 2-3 άντρες του φόρουμ. Αυτούς που δε σταυρώνουν γυναίκα. Γιατί έχουν μια τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη για τις γυναίκες.
Ενώ από τη μια τις μισούν και τις απαξιώνουν, ψάχνουν ανάμεσα σε αυτά τα ατελή όντα, την παντοδύναμη, εκείνη που θα τους λύσει όλα τα προβλήματα και θα τους κάνει επιτέλους να απολαύσουν τη ζωή.
Αυτή που θα αναγνωρίσει την μοναδικότητά τους και τον σπάνιο χαρακτήρα τους, που τόσοι άλλοι και άλλες δεν κατάφεραν ακόμη να κάνουν. Με λίγα λόγια, αυτή που θα φιλήσει τον βάτραχο και θα τον μεταμορφώσει σε πριγκηπόπουλο.
Και ύστερα λένε ότι είναι οι γυναίκες που ζουν με τα παραμύθια.
Λολ i like this:)Quote:
Αυτή που θα αναγνωρίσει την μοναδικότητά τους και τον σπάνιο χαρακτήρα τους, που τόσοι άλλοι και άλλες δεν κατάφεραν ακόμη να κάνουν. Με λίγα λόγια, αυτή που θα φιλήσει τον βάτραχο και θα τον μεταμορφώσει σε πριγκηπόπουλο.
Και ύστερα λένε ότι είναι οι γυναίκες που ζουν με τα παραμύθια.
Παντως πισω απο ενα μεγαλο αντρα βρισκεται μια γυναικα:P
Να μιλησουμε σοβαρα?
Εαν λες αντισυμβατικοτητα τι εννοεις?
Ας το παρουμε κοινωνικα...
Φυσικα εαν εισαι αντισυμβατικος...δεν εισαι συμβατικος δηλαδη δεν ταιριαζεις , ουτε μπορεις να βρεις αντισυμβατικο ταιρι γιατι δεν σημαινει οτι θα συμβιβαστειτε.
Τωρα εαν θεωρεις αντισυμβατικο καποιον με συγκεκριμενο τροπο διασκεδασης , οπως ακουσμα μουσικης...τι να πω.
Ψαξε τους αντισυμβατικους εκει που δεν τους πλησιαζει κανεις , οπως ρακοσυλλεκτες , αστεγους , αλκοολικους , στριμμενους , εγκληματιες στιγματισμενοι κλπ. κλπ....υπαρχουν πολλες κατηγοριες αντισυμβατικων.
Εαν μου λες αντισυμβατικους καποιον που προτιμα να ακουει ταμ-ταμ μουσικη , δεν νομιζω να ειναι και ιδιαιτερα σημαντικο.
Γνωρισα και μια γυναικα με...μουστακι που θελει επειγοντως ξυρισμα...δεν ξερω περισσοτερα αλλα μου φαινεται αντισυμβατικη λολ , θα προτιμησω καμμια μπι μπι μπο:PQuote:
Ευτυχώς δηλαδή που είμαστε μόνο 2-3 που δεν σταυρώνουμε γυναίκα και δεν υπάρχει μοναξιά στην Ελλάδα.Ούτε μόνους άντρες βλέπεις πουθενά,στα chat όλες γυναίκες που παρακαλάνε τους άντρες για ένα ραντεβού,μπουρδέλα-στριπτιτζάδικα όλα άδεια.Δύσκολη η ζωή για μια γυναίκα όταν ψάχνει άντρα,μιας και όλοι είναι 'πιασμένοι'.
Αν κάνεις τον κόπο να μιλήσεις με κάποιον που είναι καιρό μόνος χωρίς να το θέλει,θα σου πει τα ίδια ακριβώς που λέω κι εγώ,ίσως και χειρότερα.
ναι εχεις δικιο, δεν υπαρχουν εξω αλλοι αντρες που θεωρουν τις γυναικες κατωτερα οντα, επιφανειακες, οτι ασχολουνται μονο με τα νυχια τους, το κομμωτηριο, και γενικα την εμφανιση τους (κι αντιστροφα γυναικες που πιστευουν οτι οι αντρες ειναι μονο σεξ και γηπεδο και τπτ αλλο), ειμαστε μονο 2-3 εδω περα μεσα που δε μπορουμε να σταυρωσουμε γυναικα. οι 19χρονες φυσικα και δε μετρανε γιατι ειναι κοριτσακια, ουτε οι ξενες! οι πραγματικες γυναικες ειναι οι 50 και ανω, ΜΟΝΟ ελληνιδες, ενα βημα πριν τον θανατο. εγω προσωπικα απο τα μικρα κοριτσακια που πεφτουν θυματα μου περιμενω να σωθω, γιατι τα βλεπω τοσο παντοδυναμα σαν ΘΕΟ!
ο τριτος του φορουμ ομως ποιος ειναι ? ενας εγω, δευτερος ο Paolo_1, ο αλλος ?
Εχει και πολλα κοριτσια τα οποια ειναι παχουλα η ασχημα και δεν μπορουν να βρουν συντροφο...
Αντρες και γυναικες ψαχνουν να βρουν οτι καλυτερο μπορουν.Λογικο ειναι.Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης
Και εδω οι γυναικες εχουν ενα πλεονεκτημα,μεχρι την ηλικια των 35 βεβαια γιατι μετα αλλαζουν τα δεδομενα.
Και λογικο ειναι η κοπελα που "μετραει" να ψαχνει κατι καλυτερο για τον εαυτο της.
Πολλοι αντρες αν ηταν στη θεση μια γυναικας θα εκαναν τα ιδια και χειροτερα.(χωρις να ειμαι απολυτως σιγουρο για αυτο)
Τι θελω να πω;Προσαρμοστειτε και μην ασχολειστε με γυναικες η με αντρες που σκεφτονται μονο τον εαυτουλη τους αν θελετε δεσμο.
Η να ασχολειστε με γυναικες η αντρες που σκεφτονται μονο τον εαυτουλη τους αν θελετε απλα να περασετε καλα.
Ειναι δυσκολα παντως,ηδη υπαρχει μια νεα κοινωνικη ταξη των singles.
Υπομονη και τα ματια ανοιχτα λοιπον.Τα καλα ειναι λιγοστα και οποιος/οποια προλαβει...