γεια σας
εχω ξαναγραψει για τα προβληματα μου και αποφασησα να ξαναγραψω γιατι η επικοινωνια με κανει με κανει να νοιωθω καλυτερα. μια συμβουλη,ή και μια απλη κουβεντα θα με βοηθουσε.
πριν 11 χρονια αρχισα να κανω κρισεις πανικου να εχω αρωστοφοβια,καταθληψη κτλ.
μετα απο πολλα χρονια προσπαθειων αλλα και φαρμακευτικης αγωγης καταφερα να εχω ερθει σε ενα πολυ καλο σημειο και να πιστευω οτι το εχω σχεδον ξεπερασει.
με την οικονομικη κριση ομως αρχισα να εχω σοβαρα οικονομικα προβληματα αφου εχω μαγαζι και τα πραγματα πανε καθε μερα και χειροτερα.τα χρεη μου καθε μερα και μεγαλωνουν και δεν εχω τι δυνατοτητα να κανω κατι για να φτιαξουν τα πραγματα. φοβαμε οτι στο μελλον θα εχω προβλημα επιβιωσεις και σαν πατερσ αυτο ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου.ψαχνω για δουελεια τον τελευταιο καιρο μηποσ βρω κατι αλλο για να μπορεσω να ορθοποδησω αλλα καθε μερα απογοητευομαι και πιο πολυ.
φοβαμε οτι θαυποτροπιασω αφου το αγχος ειναι τεραστειο και δεν μπορω να το ελεγχξω. δεν θελω να αρχισω απο την αρχη και να εχω τα ιδια προβληματα με παλια.
καθε μερα φοβαμε και πιο πολυ. νομιζω οτι αν καταφερνα να ηρεμισω λίγο και να εβλεπα τα πραγματα πιο ηρεμα και πιο αισιδοξα θα μπορουσα να κανω τα πραγματα λιγο καλυτερα , αλλα νοιωθω εντελοςανυμποροσ να αντιδρασω.
ελπιζω μονο τα πραγματα να μην ειναι οσο τραγικα τα βλεπω τωρα και να καταφερω να ορθοποδισω ψυχολογικα για να μπορω να αντιμετοπησω και τα υπολοιπα.
σας ευχαριστω για το χρονο σας και ζητω συγνωμη για την ορθογραφια μου.
βλεπετε δεν παθαινουν κρισεις πανικου μονο οι μορφομενοι!!!!!!