Originally Posted by
flower123
συγνωμη που επεμβαινω στο θεμα σου Virus αλλα θα ηθελα και εγω μια συμβουλη σε ενα δικο μου θεμα. Εχω μια κολλητη φιλη, πολλα χρονια, ατομο με πολυ καλη καρδια ,πανεμορφη, δεν εχουμε τσακωθει ποτε για σοβαρο θεμα, σε οσεσ παρεεσ και ατομα την εχω γνωρισει την εχουν κατασυμπαθησει ολοι. Υπαρχει ομως ενα προβλημα. Ντυνεται πολυ ασχημα.Για να μην παρεξηγηθω , δεν εννοω περιεργα, ουτε εχω κανενα προβλημα με το πολυ μοντερνο η σεξυ ντυσιμο. Εχει μια διαστρεβλωμενη εικονα του τι ειναι σεξυ και ομορφο και καταληγει να φοραει πολλεσ φορεσ ρουχα υπερβολικα αποκαλυπτικα διχως να καταλαβαινει οτι οι γυρω της την συζητανε κακοπροαιρετα. Οι δικοι μου την ξερουν χρονια αλλα τους εχω ακουσει πολλες φορες να σχολιαζουν το ντυσιμο της. φοραει see through ρουχα, κολαν που ''φωτιζουν'' και απο μεσα στρινγκ, σκισμενα, τρυπιτα καλσον με πολυ κοντες φουστες και η κοιλια εξω, το στηθος υπερβολικα εξω κτλ... Ισωσ φανω υπερβολικη με αυτα που γραφω αλλα πολλες φορες οταν ειμαστε εξω μαζι βραδυ , εχω ερθει σε πολυ δυσκολη θεση απο διαφορους που λενε προστυχα σχολια. Εχω προσπαθησει να τησ πω πολλες φορες οτι η εικονα που δειχνει δεν ειναι αυτη που ειναι στην πραγματικοτητα, να ντυνεται πιο ομορφα, οχι συντηριτικα,εγω η ιδια δεν ειμαι καν συντηριτικη στο ντυσιμο.Απλα να μην ειναι τσουλιστικο το ντυσιμο της γιατι δεν θελω να ακουω ασχημα λογια και σχολια για εκεινη απο οσους την βλεπουν για το πωσ ντυνεται. Ειναι και πολυ ομορφη κοπελα, δεν εχει αναγκη να προσπαθησει για να δειξει ομορφη η σεξυ. Δεν ξερω πως να της το πω.Βασικα δεν το καταλαβαινει.