Originally Posted by
Deep purple
....." παω να διαβάσω τον μικρό..."
Αυτό είναι ένα από τα θεία δώρα που έχεις στη ζωή σου. Ο γιος σου είναι ένα πλάσμα που πρέπει να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερα. Η τεκνοποίηση δεν είναι εύκολη για όλους τους ανθρώπους και συ έχεις αυτή τη χαρά.
Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Και μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί γλυκιά μου. Ας τα πάρουμε ένα ένα. Δεν βρίσκεις δουλειά, λες. Δυστυχώς δεν είσαι η μόνη. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα γι'αυτό. Ειναι η πιο δύσκολη περίοδος για όλους μας.
Λες ότι δε χάνεις βάρος. Και; Οσο το σκέφτεσαι τόσο θα κολλάς. Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός καλό θα ήταν εμείς οι χοντρούλες να ξεκινήσουμε το περπάτημα. ειναι πιο αποτελεσματικό απο οποιαδήποτε δίαιτα. Όσο για τους καθρέφτες, συμβαίνει σε όλους μας. Πότε βλέπουμε τον εαυτό μας ομορφο πότε άσχημο.
Εγραψες ότι έχεις νεύρα. ΄Φαντάζομαι θα σου περάσουν. Όλοι περνάμε περιόδους άσχημες, αφού το καταλαβαίνεις θα το ξεπεράσεις.
Για το κρύωμα να πας σε εναν γιατρό για να μην εχεις φοβία.
Οσο για τις ορέξεις....Δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό αυτό.
Τώρα σε ο,τι αφορά τα ζάναξ και τα χάπια, να ρωτησεις το γιατρό σου, αν εχεις. Εγώ αισθανόμουνα χάλια δέκα ημέρες και έλεγα, δεν τον παίρνω τηλέφωνο, περαστικό θα είναι... Αμ, δεν ήταν. Αλλά μόλις τον πήρα τηλέφωνο, με συμβουλεψε και μου είπε πως να χειριστώ το θεμα των φαρμάκων, αμέσως αισθάνθηκα καλύτερα. ΄
Ξέρω πως οι συμβουλές δεν βοηθάνε και πολυ σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά καμιά φορά βοηθάει να βλεπουμε τι έχουμε στη ζωή μας, και όχι αυτά που μας λείπουν.
Ρίξε ένα χαμόγελο!