Όταν ο συντροφος έχει σεξουαλικο πρόβλημα
Με τον άνθρωπο που είμαι μαζί τον τελευταιο χρόνο, η σεξουαλική μας ζωή ειναι απογοητευτική έως δύσκολη. Δεν έχει ερωτική επιθυμία, η στυση του στην πορεία χάνεται και αδυνατεί να ολοκληρώσει και γενικά είναι δύσκολος στο να κάνουμε σεξ. Είναι λες και δεν το έχει στο μυαλό του. (ειχα υπαρξει στο παρελθον μαζι του για 2.5 χρονια και δεν ειχε προβλημα). Και ο ιδιος προβληματιζεται με την καταστση αλλά θεωρει οτι του εχει κοστισει ψυχολογικα που κολλησε κονδυλώματα απο τη πρωην, (νομίζω ομως οτι δεν ειναι αυτο).
Το θεμα ειναι οτι αυτη η κατάσταση με φθήρει πολύ, δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω αφου κ ο ίδιος αρνειται να δει καποιον ειδικο, και με τρομάζει το μέλλον. Εχουμε αποφασίσει να ειμαστε μαζι, αλλα νιωθω οτι ακρωτηριαζομαι και οτι η σεξουαλική μου ζωη τερματιζει στα 30 μου.... Δεν ειναι οτι δεν θελω να ειμαι μαζί του... τι κάνεις ομως όταν δεν καλύπτεσαι στον ερωτικό τομέα? Και πως μπορεις να κρινεις αν ειναι κάτι που φτιάχνει?
Ειμαι τοσο προβληματισμένη και δεν ξερω τι να κανω. Εν τω μεταξύ μου έχει γίνει εμμονή ...