παλι κρηση μ πιανει κριση αααοοοοοο ουφ πεθενω δνε μπορω μολις αλλαξα νικ εβγαλα το πανικουλα ερχετε η κριση.
φυγε!!!φυγε!!!!πηρα ζαναξ παλυ γαμωτο θα πεθανω τι θα κανω!!!!????????????:mad::(:(:(
Printable View
παλι κρηση μ πιανει κριση αααοοοοοο ουφ πεθενω δνε μπορω μολις αλλαξα νικ εβγαλα το πανικουλα ερχετε η κριση.
φυγε!!!φυγε!!!!πηρα ζαναξ παλυ γαμωτο θα πεθανω τι θα κανω!!!!????????????:mad::(:(:(
γιατι μου το κανεις αυτο σκατιαρη πανικε?γιατι δεν με αφηνεις ηρεμη γιατι?μου χεισ βγαλει τον καρκινο γιατι?
δεν μπορω να ανασανω το κεφαλι μουθα σκασει θα κανω εμετο ααααααααααααααααααααααααα ααχ!!γαμωτο γιατι?δεν αντεχω αλλο πια φτανει!!!!!
θα σε φαω ρε θα σε κανω κομματια παλιο κρηση.φυγε απο πανω μου να σε παρει ο διαολος!με εχεις ριμαξει μου χεις βγαλει τον καρκινο δεν αντεχω βοηθεια!!
Παστελι το ξερεις με κριση πανικου δεν πεθαινει κανεις!!! Θελει να σε τσεκαρει ο πανικος να δει αν οντως τον ξεπερασες επειδη αλλαξες νικ και γιαυτο ερχεται, μην του κανεις την χαρη, πρεπει να βγεις πιο δυνατη!! Παρτο σαν τεστ
παω να παρω αερα αχ παναγια μου!πανγια μου θεε μου που εισαι?με εχει ριμαξει ποναω φοβαμαι μη!
ειναι ενταξει. Κι ο θεος σε προσεχει και γιαυτο δε θα παθεις τπτ. Κανε εμετο κανε οτι θες, θα εισαι καλα μετα.
τι τεστ?τεστ ιεναι αυτο δεν αντεχω αλλο.πηρα ζαναξ εμ νικησε και παλι.νιωθω δουντομα στο προσωπο παντου τρεμω θα σκασω ευτιχος κιματε το πεδι.πιφφφ δεν ντεχω παναγια μου.τοσες μερες ειμουν τοσο ευτηχησμενη και καλα γιατι μου το κανει αυτο?θα πεθανι
θα εμμπεθανει.θα βαλω τα κλαματα δεν αντεχω.οκαθε μερα ζαναξ θα περνω?7 μηνες περνω καπου καπου ζαναξ θα παθω κατι.
Λοιπον πανικουλα οταν με το καλο συνελθεις και απο αυτον τον πανικο, θα βαλουμε ενα προγραμμα, διατροφης και γυμναστικης, να ασχοληθεις με τον εαυτο σου, που απο οτι εχω καταλαβει τον εχεις παραμελησει εδω και καιρο. Θα κανεις περπατημα και τρεξιμο οταν το παιδι ειναι σχολειο, και θα τρως σωστα, γιατι η καλη διατροφη και ασκηση μας φτιαχνουν την ψυχολογια, και την εμφανιση δευτερευοντως. Νομιζω γιαυτο ο οργανισμος σου τα παθαινει αυτα, ειναι σαν να σου λεει ασχολησου με εμεναααα ασχολησου με εμενααα αγαπα μεεεεε!!
βρε 4 μερες τωρα κανω στεπ σιγα σιγα και με προσεχω πολυ.λαμπω το προσωπακι μου ειναι σαν μωρου μοσχομηριζω με προσεχω πηρα και το δωρο μου 300 ευρο και αυριο 8α παω τζαμπο να παρω παιχνιδι και μια ωραια λαμπαδα σοτν μικρο.
την παρασκευεη θα παμε στο πατρικο παλυ .καθε κυριακη ειμαι χαλια π φευγω απο το παρικο φοβαμαι ρε μονη μυο δεν αντεχω την μοναξια και ειδικα οταν κοιματε ο μικρος τρελλενομαι.τα μαλια μου λαμπουν με φροντηζω 4 μερες τωρα με ειχα παραμελισει εντελως.
εχω γραψει μικρους στοχους και τους κανω σε πραξη σιγα σιγα αλλα το ειχα κανει και παλια αυτο και τα παρατησα.οκ ηρεμησα με πιασε το ζαναξ.
δεν αντεχω να παιρνω ζαναξ θα παθω κατι
7 μηνες παιρνω αραια και που ζαναξ δεν θα μου γει σε καλο.εχεις δικο καρι μου τα ιδια μου λεγε αυτην η χρυση ψυχολογος αλλα δεν μπορω να την βλεπω μονο 1 φορα τους 2 μηνες.την θελω συνεχεια να με ανεβαζει!
αχ ανασενω κανονικα τωρα αχ ηρεμησα παναγια μου.:(
γιατι δεν πας να μεινεις στο πατρικο σου λοιπον αμα αισθανεσαι εκει καλυτερα; κατσε και σκεψου πως μπορει να αλλαξει αυτο.. Η να ζεις καπου που θα νιωθεις καλυτερα. Αμα εχει βρει οτι σε ενοχλει αυτο, και σγιουρα η μοναξια ειναι μεγαλο πραγμα, σκεψου πως μπορει να αλλαξει....
δεν μπορω στο πατρικο.εχω σπιτι δικο μου μεγαλο ομορφο.ο μικρος παει 4 χρονια εδω σχολειο δεν μπροω να τα παρατησω ολα αυτα.
μου αρεσιτ ο σπιτι μου.καθε κυριακη μεχρι τριτη ειμαι χαλια.οταν πλησιαζει η παρασκευη που θα παμε στο πατρικο γινομε αλλος ανθρωπος.γιαυτο σκεφτομαι να παιρνω ζαναξ μονο αυτες τις 3 μερες αλλα φοβαμαι ειναι καλο αυτο?
και το φαι προσπαθω να το μειωσω με πιανει βουλιμια και μετα νιωθω τυψεις
ρε πανικούλα-παστέλι χαλάρωσε! πάρε μερικές βαθιές ανάσες.
έγινε κάτι και ταράχτηκες?
νομίζω πως και χωρίς το ζανάξ, αν το εκλογίκευες λίγο και έπαιρνες μερικές βαθιές ανάσες, θα σου πέρναγε μετά από λίγο. :)
ειχα τρομαξει παρα πολυ.τα ψυχοσωματικα η οπως αληως λεγοντε ηταν τρομερα εντονα.ειχα πολυ καιρο να νιωσω τοσο ασχημα και χωρις να εχει γινει κατι στην ζωη μου π να με αγχωσει.μαλιστα ειμουν τοσο καλα που μπηκα εδω και αλλαξα το πανικουλα σε παστελι.νομιζα δεν μου ταιριαζε αλλα εκανα λαθος.
μια πανικουλα χεσμενη ειμαι.
μπορεί να είναι άγχος αναδρομικό. επειδή αγχωνόσουν για τη δουλειά και όλα αυτά πριν κάποιες μέρες.
ναι αυτο σκευφτικα και εγω μολις καθαρισε το μυαλο μου λιγο.εσυ πιστευεις οτι θα εχω προβλημα αν παρινω τοσο λιγακι ζαναξ 3 μερες την εβδομαδα?
ε, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. με τίποτε άλλο δεν ηρεμείς?
Οχι με τι να ηρεμησω?Σε εχει πιασει ποτε κριση πανικου?βαρβατη?Μου παιρναει μονο αν βρεθω αναμεσα σε 10 ατομα σε κοσμο δλδ.
Ελα που με πιανει βραδι οταν με πιασει και δεν υπαρχει ψυχη πουθενα.
Βεβαια χθες πηγα να παρω τσιγαρα να παρω αερα απο εναν αντρα που τον γουσταρω και μολις μπηκα δνε ξερω κοντεψα να του γκρεμισω την πορτα.Εχω τρομερη δυναμη οταν με πιανει κριση.Και ενω μου αρεσει αυτος ειναι ελευθερος και καμια 45 αυτος συνεχεια με αποκαλει "παιδι μου" και "καλος το" και με ανει χειροτερα.
Δύναμη και υπομονή, όλα θα περάσουν, αφού ξέρεις πως είναι αυτά, οπότε καλή δύναμη να έχεις.
Σευχαρηστω να δω τι θα κανω πια.
δεν παθαινεις ρε συ με 7 μηνες ζαναξ τιποτα εγω παιρνω αγχολυτικα 2,5 χρονια σχεδον τι να πω?? εξαλλου δεν τα παιρνεις κ συνεχομενα μια τα αρχιζεις μια τα κοβεις..το θεμα ειναι το αγχος σου κ η αιτια που εισαι ετσι και τα παθαινεις ολα αυτα προσπαθησε την αιτια αν βρεις κ να την αντιμετωπισεις..
ρε συ παστελι ξεκολλα πια με το φοβο σου αυτο με τα ζαναξ!:) κι οσο μπορεις παλευε το χωρις χαπια παιρνε μονο σε εντονη κριση πανικου..κι εγω υπεφερα απο κρισεις πανικου 1 χρονο κ με αγχολυτικα κ ψυχοθεραπεια το ξεπερασα κ δεν εχω κανει κριση εδω κ 3 μηνες..πιο πολυ πιστευω ομως με βοηθησε η ψυχοθεραπεια γιατι με βοηθησε να ανακαλυψω πραγματα που ουτε καν φανταζομουνα τα φαρμακα αντιμετωπιζουνε το πριβλημα βραχυπροθεσμα το ζητουμενο ομως δεν ειναι να κοψεις τα "κλαδια" του προβληματος αλλα να εντοπισεις τη "ριζα" κ να ξεριζωσεις το δεντρο, οπως μου λεει ο γιατρος μου..
Με ειχε πιασει κρηση χθες βραδι λακρι αλλα ελειπες λολ.
Οπως προσεξα με πιανει 1 φορα τον μηνα.Ξερω οτι πρεπει να αλλαξω την ζωη μου ωστε να μην αγχωνομαι και προσπαθω πολυ.
Κανω μικρα βηματακια ας πουμε με τους γυρω αρχηζω και γινομαι λιγο πιο γλυκεια,με την διατροφη αρχηζω και προσεχω και αρχησα και γυμναστικη και προσπαθω να μην τσατιζομαι οταν μου την λενε γενικα.
Τι αλλα πρεπει να κανω τοσες μερες πετουσα στα συννεφα και ξαφνικα με πιασε κριση.
Ενοεις οτι παιρνεις λεξοτανιλ 2.5 χρονια?Τα ζαναξ γραφουν οτι η μακροπροθεσμη χρηση τους προκαλει προβλημα στα νεφρα.
1 χρονο επαιρνα ζαναξ κ μετα δεν με πιαναν κ μου τα αλλαξε...ολα τα φαρμακα προκαλουν μακροχρονια κ καποιο προβλημα κ στα λεξοτανιλ μεσα ενα σωρο γραφει δεν σημαινει οτι ειναι αθωα..
ειναι πολυ σημαντικο που κανεις καποιες προσπαθειες να αλλαξεις τις συνηθειες σου, μικρα βηματακια κ σιγα σιγα θα σε οδηγησουν σε μια πιο ηεμη ζωη χωρις τοσο εντονες κρισεις...η σωστη φιατροφη κ η γυμναστικη βοηθανε πολυ στη διαχειριση του θυμου κ του αγχους ειδικα η γυμναστικη επισης κ στη διαθεση..
προσπαθησε καθε μερα να βαζεις κι απο ενα μικρο στοχο κ θα δεις οτι με τον καιρο θα νιωθεις καλυτερα!:)
Aυτο κανω προσπαθω πολυ.Δλδ ολα αυτα που γραφουν θα τα παθουμε?Δεν θελω να παθω κατι φοβαμαι τοσα εχουμε περασει με τις κρισεις.αχ!
Δεν προκειται ρε συ να παθουμε ολα οσα λεει μεσα στις παρενεργειες αυτο ελειπε δλδ!! Ολα τα φαρμακα αμα διαβασεις το φυλλο οδηγιων αναφερουν ενα καρο παρενεργειες δεν σημαινει πως τα απθαινεις ολα αυτα αλλα ακομη κ ενας που πηρε το φαρμακο να εμφανισε μια παρενεργεια ειναι υποχρεωμενοι να το γραψουν επισης πολλες φορες αν ειναι ηδη επιβαρυμενος ο οργανισμος η συντρεχουν κ αλλοι ιατρικοι λογοι υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να εμφανισεις μια παρενεργεια σε σχεση με αλλους που δεν εχουν κατι..
Ε τοτε θα παιρνω ανοιχτα αυτη την μικρη δοση την βδομαδα 3 φορες δεν θα κατσω να σκασω τωρα.
Ετσι κ αλιως δεν μπορω να βρω ουτε την δωρεαν ψυχιατρο γιατι αν θελω να την ρωτησω μονο,θα μου πει ελα εδω κλπ κλπ και θα μου ξαναγραψει τα σεροξατ και δεν θελω.
Εγω θελω να παιρνω 3 φορες την βδομαδα λιγο ζαναξ χωρις να το μειωνω μετα σταδιακα.αισικτιρ με εχει σκασει αυτο το θεμα.
3 φορες τη βδομαδα δεν ειναι πολυ αν σε ηρεμει κ σε βοηθαει παιρνε το αλλα καλο θα ηταν να ρωτησεις κ τη γιατρο δεν ειναι αναγκη να παρεις κ σεροξατ αν δεν υπαρχει λογος..εξαλλου η δοση που παιρνεις ειναι πολυ μικρη 0,25 δεν παιρνεις??
Τωρα παιρνω το μισο απο το 0.25 και με πιανει.Χθες με επιασε μεσα σε 10 λεπτα ασε τρελλαθηκα εγραφα εδω και νομιζα οτι απευθηνομουνα στην κριση λολ.Ρεζιλι εγινα.
Θα παρω να την ρωτησω αυριο αλλα την ξερω οτι ειναι περιεργη θα μου πει ελα κλπ κλπ.Και θα μου πει να παιρνω 15 μερες και μετα να ξαναπαω και δεν εχω βενζινες για τετοια να τρεχω πανω κατω.
Ελα ρε συ δεν εγινες ρεζιλι αλλωστε ολοι οσοι γραφουμε εδω εχουμε κ καποιο λογο!
Παρτηνα τηλεφωνο ρε συ αμα δεν μπορεις να πας απο κοντα κι αμα σου πει ελα πες της οτι εχεις δουλειες, τρεχαματα κτλ...αμα βλεπεις οτι δεν υπαρχει λογος να παρεις κ εισαι μια χαρα δεν ειναι αναγκη να παιρνεις καθημερινα, παιρνεις μονο οταν δεν παλευεται..εμενα ενα διαστημα ετσι μου χε πει ο γιατρος αλλα τελικα μετα τα μονιμοποιησα λολ...
ρε συ εισαι σιγουρη οτι σε επιασε στα 10 λεπτα?? κ τοσο ελαχιστη ποσοτητα?? μηπως λειτουργησε ως πλασιμπο δλδ ελειδη εσυ ξερεις οτι οποτε παρεις ζαναξ θα νιωσεις καλυτερα κ τα εμπιστευεσαι λογω αυτης της θετικης σκεψης οτι θα γινεις καλυτερα αλα της αυθυποβολης τελικα γινεσαι καλυτερα..εντυπωση παντως που κανει...
Χωρις πλακα ενω εγραφα εδω τα τρελα μου πηρα ζαναξ και μεσα σε 10 λεπτα με επιασε.Αλλες φορες με επιανε σε μιση με μια ωρα.
Δεν ξερω μπορει να λειτουργησε και ετσι αλλα δεν νομιζω γιατι ειμουν πολυ χαλια ακι ξαφνικα εγινα εντελως καλα.
Και τωρα πηρα γιατι παλυ τα ιδια ειμαι λολ
αχ γλυκο παστελι σου ευχομαι να ηρεμησεις..!!:)0,25 πηρες?? ποσες μερες ειναι που παιρνεις συνεχομενα??
χρονομετρησε αυτη τη φορα σε ποση ωρα θα σε πιασει!!
Αχ ρε παιδιά! Κι εγώ μία από τα ίδια. Μέχρι εχθές ήμουν καλά, σήμερα ξεκίνησα καλά αλλά μόλις βραδιασε με έπιασε μία τάση να σκέφτομαι παράξενα. Δηλαδή ότι δεν είμαι εγώ, ότι όλα τα κάνω μηχανικά σα ρομπότ. Αισθάνομαι πιο αισιόδοξα δε μπορώ να πω αλλά αισθάνομαι λίγο παράξενα, νιώθω ότι τρελαίνομαι και αισθάνομαι απόμακρη από τους δικούς μου. Βέβαια τίποτα δεν ισχύει το ξέρω αλλά η ιδέα με τρομοκρατεί. Μήπως είναι παρενεργεια του sertral; Ειναι η τρίτη μέρα που τα παίρνω. Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό γιατι θα μου πει κοριτσι μου με ζάλισες. Χίλιες φορές μου έχει πει ότι δεν έχω τίποτα κι εγώ εκεί. Μήπως τα δημιουργώ εγώ με τις σκέψεις που γυρνάνε όλο εκεί; Νιώθω ότι όλα ξεκινούν από το κεφάλι μου, το νιώθω λίγο χαμένο. Μπορεί να πάρω λίγο λεξοτανίλ για να ηρεμήσω. Θα δω πως θα πάει.