Υπάρχει κανένα site όπου μπορεί κάποιος να βρει άλλα άτομα για να κάνει ταξίδια εφόσον δεν βρίσκει παρέα και δεν θέλει να πάει μόνος;Ή είναι κατάντια και μόνο να σκεφτείς κάτι τέτοιο;
Printable View
Υπάρχει κανένα site όπου μπορεί κάποιος να βρει άλλα άτομα για να κάνει ταξίδια εφόσον δεν βρίσκει παρέα και δεν θέλει να πάει μόνος;Ή είναι κατάντια και μόνο να σκεφτείς κάτι τέτοιο;
κ εγω θελωωω...ποσο είσαι? παμε μαζι.. χαχαχα
Πως δεν υπάρχει, από σήμερα ...υπάρχει, αυτό εδώ το φόρουμ, άντε και καλό σας ταξίδι παιδιά...
Γκλάμουρους και εξωτικοί προορισμοί:
1) Μπόρα Μπόρα
2) Μαλδίβες
3) Κανάρια νησιά
Έτσι, για να πάρετε και καμιά ιδέα...
χαχαχα βασιλη μη το γελάς καθόλου..πολυ καλη μπιζνα ένα τετοιο site..μου μπηκανε ιδέες..θα αφήσω την κατάθλιψη και θα πιασω δουλεια!
xaxaxax αντε παιδια καλο μας ταξιδι!!!!!!:)
Μέχρι να πιάσεις δουλειά, πιάσε τον Πάολο και ετοιμαστείτε για ταξιδάκι..
Οχι ρε συ φυσικα κ δεν ειναι καταντια να σκεφτεις κατι τετοιο κι εγω εχω αναρωτηθει αν υπαρχουν τετοια site αλλα απ οσο εχω ψαξει δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο...
παντως στο εξωτερικο υπαρχουνε τετοια site κ εταιριες για ατομα που ειναι μονα τους κ δεν εχουν παρεα γραφονται εκει κ γνωριζουν κ αλλα ατομα κ ενωνουν τις μοναξιες τους..επισης εχω ακουσει υπαρχουν κ παρομοιες εταιριες που μπορεις να "νοικιασεις" φιλους (δεν εννοω για σεξ, απλους φιλους) υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που ειναι μονοι τους αλλα σπανια συμπιπτουν μπορει να νιωθουμε μονοι μας αλλα δεν ειμαστε μονοι στη μοναξια μας!:)
we are not alone in being alone!!:)
Αυτά τα sites παιδιά, τις πιο πολλές φορές δεν είναι και τόσο άκακα και αγνά ας πούμε. Είναι η βιτρίνα, από πίσω γίνονται άλλα, ίσως και όχι.
Δυστυχώς, πάντα ο σκοπός είναι το χρήμα και το χρήμα βρίσεται σε άααλλα πράγματα...
Δεν αμφιβάλλω όμως ότι μπορεί και να υπάρχουν, ποτέ δεν ξέρεις.
συμφωνω ποτε δεν ξες τι γινεται κ πρεπει να σαι επιφυλακτικος μ αυτα αλλωστε ειναι σαν να βαδιζεις στα τυφλα καθως δεν τους ξες κι απο χτες τους αλλους..το καλυτερο αλλα κ δυσκολο ειναι να προσπαθησεις να βρεις in real life φιλους που να τους εμπιστευεσαι κ να μοιραζεσαι πραγματα κ να μην υποφερεις απο μοναξια...
στο εξωτερικο εχω ακουσει υπαρχουν αυτα για εδω δεν ξερω παιζει κ να μην υπαρχουνε...
με τους real life φίλους που έχω (2 με 3) δεν συμπίπτουν τα προγραμματά μας, γνωστους δεν έχω γιατι περνάω ''αντικοινωνική'' φάση οπότε τι θα κανω οεο??? θελω να παω διακοπές τον αυγουστο.. πάντως το οτι κάποιον μπορεί να τον γνωρήσεις στη σχολή σου ή στη δουλεία σου δεν τον κάνει πιο real friend απο κάποιον που μπορεί να γνωρίσεις εδω μέσα ή σε κάποιο άλλο forum ετσι δεν είναι? αλλα πάντα πρέπει να προσέχουμε γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.. ξέρει κανένας εαν έχουν γίνει γνωριμίες εδω μέσα?
συμφωνω μ αυτο που λες..μπορει να γνωρισεις καποιον απο δω η αλλο φορουμ κ να ειναι πολυ πιο οκ ατομο κ να ταιριαξεις πολυ καλυτερα κ να εχετε περισσοτερα κοινα να μοιραστειτε απο ατομα που εισαι καθημερινα στη σχολη, στη δουλεια, στο γυμναστηριο κτλ...ειναι το σωστο timing με το σωστο ατομο δεν εχει σχεση το μερος..
οταν λες να εχουν γινει γνωριμιες εδω μεσα τι εννοεις?? συναντηση ας πουμε?? αυτο δεν το γνωριζω αν εχει γινει αλλα πιστευω θα ηταν πολυ καλο να γινει καποια συναντηση απο κοντα καποια στιγμη, να σπασουμε τα "δεσμα του φορουμ"!!
Ξερει κανεις να μας πει αν εχει γινει live meeting??
Κατα τ αλλα αν γραφεις εδω για καποιο διαστημα σιγουρα αποκτας οικοιοτητα με πολλα ατομα κ νιωθεις πιο ανετα κ ειναι πολυ σημαντικο να μιλας με ατομα που περναν τα ιδια κ μπορουν να σε καταλαβουν!!
απο το Νοεμβριο που ειμαι μελος, οχι δεν εγινε τιποτα, τουλαχιστον δεν ειδα να αναφερουν κατι. γιατι θα γουσταρα κι εγω να παω (ειδικα τωρα που εχω τσακωθει με ορισμενες θα ηθελα να τις δω να με βριζουν και μπροστα μου in real life). αλλα δε τρεχει και τπτ, αν καποια μελοι μενουν στην ιδια πολη πχ Αθηνα, κανονιζουν και μονα τους, δε χρειαζεται να περιμενουν το υπολοιπο φορουμ...
ναι ετσι ειναι θα ηταν καλο παντως να κανονιζοταν καποια στιγμη καποιο meeting πχ αθηνα η θεσσαλονικη φυσικα θα ηταν δυσκολο με το κατα ποσο θα μπορουσαν να συμμετεχουν ολοι καθως ολοι ειμαστε απο διαφορετικες πολεις αλλα πιστευω ειναι καλο κ πολυ σημαντικο να γνωριζεις απο κοντα ατομα που περνανε κι αυτα προβληματα κ να μοιραστειτε σκεψεις, ανησυχιες κτλ..
εγω είμαι πολυ νεο μελος ακόμη οπότε νιώθω οτι είναι νωρις..αλλα φαντάζομαι θα εχει πολυ ενδιαφέρον να βγούν 3 με 4 άτομα απο εδω μέσα για έναν καφέ και να ξέρουνε τις πιο κρυφές πτυχές ο ένας του άλλου... είναι πρόκληση! παντως εγω προς το παρόν αν βγώ ή θα αρχίσω να υποκρίνομαι ή δεν θα μιλάω οπότε δεν το σκεφτομαι ακόμη....αυτο τι είναι ακριβώς.. εγινε ποτέ?Quote:
ive meeting
live meeting ειναι αυτο που περιγραφεις παραπανω κ που περιεγραψα κι εγω! απ ο,τι καταλαβα οχι δεν εχει γινει (ακομη)..!!
συμφωνω μ αυτα που λες εισαι νεο μελος (οχι οτι κι εγω παω πισω 1 μηνα κ κατι γραφω εδω αλλα εξοικοιωθηκα πολυ γρηγορα λολ!) κ θελει καποιο χρονο μεχρι να νιωσεις ανετα κ να προσαρμοστεις..ειναι κ το πως νιωθει καποιος μπορει πχ καποιος να ντρεπεται η να δισταζει ολα παιζουν αλλα οπως λες το να βγεις κ να υποκρινεσαι δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο..!!:)
Παλιοτερα ναι ειχαν γινει και αθηνα και θεσσαλονικη απο ο,τι θυμαμαι..
ουτε το να κάθεσε σαν μουμια...χαχαχα μαμησετα εχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου..... όπως και όλοι μας.. ;)Quote:
το να βγεις κ να υποκρινεσαι δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο..!!:
Έχω περάσει και γω απο τέτοια φάση. Ένα καλοκαίρι δεν μπορούσα να βρω παρέα, πριν από έξι χρόνια περίπου. Τελικά δεν πήγα πουθενά, έκατσα Αύγουστο μόνος μου χωρίς να παω διακοπές. Τουλάχιστον είχα σχέση εκείνη την περίοδο αλλά εκείνη πήγε διακοπές με τους γονείς της αν θυμάμαι καλά. Ούτως η άλλως δεν είχε κρατήσει πολύ.
Άσχημο πράγμα να μην έχεις παρέα. Λογικά εφόσον κάποιος είναι καλά δεν θα έχει πρόβλημα.
Η μοναξιά μπορεί να μεταμορφώσει κάποιον από φυσιολογικό άνθρωπο σε περιθωριακό και παράξενο. Δυστυχώς.
συμφωνω με το τελευταιο, γιατι το ιδιο εχει συμβει και με εμενα. και φετος το καλοκαιρι παντως παιζει να μη παω διακοπες, αμα δε βρω παρεα. αλλα ακομα δεν ηρθε το πασχα καλα καλα, προσπαθω να μη βιαζομαι...
εγω ειχα κανει και 4 χρονια να παω διακοπες, αλλα μενω σε παραθαλασσιο μερος οποτε σωζεται καπως :)
θέλω να κάνουμε Live meeting αυτο τον αυγουστο!!! :)Quote:
μενω σε παραθαλασσιο
το χειρότερο να έχεις χρόνο να έχεις λεφτά να είναι αυγουστος και να μην έχεις παρέα να πας διακόπες!!!
συναντησεις γινονται απο μεμονωμενα ατομα κατα καιρους αλλα θα ηταν ωραιο να κανονιζοταν μια μεγαλη συναντηση!
αν και λογικα πολλοι θα θελουν να διατηρησουν την ανωνυμια τους..
οσο για τις διακοπες που λετε γιατι δεν κανονιζετε να πατε με γκρουπ απο πρακτορειο οπως ζορπιδη και τετοια;
ειναι πιο φθηνα και γνωριζεις και κοσμο ενω εχεις και οργανωμενο προγραμμα..
και μενα στην πολη απο οπου καταγομαι με βλεπω να κανω διακοπες μακρυα απο το φιλο μου..:(
συμφωνω, εμενα πχ τοσους μηνες εδω καμια δεν θελησε να με γνωρισει καλυτερα, λολ...
ναι είναι πιο ευκολο..αλλα να θες να πας διακοπες και να εχεις έναν σαλιαρι διπλα.. αλλη φαση να πας μόνο με φιλους..διασκεδάζεις παιζεις με οποιον γουσταρεις και το σταματας οτι ώρα γουσταρεις... οι πιο ωραιεες διακοπες πιστευω είναι με φίλους και (πολλούς) εν δυναμη εραστες στο νησι.... οληρης ελευθερία... ετσι νομίζω γιατι μεχρι στιγμης μόνο με γκομενο πηγαινα :( αισχος μου!
εχω αχτι!!!
λολ δεν σ αρεσε που πηγες με γκομενο?? μ εβαλες σε σκεψεις τωρα εγω σκεφτομαι φετος να πω με τον δικο μου διακοπες θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε μαζι διακοπες κ δεν ξερω γιατι αλλα εχω κατενθουσιαστει!! (ελπιζω βεβαια ο ενθουσιασμος να μη μου βγει σε ξινο λολλ..)
το ιδανικοτερο παντως ειναι αυτο που περιεγραψες με καλους φιλους περνας πολυ καλυτερα με ενα τρελογαματο παρεακι τωρα που το σκεφτομαι παρα με τον γκομενο..ειναι πιο βαρετα..
καλά κανεις και είσαι ενθουσιασμένη...όσο περισσότερο το θες τόσο καλυτερα θα περάσεις... δεν λεω οτι είναι ασχημα... καλα εχω περασει..αλλα δε συγγρίνεται με παρεα..με φιλους.. είσια 100% free.. κανεις διακοπες απο τα πάντα ακομα και απο τα συναισθήματα..γινεσε παιδι!!! αχ τελειο... αν δεν τσακωνεστε γενικα συχνα και γουσταρετε ο ενας την παρεα του άλλου θα περασετε τελεια πιστευω!!! ;) σεξ παντου χαχαχαχα
ναι για να περασεις καλα πρεπει να πετυχεις και σωστο κοσμο συμφωνω..αλλα ειναι μια λυση νομιζω!
οσο για το αλλο ειναι καλυτερα να εισαι με το φιλο σου ρε συ στις διακοπες!δενεσαι και πιο πολυ μαζι του!