Γεια σας. Είμαστε 4μιση μήνες μαζί και αισθάνομαι αρκετά πράγματα για αυτόν. Στην αρχή ήταν σχετικά δύσκολα, γιατί εγώ είμαι συναισθηματική, ευαίσθητη και έχω ανάγκη να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια, ενώ αυτός άτομο της λογικής, προσγειωμένος, χωρίς καμία συναισθηματική εμπειρία. Περνώντας ο καιρός πλησιάσαμε, κάναμε αστεία και γελούσαμε. Γενικοτέρα διασκεδάζαμε και περνούσαμε καλά. Μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε πως μαγαπάει. Δεν το είχε ξαναπει σε κοπέλα και ηταν η πρώτη φορά που το ένιωθε τόσο διαφορετικά για κάποια. Ενιωσα την απολυτη ευτυχια και εφυγε καθε φοβος και αμφιβολια που ειχα. Το "κλιμα των ερωτευμενων" κρατησε περιπου για 2-3 βδομαδες μεχρι που αλλαξε συμπεριφορα. Δεν μου μιλουσε τοσο συχνα τρυφερα και εγινε καπως απομακρος. Μετα απο αρκετη προσπαθεια απο μερους μου, μου ειπε πως δεν θελει να μιλαμε αλλο σοβαρα και πως του εχουν λειψει οι πλακες και τα αστεια που καναμε στην αρχη. Γενικα οπως ειμασταν στην αρχη. Μαγαπαει και δν εχει αλλαξει τιποτα απο οσα νιωθει, απλα θεωρει πως μετα απο τη στιγμη που ειπαμε ο ενας στον αλλον πως νιωθουμε, εγω ζηταω περισσοτερα απο οσα μπορει να δωσει και οτι δεν μπορει να αλλαξει αυτο που ειναι. Αισθανομαι καπως αβολα και με εχει πιασει μια ανησυχια οτι κατι δεν παει καλα. Απο την αλλη ομως ισως επειδη ειναι η πρωτη φορα που ερωτευεται, ισως νιωθει πιεσμενος. πώς να του συμπεριφερθω ωστε να μην τον τρομαξω και να γινουμε οπως πριν? Εχω περασει ασχημα σε θεματα σχεσεων και εχω πληγωθει πολυ σε σημειο που τωρα αισθανομαι ανημπορη και ευαλωτη με αποτελεσμα να τον πρήζω συνεχεια για το τι του συμβαινει και να κανω χειροτερα την κατασταση... χρειαζομαι καθοδηγηση please...