DΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ
Αυριο η πρωτη σχολικη μερα μετα τις διακοπες του πασχα με αποτελεσμα να ερθουμε με τον γιο μου στο σπιτι μας στην πολη.Δεν αντεχω φοβαμαι μακρια απο τον μπαμπα μου και την μαμα μου.15 μερες ενιωθα μεγαλη ασφαλια κοντα τους ακουγοντας τις φωνες τους ακουγοντας την μανα μου να πλενει πιατα και να παιζει ονλαιν ταβλι ολοι αυτοι οι ηχοι με κανανε να νιωθω προστατευμενη και ασφαλης σαν μωρακι.
Ελεος ποσο πια θα τραβιξει αυτο?
Την μερα ολα καλα στο σπιτι αλλα το βραδι γινεται μαυρη σκια να με πλακωσει.Η απολυτη υσιχια με σκοτωνει ειδηκα οταν κοματε ο μικρος.
Ειπα να μην παρω ζαναξ αλλα πηρα δεν αντεξα .Ειχα ολο αυτο το αγχος μακρια απο τους γονεις και με στεναχωρεσε π ο μικρος μαλωσε με τα φιλαρακια του και τον βριζανε ολοι μαζι.Ο δικος μου δεν εχει αδερφια και ξαδερφια και τα 2α ξαδερφια π εχει τον εχουν απομονωσει και δεν ξερω γιατι.
Με στεναχωρει τοσο αυτο με στεναχωρεσε πολυ για το παιδι μου να μην εχει παρεα μολις ηρθαμε απο το χωριο αυτο ηταν το καλοσωρισμα για τον μικρο μου!
Θα σκασω φοβαμαι στης 9 μαιου εκλεισα ραντευου με ψυχιατρο η οποια ομως δεν γραφει ζαναξ μπορει ν μ γραψει κατι πιο ελφρι και οχι νακρωτικο και αυριο 8α κλεισω και εμ ψυχολογο.τελικα δεν ειμαι καλα π εκοψα τα σεροξατ αλλα δεν θα τα ξανα αρχησω
ξεσκασα λιγο.