εχω σχέση 1,5 χρόνο τα παμε καλα αλλα δεν ειναι και τελειος, πριν μια βδομαδα τα3ιδευαμε μαζι γυρνωντας απτισ διακοπες και γνωρισα καποιον στο καραβι κ εχω ξετρελαθει, χτες βγηκαμε πρωτη φορα κ επαθα πλακα, τι κανω?
Printable View
εχω σχέση 1,5 χρόνο τα παμε καλα αλλα δεν ειναι και τελειος, πριν μια βδομαδα τα3ιδευαμε μαζι γυρνωντας απτισ διακοπες και γνωρισα καποιον στο καραβι κ εχω ξετρελαθει, χτες βγηκαμε πρωτη φορα κ επαθα πλακα, τι κανω?
με τον πρώτο τι θα κανεις; πάντα δεν ήταν τέλειος ή δεν είναι τελειος μετά που γνώρισες τον άλλο;
εξαρτάται πόσο βάθος και σύνδεση είχες με τον πρώτο, αν ήταν ο άνθρωπος σου στη ζωή, εκτός κι αν ήταν συμβιβασμός ή σχεση τυπου να χω κατι μεχρι να βρω κάτι καλήτερο. ο δευτερος μπορει να ναι ενας εφημερος ενθουσιασμός και να ξενερώσεις άμα τον γνωρίσεις καλήτερα.
κάνε κάτι με τον δεύτερο , κράτα τον πρώτο.
αν με τον δεύτερο γίνει κάτι και σου φύγει η κάψα γύρνα στον πρώτο.
αν με τον δεύτερο κολλήσεις παράτα τον πρώτο.
Τέλιωσε τον πρώτο καθαρά και χωρίς τσκωμούς και κάνε κάτι με τον δεύτερο.Αν δεν σου κάτσει πάει να πέι οτι έκανες λάθος επιλογή.Δεν είναι όμως και τραγικό.Το να κρατήσεις και τους δύο για να δείς αν και μήπως, είναι κουτό και εγωιστικό.Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου σου και η επιλογή σου να είναι απόλυτα συνηδητή
αχαχαχα!mindopener εισαι πολυ σοφός!αυτό θα κανω!
ιωαννη με τον πρωτο δεν ημουν ερωτευμενη αλλα καπως κυλησε η φαση και μειναμε μαζι , περναμε καλα και δεν τσακωνομαστε, δεν μαρεσει που οι παρεες του (οπως κ ο ιδιος ηταν ετσι) ειναι μες τον υποκοσμο ας πουμε το σαββατο 2 φιλοι του αφησαν την παρεα 4 ημασταν για να παρουν πρεζα, χτες που ημουν εγω για ουζο με το γκομενακι απτο καραβι, εκεινος ηταν για ουζα με 2 κοκακιδες που ουτε να τους βλεπω δε θελω...απτην αλλη τιθεται το ερωτημα στα 23 να ειμαι απλα για να ειμαι η ειναι αρκετο να περναω καλα?εχω ξαναερθει στη διαρκεια τησ σχεσης στη θεση αυτη αλλα τελικα εμεινα με αυτον που ειμαι γτ αντε παλι να γνωριζω αλλο να μαθω τα χουγια του κλπ.....
Πηγαινε στο γκομενακι απο το καραβι και αν δεν σου κανει ψαξε για αλλους,23 εισαι μονο:)
λες βρε ολγακη γιατι ολο γκομενακια τυχαίνουν κ εγω καθομαι με τον καηλα γτ εχω συνηθισει και περναω καλα, αυτη η γνωριμια στο καραβι ηταν πολυ περιεργη παντως γτ ταξιδευαμε μαζι με τον δικό μου, ο δευτερος ειχε παει σενα ερημονησι για να ηρεμισει απτο χωρισμό του κ εγω ειχα παει να δω τους δικους μου σενα αλλο νησι κ στο καταστρωμα με βλεπει να καπνιζω μερικες φορες και μετα απο μερες συνειδητοποιει οτι ειμαστε φιλοι στο facebook , βλεπω κ εγω εναν ωραιο εκει λεω ας παω στο ραντεβου αλλα να πω την αληθεια δεν τον θυμαμαι ειχα παρει δυο στιλνοξ για να κοιμηθω αλλα τελικα 3υπνια εμεινα στο καραβι απλα ημουν μαστουρωμενη..παντως στο ραντεβου ενθουσιαστηκα τι να πω πολυ περιεργη φαση..
Nα μhν καθεσαι με τον καηλα αν εχεις τετοια συναισθηματα.Ξερεις ποσοι αντρες υπαρχουν εξω που θα σε κανουν οντως να περνας ομορφα?για αυτο βουρ και δρομο χωρις τυψεις:P
Να κανεις σχεση με τον 2ο και αν εχεις καβατζα τον 1ο :P εξαλου ετσι κανουν και αυτοι ψεματα?
και τι θα χωρισω τον πρωτο και θα τον εχω και καβατζα μετα ?σιγα μην με θελει κ η μ.. ειναι οτι στην ουσια σαν να συγκατοικω με τον 1ο κ ετσι δεν εχω χρονο να δω τον 2ο πρεπει να βρισκω δικαιολογιες..παντως ο δευτερος αποτι καταλαβα ειναι πιο εμπειρος στις σχεσεις, πιο καλο παιδι εννοω φαινεται να χει καλη φυση, καμια σχεση με ναρκωτικα, πιο ομορφος, βγαζει πιο πολλα λεφτα αλλα τοση τελειοτητα, τοση καλοσυνη καποιο λακο θα χει η φαβα..μηπως την εχει μικρη?
ναι εχει καποιο λακο η φαβα..ειναι καλο παιδι μαλλον,αλλα εχεις μαθει να υποβιβαζεις τον εαυτο σου διαλεγοντας λαθους συντροφους που νομιζεις οτι σου αξιζουν και δημιουργεις ενα φαυλο κυκλο.ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ:)
ολγακη και αλλες φορες μου χεις δωσει πολυ χρησιμες συμβουλες, μαρεσει το ατιντιουντ σου, σευχαριστω πολυ..
Το βρήσκεις πολύ παράξενο να ναι καποιος τόσο πολύ καλός όσο λες, επειδή είχες συνηθήσει με τον πρώτο με τις καταχρήσεις και τις προβληματικές παρεες, οπότε το κάτι διαφορετικό σε βάζει σε υποψίες και επιφυλάξεις, έστω και αν το διαφορετικό είναι αυτό που παραδέχεσαι ως καλό.
Η ροή της σκέψης σου δείχνει ότι βρήκες κάτι που εσύ η ίδια αναγνωρίζεις ως καλύτερο από το προηγούμενο, κάτι που φαίνεται υπήρχε πάντα στο νου σου ως ιδανικότερο και με τη γνωριμία αυτή αυτό που χες στο νου εκδηλώθηκε σαν επιλογή.
Αν δεν τον γνωρίσεις καλά πως θα ξερεις σιγουρα;
ελα ντε αλλα δεν ειναι σωστο να εχω σχεση και να μπω σε τετοια διαδικασια ουτε ειναι ευκολο, μπορει να δωσω και κακη εικονα στον 2ο ειμαι πολυ μπερδεμενη για οτι εξελιξη θα σας ενημερωσω, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..
Ενω ο άλλος που είναι μεσα στην πρέζα δεν έχει λάκκο???Δεν καταλαβαίνω....Να μείνεις μαζί του μόνο αν έχεις την δύναμη να τον ξεκολλήσεις.Αν όχι καλύτερα να φύγεις όσο είναι νωρίς.Όσο για τον άλλο δεν ξέρεις ακόμα τίποτα περισσότερο απο οτι δείχνει.Δεν σε ιντριγκαρει αυτό? Σε ιντριγκάρει ο άλλος που πέρνει ναρκωτικά.Τι θετικό έχει αυτό.Δεν λέω να τον παρατήσεις αλλά δώστου το δικαίωμα της επιλογής και δες αντιδράσεις.Μπορεί να είναι μια χαρά με τα ναρκωτικά τώρα,αργότερα όμως?Θα αντέχεις να μην σε παίρνει τηλ.,να μην ξέρεις που βρίσκεται,οταν κάνετε έρωτα και κοιμάτε κατα την πράξη, όταν θα έχει κολλήσει άσχημα??
καλε δεν παιρνει τωρα πια επινε κοκα αλλα την εκοψε γτ θα τον αφηνα αλλιως απλα οι φιλοι του, ο περιγυρος του, το παρελθον του οι πρωην του εχουν σχεση με ναρκωτικα και μεχει κουρασει αυτο δεν εχει κατι αλλο να πει αφου απο 17 χρονων εκανε χρηση και εκοψε στα 26 επειδη βρηκε εμενα που δεν κανω και ειμαι κ λιγο επικριτικη κ αυστηρη, ισως ψαχνομαι γιαυτο ενθουσιαστηκα με τον πρωτο που ετυχε αλλα ηταν ωραιος παναθεμα τον και με γοητευσε..
και κατι αλλο ο πρωτος με εχει κολλησει χλαμυδια πριν 4 μηνες τα βρηκα και τωρα του βγηκε ερπη το οποιο δεν φευγει και τσσακωνομαστε γ τις προφυλαξεις, μ λεει ειμαστε μαζι κ οτι εχω θα εχεις..εγω δεν εχω κολλησει ακομα εκανα εξετασεις για αντισωματα αλλα κ αυτος δεν με προστατευει, βασικα ισως απο τοτε εχω ξενερωσει περαιτερω κατι που συνεβη πριν ενα μηνα..κανονισα με τον δευτερο ραντεβου την πεμπτη εχω κ τη γιορτη μ για να δουμε πρεπει να βρω δικαιολογιες για τον πρωτο..λεω να περιμενω λιγο να τον γνωρισω καλυτερα τον δευτερο κ αν ειναι αφηνω τον πρωτο..
Ελινερ,
για να κανεις την κίνηση με το δευτερο σημαινει υποσυνείδητα δεν σου άρεσε ο πρωτος. Αν σου άρεσε δεν θα τον παραταγες ποτέ. εμμέσως πλην σαφώς από τα όσα γραφεις εδώ βρήσκεις πολλά αρνητικά για σενα στο χαρακτήρα του, και είναι αυτά που σε απωθούν και σε οδηγούν στον άλλο, ο οποίος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το πρώτο, για τα οποία εμμέσως εξέφρασες θαυμασμό. Κατα βαθος φαινεται ο δευτερος να σ ενθουσιασε και γι αυτό ψαχνεις τροπο να διωξεις τον πρωτο. Όλος αυτός ο αυθορμητισμός και ενθουσιασμός σου δείχνει ότι ο δεύτερος έχει ή φαινεται να ναι κοντά στα χαρακτηριστικά που υποσυνήδητα στο νου σου είχες κρατησει εξειδανικευμενα για πολλά χρόνια. Και τωρα που τα βρήκες θες να τ αποκτήσεις.
Καλά βρε elirene, υπόκοσμος, ναρκωτικά, χλαμύδια, έρπης και " ό,τι έχω θα έχεις" και κάθεσαι ακόμα???
Τι σημασία έχει ποιος είναι και ποιος δεν είναι ο δεύτερος...εδώ ο πρώτος, μόνο "πρώτος" δεν είναι!! Πάρε καταρχήν μια απόφαση να χωρίσεις, έτσι κι αλλιώς, και φρόντισε να έρχεται ο εαυτός σου 'πρώτος'.
θα μεινει χωρις καβατζα!!!!
και? χαμος! μονη χωρις επιβεβαιωση κ μαλιστα απο το αλλο φυλο?- καταθλιψη, διαταραχες αγχους, σε πολλους κ ψυχωση.........
ναι αυτό ειναι θα μεινω χωρίς καβάτζα...φοβαμαι τη μοναξια...γιατι μενω κ μονη οι δικοι μ ειναι αλλου σ αλλο μερος, εχω πολλες φοβιες, πολυ αγχος, δυσθυμια, παιρνω και φαρμακα για να μαι καλα και χρειαζομαι υποστηριξη, οταν γυρισα το πασχα απτα μερη μ σκεφτηκα μηπως πηγαινα κ εκει μονιμα γτ μενω εδω μονη και κανω τραγικα λαθη λογω της αναγκης αυτης αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω γτ σε νησι ολο το χρονο δυσκολο ειναι να μεινεις στα 23..τελος παντων καλα περασα με τον κοκακια αλλα δεν εχει ποιοτητα και θελω ναλλαξω, βλεπομαι πιστευω, μορφωμενη ειμαι, δουλεια εχω, λιγο ψυχικα διαταραγμενη αλλα θα τα καταφερω..
το κακο ειναι οτι μετα απο τοση βλακεια βλεπω τις σχεσεις για καλυψη αναγκων..
μα ο συντροφος δεν ειναι για να του φορτωνουμε τα ψυχολογικα μας...
αν τον θελεις για στηριξη στο αγχος και σε οποιες αλλες διαταραχες, γιατι δεν απευθυνεσαι σε ψυχολογο?
σιγουρα θα σου προσφερει καλυτερη στηριξη απο τον ναρκομανη με τα αφροδισια...
Για στηριξη σαν συντροφος εννοουσα δεν θελω να φορτωσω ψυχολογικα σ κανεναν, δεν παω σ ψυχολογο γτ δεν εχω λεφτα εχω σπουδασει και ψυχολογια ομως και δεν νιωθω οτι η ψυχοθεραπεια βοηθαει γτ ξερω τι παιζει μαζι μου, τελευταιες φορες που πηγα μου φανηκε εντελως χασιμο χρονου και χρηματων..
αν εχεις σπουδασει ψυχολογια, θα το ξερεις οτι υπαρχουν και ψυχολογοι χωρις λεφτα, σε κεντρα ψυχικης υγειας ...
τι στηριξη ακριβως σου προσφερει ενα εξαρτημενο ατομο που δεν σε σεβεται (δεν σε προφυλασει απο τις μεταδοτικοτατες μολυσματικες ασθενειες του που μπορει να στοιχισουν στειροτητα ) βαζει σε κινδυνο την υγεια σου, και τον εχεις και χεσμενο μιας και παιζεις με αλλους?
με βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου,μαγειρευει, κανει δουλειες, στις μετακινησεις, εχω παρεα ολη μερα, κανουμε καλο σεξ, βγαινουμε μαζι και με βοηθα και οικονομικα..αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του και γτ τον κραταω αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετα
μαλλον τα χω κανει σκατα
elirene μαρεσει ο τροπος που παρουσιαζεις την προσωπικη σου ιστορια,διακρινω χιουμορ κ αυτο προυποθετει εξυπναδα!
Να δεις που θα καταφερεις να βρεις αυτο που σου λειπει.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
ελα ντε εχεις δικιο για τους γιατρους, σιγα μην του κολλαω κ ενσημα αχαχα, εθελοντικη εργασια!Ευχαριστω κατερινακη και σενα ρεμεντι παντα ετοιμολογη/ος!ειναι λιγο μπλεξιμο η κατασταση κ αντε να ξεμπλεξεις το πιο πιθανο εινα να φαω τα μουτρα μου και να 3ανασηκωθω..
μαπα το καρπουζι τελικα
Με λίγα λόγια ο πρώτος είναι ορντινάτζα μέχρι να γνωρίσεις έναν άλλο με καλύτερες προδιαγραφές και να αφήσεις τον πρώτο για να πας στον δεύτερο.
Να αφήσουμε τον έναν δίχως να πάμε κατευθείαν σε άλλον παίζει ή θέλουμε μπαστουνάκι? Γιατί δεν αντέχουμε μόνες μας και φτιάχνουμε σχέσεις που να μας βοηθάνε να σταθούμε τα έρμα σε τούτο τον άδικο ντουνιά?
Αφού φοβάσαι να μείνεις μόνη σου, η πρότασή μου είναι ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
εκθεση στον φοβο για να τον ξεπερασω!
Ε ναι ρε συ. Με τη λογική αυτή ποτέ δε θα μπορείς να είσαι δίχως σχέση, ακόμη κι αν αυτή η σχέση σου κάνει κακό. Αφού πάντα έχεις ανάγκη ένα σύντροφο να πιάνεσαι από πάνω του, δε θα μείνεις και ποτέ μόνη να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να σου αποδείξεις πως μπορείς. Δηλαδή αρνείσαι το γιατρικό σου, απλά, πιστεύοντας πως είναι καλύτερο να πάρεις ένα υποκατάστατο. Αν δε μπορείς να φύγεις ακόμη, γιατί δε θέτεις όρους? Φίλε, δε μου γουστάρουν οι παρέες σου. Σόρυ, δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αν τις κρατήσεις δε θα μπορέσω. Μόνο αν αντί για κόκα οι φίλοι σου πίνουν κοκακόλα και πάλι το συζητάμε, γιατί είναι πολυεθνική καπιταλιστικό μεγαθήριο με ένα σωρό σκατά από πίσω. Ρόφημα ψόφημα.
αχαχαχαχα πολυ σωστη αλλα μαλλον θελω να γκομενισω,το χω αναγκη μετα απο 1,5 χρονο..βασικα εχω μεινει κμονη αλλα δεν την παλευα καθολου ενιωθα δυστυχισμενη
νιωθω κάτι παρόμοιο...Καλημερα! δλδ κ εγω πριν βρω καποιον ημουν χαλια μονη μου και τωρα θελω να "τη κανω" σιγα-σιγα... ελπιζω πως ναι.
για να μη βγω κ εκτος θεματος, απο τη στιγμη που φλερταρες σημαίνει οτι κατα βάθος δε σε ικανοποιεί πληρως η σχέση σου και έχεις τα μάτια σου "ανοιχτα" για κατι πιο ενδιαφέρον!
οποτε λογικό να ενθουσιαστεις με κατι καινουριο-διαφορετικό.. γιατι το τωρινό-μονιμο σα να σε κουρασε ? κατι τετοιο ..
σαν να θελω κατι αλλο πιο αναβθμισμενο..σαν να μου φαινεται λιγο αυτο που εχω και χωρις ποιοτητα, εχω βαρεθει να τον ακουω ελα ρε μαλακα εχεις κανα μπαφακι,α ρε μαλακα θαγινουμε, ολο φιλοι φιλοι κ βλακες φιλοι κ εγω να πρεπει να μαι μαζι,, α και οι δικοι μ φιλοι δεν αρεσουν γτ μ την πεφτουν..μαλλον πρεπει να βρω κανα 30 αρι που ναι χει τα μυαλα στο κεφαλι η καπου εκει/....