Παθη , εξαρτησεις και αλλα που εχουν σχεση με ναρκωντικα τα ακουμε συνεχεια , οταν ειναι μακρια και εξω απο εμας τα βλεπουμε πιο ουδετερα .
Αναροτιεμαι πως θα αντιδρουσατε αμα σας χτυπαγε την δικια σας πορτα? τι θα κανατε?
Παθη , εξαρτησεις και αλλα που εχουν σχεση με ναρκωντικα τα ακουμε συνεχεια , οταν ειναι μακρια και εξω απο εμας τα βλεπουμε πιο ουδετερα .
Αναροτιεμαι πως θα αντιδρουσατε αμα σας χτυπαγε την δικια σας πορτα? τι θα κανατε?
O,τι μας αφηνει να κανουμε θα καναμε. Επειδη μου συμβαινει, καποιο δικο μου προσωπο κανει χρονια καθημερινη χρηση χασις, και περιστασιακα (2-3 φορες το μηνα, αλλα το καλοκαιρι και στις διακοπες πολυ πιο συχνα) κανει και πολλα αλλα πραγματα εκτος απο χημικα και ηρωινη, οσες φορες εχω προσπαθησει να του ανοιξω θεμα γινεται πολυ επιθετικος και μου κοβει τον αερα λεγοντας μου οτι ειναι ενηλικος και μεγαλυτερος μου, και εχει περισσοτερη πειρα και ξερει τι κανει και δε θα παθει τπτ. Τι να κανω εγω εδω; Προσπαθω να τον εχω λοιπον με το καλο για να μου ανοιγεται τουλαχιστον και να ξερω τι πινει και τι κανει, και για να αισθανεται καλα να μου μιλαει και για να ξερει οτι τον αγαπαω και ειμαι διπλα του οτι θελησει και οποτε θελησει κατι και οτι τον αποδεχομαι ακομα και με τις βλακειες που κανει, αλλιως αμα του την λεω δε μου λεει τπτ και απομακρυνεται. Αν εχεις εσυ καμια αποψη για το τι αλλο μπορω να κανω, ακουω.
Προσωπικα κανεις πολυ καλα ,με βρισκεις συμφωνο μαζι σου , απλα θα ηταν καυτερο να εισαι πιο χαλαρη μαζι του να κανεις παρεα αμα θες ,δεν πρεπει να υπαρχει ρατσισμος, δλδη αμα καποιος ειναι χοντρος και του αρεσει να τρωει δεν θα τον κανουμε παρεα επειδη τρωει πολυ?η αμα καποιος ειναι ομοφυλοφιλος θα τον κανουμε περα? δεν νομιζω γιατι λοιπον και ενα χρηστη αφου ετσι θελει δεν τον δεχεσαι?
Στη συγκεκριμενη φαση ο φιλος σου ειναι ντοπρος και ειλικρινης θελει και πινει,τι να του πεις λοιπον? για εμενα καντον παρεα αμα θες μην τον αποξενωνεις γιατι αμα υπαρχει μια περιπτοση να κοψει καποτες την χανει και αυτη αμα ειναι στο περιθωιο, δεν ξερω αμα συμφονεις?
Έχω δύο φίλους (ίσα με εμένα,16 δηλαδή) οι οποίοι κάνουν χόρτο...
Δεν το έχω θίξει το θέμα γιατί ξέρω οτί θα αισθανθούν άσχημα και δεν το θέλω...
Ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι ο πολυαγαπημενος κολλητος μου. Αισιως φετος κλεινουμε 9 χρονια φιλιας. Οποτε φυσικα δεν νοειται οτι τον εχω αποξενωσει ποτε, αν και με εχει εκνευρισει αρκετες φορες με αυτα, κι εγω σιγουρα ομως τον εχω εκνευρισει με δικα μου θεματα, τον φιλο σου τον δεχεσαι ομως με τα ελαττωματα του :) Aπλα ανησυχω για αυτον, αλλα δεν εχω βρει τι αλλο μπορω να κανω περα απο τον να ειμαι διπλα του και να του το δειχνω.. Χαλαρη ειμαι μαζι του, τοσο χαλαρη που μου μιλαει για αυτα, γιατι δεν ανοιγεται σε αλλους φιλους του που δεν πινουν. και προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη.
Τοτες εισαι πολυ σωστη και για εμενα κανεις πολυ καλα μακαρι να την εβλεπαν και αλλοι ετσι σαν εσενα και να μην ειναι ρατσιστες με τους χρηστες . Μπραβω σου και να ξερεις οτι αμα υπαρξει αποφαση του να γινει καλα αυτο θα ειναι υπερ του ¨)
Δεν ξερω δεν μπορω να φανταστω πως θα ξεκοψει ποτε.. Ειναι 34 χρονων γαιδαρος, απο τα 14 μες στις καταχρησεις απο οσα ξερω, και η κοπελα του τωρα εχει τις ιδιες συνηθειες. Για Πασχα πηγαν στο Αμστερνταμ!! Δουλεια λεφτα εχει, και δε μπορω να σκεφτω εναν λογο για τον οποιο θα ξεκοβε. Η κοινωνικοτητα του μονο εχει χειροτερεψει τελευταια, εχει πολλα σκαμπαναβεσματα στη διαθεση του, τη μια μου λεει οτι περναει σουπερ και την αλλη ειναι μες στα νευρα και του φταινε τα παντα, και εχει ψιλοαπομακρυνθει απο τους φιλους του που δεν την βρισκουν ετσι. μερικες φορες μου δινει την εντυπωση οτι αρνειται να μεγαλωσει/ωριμασει, σαν να θελει παντα μια στηριξη, και να πηγαινεις με τα νερα του, και να βλεπει αλλες διαστασεις της πραγματικοτητας, κι αυτο το βρισκει μεσα σε αυτην την υποκουλτουρα/εμβρυοσακουλα που ξεφευγει μαζι με τους συνταξιδιωτες του..
Ειναι ωραια στο Αμστερνταμ εχω παει και εγω ¨Ρ, το καλο ειναι οτι δεν θα βρει ευκολα ηρωινη εκει ολα τα αλλα σε αφθονια.
Απο οτι καταλαβα γενικα περνα καλα , κοιτα αμα τα εχεις καλα με την συνειδηση σου ειναι ωραια ,λες και καμια φορα στους γυρο οτι θες να γινεις καλα και τετοια και ολα καλα, δεν ειναι μικρος ξερει τι θελει , αμα ειναι και η κοπελα του στην φαση του τοτε ειναι δυσκολα τα πραματα γιατι περναει καλα , εμενα η κοπελα που μου εχει μεινει στο μυαλο ηταν αυτη που καναμε χρηση μαζι ,ειμασταν το τελειο ζευγαρι σπανια τσακονομασταν ,τελειο σεξ ,περναγαμε υπεροχα δεν ειχαμε αναγκη απο αλλους για παρεα ,και ειμασταν ενα σωμα .
Ευχομαι να γινει καλα το φιλαρακι σου γιατι ειναι αδικια να χαραμιζομαστε απο τις κολο ουσιες ρε γαμωτοο! αλλα αμα το θελει τι να πω ? τι να κανεις?
Λοιπόν όταν το έμαθα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Όχι την πρώτη φορά, τότε υπήρξε ειλικρίνεια, στάθηκα δίπλα του ως την αποτοξίνωση. Η δεύτερη φορά ήταν σοκ. Ήρθε στην επιφάνεια μέσα από χιλιάδες ψέματα, δάκρυα δικά μου, πόνο απίστευτο, απομόνωση, απόγνωση..."Οχι δεν πίνω", "είσαι τρελή", "χα, χα τι κάθεσαι και σκέφτεσαι" και άλλες τέτοιες απαντήσεις. Μέχρι που πια η κατάσταση δεν κρύβονταν. Και πάλι πόνος, και πάλι δάκρυα, απόγνωση, απομόνωση. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου.Ούτε και τα δικά του. Βρήκαμε τη δύναμη, δεν υπήρξαν εγωισμοί, τα καταφέραμε. Ο φόβος δεν έφυγε ποτέ. Καλύτερα.
θα μου επιτρέψεις Γιωργο να πω οτι δεν ειναι για ολους θεμα ρατσισμου το να αποφασισεις να απομακρυνθεις απο εναν χρηστη.
Υπαρχουν πολυ σπουδαιοτερα πραγματα που μπορει να σε οδηγήσουν εκει.
Η αγάπη ασπουμε?Η ανυσηχία?Ο πονος? Η απελπισία? Ο φόβος οτι με τη σιωπηλη αποδοχη ισως συμβαλω στην κακη συνηθεια του αλλου?
Καποιοι απο αυτους που σου εχουν "γυρίσει την πλατη" σκεψου οτι μπορει να ειναι αληθινοι σου φιλοι κι οχι ανθρωποι που τους νοιαζει η κοινωνική τους εικόνα
Δε λεω,υπαρχει κι αυτη η μεριδα που μπορει να το βλεπει καθαρα κ μονο ετσι.Η μεριδα του "φαινεσθαι".
Δεν υπαρχουν όμως μονο αυτοι.
Γι αυτο μην εισαι τοσο απολυτος οτι ειναι καθαρα κ μονο θεμα ρατσισμου.
ΥΓ:Για να μην παρεξηγηθώ αναφερομαι στην απομακρυνση απ τη ζωη ενός χρήστη που θελει κ γουσταρει να εξακολουθει να ειναι χρηστης,οπως αναφέρεις παραπανω,κι οχι για καποιον που χρειαζεται βοήθεια και στηριξη προκειμένου ν αλλαξει.
Τυχερος που ειχε πραγματικη βοηθεια ! συμπαρασταση στην αποφαση του να ειναι παλυ καλα! Στην δικια μου ζωουλα οταν πριν 2-3 χρονια αν θυμαμαι και καλα με αυτο το κολο μυαλο που εχω προσπαθησα να κανω παλυ off. βεβαια τοτες ειμουν σε καλυτερη μοιρα γιατι επινα μια δυο την βδομαδα καπου εκει παντος, σκεφτηκα να το βγαλω απο μεσα μου και να το πω στην κοπελα που μουν μαζι που την αγαπουσα και καταλαβαινομασταν ,μου ελεγε τα δικα της και πολυ προσωπικα μαλιστα αν και δεν ειμασταν παρα πολυ καιρο μαζι γυρο στο μισο χρονο ειμασταν δεμενοι .Οταν αποφασησα να της πω τι τρεχει με εμενα σοκαριστικαι ,αν και προσπαθησαι να μην το καταλαβω το ειδα στα ματια της, το αποτελεσμα ηταν σιγα σιγα να τραβηχτει μακρια μου ,εγιναι πιο ψυχρη μαζι μου και σε λιγο καιρο με παρατησε! ναι με παρατησε βεβαια μου ελεγε οτι δεν ειναι για αυτο ,ελεγε διαφορες μαλακιες για δικαιολογιες αλλα στο τελος με εμεσο τροπο το παραδεχτηκαι οτι ηταν αυτος ο λογος .
Βεβαια δεν μπορω να την κατηγορησω δικαιωμα της ,ξερω οτι δεν υπαρχει χειρωτερο για μια κοπελα ,καλυτερα να την απατησης παρ αυτο , γιατι θα γινει ξεφτιλα στις φιλες της ! τι θα λενε στην καφετερια ? Ρ¨ . Αλλα εγω ρε γαμωτο οτι προβλημα ειχε το συζηταγαμε μαζι ,παντα ειμουν δυπλα της ακομα και οταν εκλαιγαι χωρις λογο ! οταν τσακωνοταν με τους δικους της ,οτι ωρα και να ηταν με επερνε τηλ. ακομα και οταν ειχα δουλεια εγω εκει ! δυπλα της! αυτη ομως οταν την ηθελα ΔΥΠΛΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ! τι να πω ? μετα επεσα με τα μουτρα στην χρηση και ουτε ενα τηλεφωνο ,μαλιστα εμαθα οτι εψαχνε και γκομενο! ειναι της αποψης οτι ενας ερωτας ξεπερνιεται με εναν αλλο ερωτα !
Kαι οχι μονο αυτο, εδω δεν ανεχομαστε πολυ μικροτερα "κουσουρια" φιλων και συγγενων, ποσο μαλλον να μπορεις να δεχεσαι μια συμπεριφορα αρκετα εγωκεντρικη, επιθετικη, αντικοινωνικη, με ψεματα και παρανομα σουρτα φερτα.. Φταιω εγω που εκανα ενα μηνα να του μιλησω του αλλου οταν με πηρε μια ωρα νωριτερα απο μια συναυλια που ηθελα τοσο καιρο να δω, γιατι ειχε ραντεβου να παρει προμηθειες;;
Ναι μπορει να ειναι αυτος ο λογος που λες , Νια αλλα δυστυχως ειναι και τα δυο και για λογους προσωπικους οτι δεν θες να δεχτεις αυτο που κανει ο ανθρωπος σου ,αλλα η διαχωριστικη γραμμη σε αυτα τα δυο καμια φορα ειναι υποσεινηδητη μπορει να μην θες να το δεχτεις αλλα το κανεις για αυτο! Δεν αναφερομαι σε εσενα ουτε λεω οτι ειναι κανονας αυτο .
Η εμπειρια της Deep purple παραπανω τα λεει ολα σε λιγες γραμμες carrie.
Oταν καποιος κανει αυτην την επιλογη στη ζωη του,δεν μπορει να εχει την απαιτηση να κανει εκτος απο τη δική του ζωη και τη ζωη του αλλου μπ***λο.
Εφοσον θελει να συνεχισει να καταστρεφεται δεν μπορει να καταστρεφει και τον αλλο διχως να φταιει.
Οταν ξυπνήσει και θελησει να αλλαξει ας ζητησει τη συμπαρασταση του,ομως ωστόσο ας μην τον φθειρει.
κι ο σωστος φιλος εκει θα φανει οχι απλα στο να παει για ενα καφε μαζι σου αν ειναι αυτο το προβλημα σου Γιωργο.
Χαιρομαι για την αισια καταληξη Deep purple.
τι ειναι για σενα φιλια Γιωργο?να ρθει ο αλλος στην καφετέρια μαζι σου και να δεχτει τη νταγκλα σου αδιαφορώντας για την εικόνα,κι ολα καλα.?αυτο και μόνο σου αρκει?περνατε καλα ετσι?
ή να σου παιξει μια σφαλιαρα και να σου πει "τι ειναι αυτα που κανεις ρε μαλακα,συνελθε.παρε χαμπαρι τι κανεις στη ζωη σου."
τι απ τα δυο σε καλυπτει περισσοτερο?
Η εμπειρια της D.P. ειναι πολυ συγκινητικη. Δειχνει πως η πραγματικη αγαπη τα νικαει ολα ! Φυσικα και αμα καποιος παει κατα διαολου δεν ειναι υποχρεομενος ο συντροφος του να κανει την ζωη του κολαση ,αφου δεν αλλαζει μυαλα ο αλλος . Δυστυχως ομως πολλες φορες τα πραματα ειναι αλλιως ετσι και σε εμενα ,ποτε δεν εκανε προσπαθεια ουτε υπομονη ,απλα σιγα σιγα εφευγε απο δυπλα μου ! Ηξερε οτι πινω μαυρο της ειχα πει μονο για αυτο σχεδον απο την αρχη. Για ηρωινη δεν της ειπα παρα μονο λιγο πριν σπασουμε. οσο καιρο ειμασταν μαζι οταν βγαιναμε μονη μας η δεν ειχε πολυ κοσμο γυρο μας δεν την πολυ ενοιαζε αμα τα ματια μου ηταν κοκκινα ,οταν ηταν φυλες της μαζι ηταν κολαση για εμενα ! συνεχεια να με κοιταει , συνεχεια να μου την λεει ! Οταν της ειπα για την ηρωινη μπορει και να μην ξανα ειδα καποια φιλη της ! ουτ ξανα βγηκαμε σε κεντρικα μεροι και φαντασου οτι εμενε στην παραλιακη και ηταν και καλοκαιρι!
Ε μπορει αυτη να ανοικει οντως στους ανθρωπους που λες.
Σιγουρα ομως υπαρχουν η υπηρχαν κι αλλοι ανθρωποι στη ζωή σου οι οποιοι ήταν αληθινοι και τους ενοιαζες εσυ κι οχι η εικόνα σου.
Εκει θα αναζητησεις συμπαρασταση και να δωσεις αξια,οταν αποφασισεις να αλλαξεις τη ζωη σου.
Προσωπικα δεν θεωρο φιλο αυτον που δεν νοιαζεται για εμενα ,και ετσι πρεπει να κανουν οι σωστοι φιλοι να στην λενε! και εμενα εχει συμβει αυτο καποτες ενας παλιοτερος συν αλητης μου και φιλος μου απο την πυγμαχια οταν με ειδε χαλια ,με χτυπησαι στο κεφαλι ,εγω νευριασα αλλα ηξερα οτι δεν θα εβγαζα ακρι γιατι αυτος ειχε γινει πλεον επαγγελματιας ενω εγω ενας πρεζακιας ,αν και με εκανε ρεζιλι δεν κρατησα κακια γιατι το εκανε για να πεισμωσω αφου καποτε ειμουν πολυ πιο καλος απο αυτον !
Στους γνωστους ομως στους συνεργατες Νια εκει ομως ειναι ρατσισμος γιατι εκει απλα σε ενοχλει η εικωνα του αλλου ! δε το εχεις συναντησει αυτο?
Εγώ κάνω παρέα με άτομα που καπνίζουν ακόμη χασις, (!) και τους βάζω συνέχεια χέρι γιατι στο τέλος θα καούν, (για έναν είμαι εντελώς σίγουρη πως έχει κάψει εγκέφαλο), αλλά δεν με πειράζει γιατί δεν επηρεάζει την υπόλοιπη ζωή τους, (εννοώ να είναι όλη μέρα ξάπλα και να αμπελοφιλοσοφούν), είναι λειτουργικοί απλά τους έμεινε το κουσούρι από το σχολείο..:ρ
Τώρα, σε σχέση με πρέζα και κόκα δεν θα έκανα παρέα γιατί καταρχήν δεν θα μπορούσα να συννενοηθώ με έναν τέτοιο , είμαι κατά των ναρκωτικών γενικότερα και επειδή έχω και ένα θέμα με τα αδύναμα άτομα, απέχω.
Ευτυχώς στην οικογένεια και στον ευρύ συγγενικό κύκλο δεν είχαμε ποτέ τέτοιο θέμα.
Αν είχαμε σίγουρα θα αντιδρούσα, ειδικά αν ήταν πχ ο αδελφός μου, αλλά νομίζω πως θα το καταλάβαινα πολύ νωρίς και δεν θα το παρατράβαγε.
Εγωιστικό αυτό που λέω, αλλά το πιστεύω.
Ναι εκει ισως μετραει η εικόνα σου.Γιατι ίσως παιζει ρόλο στο να προσελκύσεις τους πελάτες σου.Ή να εμπνευσεις αξιοπιστία.
Αλλο δουλεια κι αλλο φιλια.
Αλλα προσεξε,και σ αυτον τον τομέα υπαρχει μια γραμμή
Ρατσισμός ειναι να μην προσλαβεις ή να διωξεις απ τη δουλεια σου,καποιο παιδι που εχει απεξαρτηθει και θελει να δουλεψει κ να επανενταχτει μόνο και μόνο επειδη φερει την "ταμπελα του πρωιν χρηστη" (και αυτο το φαινόμενο το καταδικάζω)
Οχι να διωξεις καποιον χρηστη που δεν ειναι αποδοτικός και πιθανότατα επηρεαζουν στη δουλεια του τα συμπτωματα της χρησης.Αυτο δεν ειναι ρατσισμός.Αυτο ειναι φυσικό και λογικό
Δεν σου ειπα οτι δεν υπαρχει ρατσισμός,Σου ειπα οτι δεν δρουν όλοι απ αυτην την σκοπιά.Οτι αυτη που σε νοιαζονται ειλικρινα δεν σ απομακρύνουν απο ρατσισμό αλλα για αλλους λόγους
νομιζω οτι παρουσιαζεις πολυ απλοποιημενα την εξαρτηση απο τις ουσιες (μιλαω κυριως για σκληρα ναρκωτικα και αλκοολ)
εγω δεν ξερω κανεναν ομοφυλοφιλο η χοντρο που να εφτασε στο εγκλημα για να βρει συντροφο η φαγητο....
ουτε κανεναν που να αλλαξε προσωπικοτητα γιατι εβαλε κιλα η βρηκε μια σχεση με ομοφυλο του...
ειμαι απο εκεινους που πιστευουν οτι σε αυτες τις εξαρτησεις απο ουσιες, το να φτασει κανεις στον πατο, ειναι κινητρο απεξαρτησης και οχι το να εχει στηριξη στην συνεχιση της αρρωστιας του...
ειχα εναν φιλο μικρη, με τον οποιο υπηρξα για μεγαλο διαστημα πολυ τσιμπημενη.
αφου χαθηκαμε για λιγο καιρο, βρεθηκαμε τυχαια και πανω στην κουβεντα μου εξομολογηθηκε οτι μετα απο ενα διαστημα αλκοολισμου, εφτασε τελικα στην ηρωινη.
μου ειπε οτι ειναι ερωμενη η ηρωινη για οσους εχουν καταληξει εκει..
και ετσι ειναι φιλε...
τι θες απο την πρωην σου, οταν εχεις βαλει μια αλλη στην ζωη σου, να σου κραταει το χερι για να μη φοβασαι στο σκοταδι?
ε, οχι, αν επελεξες την καταστροφη κι αυτο εσυ το λες επιλογη, η αλλη επελεξε την ζωη.
ο πρωην φιλος, με καλεσε να παμε σπιτι του να συνεχισουμε την κουβεντα, να πιουμε κι εναν καφε...
εκει για καποιον ανεξιχνιαστο λογο, εκτος απο τον καφε, εκανε και μια ενεση μπροστα μου, η σχεδον μπροστα μου...
ξενερωσα αμεσα απο οτιδηποτε ειχα θαυμασει ποτε επανω του, καμια διαθεση ερωτικη η αλλη δεν μου εμεινε... σηκωθηκα κι εφυγα την ιδια στιγμη, εξαφανιστηκα και δεν του ξαναμιλησα ποτε....
μετα απο 15 σχεδον χρονια τον ειδα τυχαια στην τηλεοραση να μιλαει για εξαρτησεις...
ειχε απεξαρτηθει και ειχε ξεκινησει μια οργανωση βοηθειας εξαρτημενων ατομων
δεν φανταζεσαι την χαρα μου, βρηκα τα τηλ. της οργανωσης και τον πηρα την επομενη και μιλησαμε.
πραγματικη στιγμη ευτυχιας να βλεπεις εναν ανθρωπο απο τετοιο τελμα να βγαινει στην επιφανεια και να βοηθαει κι αλλους...
το ευχομαι και σε σενα να ξεφυγεις αγαπητε
αλλα μεχρι τοτε,
να μην κακιζεις οσους δεν θελουν να πεσουν μαζι σου στο πηγαδι που επεσες..
To θεμα με το παιδι που λες ειναι πολυ δυνατο και λογικη η αντηδραση σου. το περιεργο θα ηταν οταν ηπιε μπροστα σου να σου αρεσαι.Οσο για τους τροπους θεραπειας ειναι παρα πολυ και ολοι τους εχουν καλο σκοπο ,απλα οπως ο καθενας ειναι διαφορετικη προσωπικοτητα ετσι και η θεραπεια πρεπει να ειναι αυτη που ταιριαζει σε καθενα μας.
Οσο για την εγκληματικοτα μπορει να ειναι ετσι ,αλλα δεν ειναι κανωνας , υπαρχουν και αυτοι που δουλευουν πληρωνουν φορους .Ρ και κανουν τα λεφτα τους οτι θελουν .
Απο την πρωην μου δεν θελω τιποτα ιδικα απο αυτην , οταν με παρατησε δεν την ενοχλησα ξανα . Φαντασου ομως οτι θα μπορουσα να μην της ελεγα τιποτα και να ειμασταν κανονικα οπως με αλλες σχεσεις μου που δεν το πα και δεν προκεται να το ξανα πω ! ΠΟΤΕΕ! απλα λεω οτι πινω κανα ποτο παραπανω η οτι κανα τσιγαρο και αυτο ειναι ,λεω οτι εχω και ανεμια καμια φορα και δεν τρεχει τιποτα ! πιστεψε με τοσα χρονια αυτο κανω ! απλα την πατησα και νομιζα οτι σε μια σχεση αγαπης δεν πρεπει να κρυβεις τιποτα απο την κοπελα σου ! και αφου της ειχα σταθει στα δικα της ,εστω και αν ηταν υπερβολικα φανταστηκα οτι θε ειναι και αυτη πλαι μου στον αγωνα μου να καθαρησω , ουτε νοσοκομα την ηθελα ουτε μπαμπουλα ! απλα ζηταγα συμπαρασταση αφου τοσα ελεγε οτι θα ειναι πλαι μου στα παντα οτι με αγαπαει και ολα αυτα τα παραμυθακια που εμαθε στο πανεπιστημιο της ! αλλα μαλον εκανε την πρακτικη στα ψεματα της .! γιατι στην αρχη με ειχε πρηξει με τις ξενερωτες τις φιλες της και ξαφνικα αποκλησμος .Αλλα καλυτερα μαλον ετσι που εγινε!
αν υποστηριζεις οτι η φυγη της πρωην σου σε εριξε πιο βαθια στα ναρκωτικα η οτι αν εμενε θα καθαριζες, μαλλον κοροιδευεις τον εαυτο σου φιλε..
η απεξαρτηση ειναι εντελως προσωπικη αποφαση και δεν ευθυνεται κανεις αλλος ουτε για την επιτυχια της ουτε για την αποτυχια της...
επαναλαμβανω οτι καταλαβαινω απολυτα την κοπελα σου που απομακρυνθηκε.
δεν ειναι αντιστοιχη η συμπαρασταση στα προβληματα της, με αυτο που ζητουσες εσυ να κανει.. να σε βλεπει να καταστρεφεσαι και να καθεται να σε καμαρωνει.
αντι να κλαις πανω απτο χυμενο γαλα, παρε σοβαρες αποφασεις για την ζωη σου και μην τρως τον χρονο σου με τετοιες σκεψεις...γιατι εφυγε η μια και γιατι εκατσε η αλλη.
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ. ΞΥΠΝΑ!!!!!!
Με μια κοπελα εκανα τα πρωτα χρονια μου χρηση! , με μια κοπελα ηπια πρωτη μου φορα στα 18 με ενεση! ,για μια κοπελα εχασα μια πολυ καλη δουλεια! για μια κοπελα εχασα ενα πολυ καλο φιλο ,! για κοπελα εχασα πολλα λεφτα! πιο πολλα εχω παθει απο τις γυναικες παρα απο την ηρωινη!
Οσο για την απεξαρτηση ας κανω πρωτα την αποτοξινωση και μετα την απεξαρτηση!
Ξερω οτι εγω φταιω ,ξερω οτι εκανα λαθος και κανω, ποτε δεν ζητησα λυπηση ! δεν θελω βοηθεια ουτε απο τους δικους μου , μονος μου ηρθα στον κοσμο μονος μου θα παλεψω ,τωρα αμα θελει κανεις να ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ δεν ξερω αν ειναι κακο ,γιατι οπως εγω βοηθαω ετσι δεν εχω προβλημα να μου κανουν το ιδιο! αλλα οχι ελεημοσυνη! ποτε καλυτερα θανατος παρα ξεφτιλα!
Οσο για την παροτρηση σου ευχαριστω ,μια βοηθεια ειναι και αυτο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
γιώργο...με το συμπάθειο αλλά τώρα λες @@ες.
Καμία κοπέλα δεν σου έφταξε γιατί ήπιες, ούτε που έχασες τη δουλειά σου, ούτε που έπεσες στην πρέζα, ούτε που έχασες το φίλο σου ούτε τα λεφτά σου.
Εκεί έξω υπάρχουν ένα εκ. επιτηδειοι. τι σημαίνει αυτό? Πως ότι μας λέει ο καθένας γιατί τον ερωτευτήκαμε θα πηγαίνουμε σα τα βόδια και θα κάνουμε ότι μας υποδεικνύει?
Καμία ηρωίνη δεν σε έκανε με το ζόρι να τα βρεις μαζί της.
Εμείς οι άνθρωποι συνηθίζουμε να ρίχνουμε σε άλλους την ευθύνη για την ανοχή μας, ή για τα λάθη μας.
Δεν είναι έτσι.
Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του και ειδικά σε κάτι τόσο σοβαρό.
Άσε τα χέρια βοήθειας από τους άλλους, (γιατί πάλι μεταθέτεις την ευθύνη) και κοίτα να βρεις το χέρι που θα σου δώσει ο εαυτός σου.
Όσο περιμένεις από τους άλλους, θα κοροιδεύεις μόνο εσένα.
Μαλον δεν καταλαβες ,η δεν διαβασες καλα , ευχομαι να μην εχεις δυσλεξια ! "Ρ. αμα το ξανα διαβασεις γραφω οτι αναλαμβανω την ευθυνη μου ! και τις επιπτωσεις ! οσο για την βοηθεια δεν ειμαι κομπλεξικος ,να λεω οχι ! ουτε αντικοινωνικος! οπως εχω βοηθησει και εγω τοσο κοσμο ! υλικα και ηθικα ! οχι για ανταποδοση δεν μου χρωστα κανεις τιποτα! αλλα και εγω σε κανεναν ! δεν εχω αναγκη κανεναν ! ΟΥΤΕ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !! ΣΤΑ Α,,, ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! και μονος μου θα βγαλω παλυ την ακρη !
Για δυσλεξία δεν με κόβω.....τώρα...το ότι λέω τη γνώμη μου μπορεί να ενοχλεί, το έχω ξαναπάθει...:ρ
Λες πως δεν ρίχνεις ευθύνη σε κανένα παρά μόνο στον εαυτό σου.....Τα παρακάτω λόγια είναι ή δεν είναι δικά σου?
Τι ακριβώς εννοούσες με τα παραπάνω?
Πως έφταιγες εσύ?
Γιατί αν ξέρεις ελληνικά, όλα αυτά δείχνουν πως τα ρίχνεις σε άλλους και όχι στον εαυτό σου.
Παιδια μια στιγμη.Ας μη γενικευουμε.Ισως οντως η κοπελα αυτη ενω της ζητησε βοηθεια δεν του σταθηκε.Και ναι.Αν οντως γινανε οπως τα λες παραπανω,δηλαδη ηθελες να κανεις κατι και αρνηθηκε να σου σταθει εφταιγε σε αυτο..οχι οτι φταιει που συνεχίζεις.Αυτο ειναι δικη σου επιλογη.Φταιει στο οτι εδειξε οτι δεν νοιαζεται.Αλλα τι σημαινει αυτο?δεν ειναι ολοι ετσι.Εαν πραγματικα θες να αλλαξεις υπαρχουν ανθρωποι για να σε στηριξουν.Σιγουρα την μεγαλυτερη προσπαθεια θα την κανεις π ιδιος.Οι αλλοι στηρίζουν την προσπαθεια δεν μπορουν να σε βαλουν να κανεις κατι αν δε θες.
Και συμφωνω στο οτι αν οχι ολη,τη μεγαλυτερη ευθυνη σ ολες αυτες τις πραξεις που αναφερεις την εχεις εσυ Γιωργο.Κανεις δεν σε βαζει με το ζορι να κανεις κατι ιδιαιτερα σ αυτο το θεμα.Δεν πιστευω να πηρε κανεις και να τρυπησε το χερι σου.Εσυ το εδωσες.Οκ?Το ηθελες λοιπον.Ναι υπαρχουν μπασταρδοι(ή και οχι)εκει εξω που μπορει να παρασυρουν παιδια,αλλα ειμαστε στο 2011.Ξερει πανω κατω το καθε παιδι τη συνεπεια αυτων του των πραξεων.
Αλλα και σ ολα τ αλλα θα πρεπει να εισαι ικανος να κρινεις τι αξιζει και τι πρεπει να κανεις για χαρη καποιου αλλου.Γιατι θυσιασες τον φιλο σου για μια γκομενα?Εστω οτι αυτη ηταν μαλακισμενη,εσυ δεν ειχες το νιονιο να σκεφτεις οτι δεν θα πρεπε να θυσιασεις τον φιλο σου?
Τελος παντων.Λες οτι εχεις χασει για γυναικες τοσα πραγματα,αλλα δεν εχεις καταλαβει οτι με την ηρωινη χανεις τη ζωη σου.
Τα υπολοιπα ειναι θεμα εμπειριών,ωστε να μαθεις στο τελος να συμπεριφερθεις αλλιως σε αντιστοιχες περιπτωσεις.Μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σαν μαθηματα
Στην ηρωινη τι?Μη συγκρινεις κι απαλλαξου.
νι...συμφωνώ σε όλα μαζί σου εκτός από το κομμάτι πως η κοπέλα έφταιγε που δεν του στάθηκε.
Δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο με κανένα στη ζωή μας για να μας συμπαρασταθεί/αγαπήσει/μείνει για πάντα εδώ.
Μπορεί απλά η κοπέλα να μην άντεχε αυτή τη φάση, να μην ήθελε να μπει σε αυτό το τρυπάκι.
Μπορεί να τον ερωτεύτηκε αλλιώς και μετά η εικόνα του να κατέρρευσε μπροστά της.
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εμείς και κανείς δεν έχει την υποχρέωση να μείνει δίπλα μας αν δεν το θέλει....:)
Εννοειται πως κανεις δεν εχει την υποχρεωση να μας σταθει αν δεν το θελει.
Δεν μπορουμε ομως κι εμεις να ειμαστε τοσο καλοι ωστε να μην του κρατησουμε παραπονο
Αν η περιπτωση εγινε οπως μας περιγραφει ο Γιωργος παραπανω.Εφοσον ισχυριζόταν οτι τον αγαπαει και θα του σταθει στα παντα,εαν ο Γιωργος ήθελε να αλλαξει δρομο ,και τελικα δεν τηρησε τα λογια της,βαζοντας απο πάνω την εικόνα που θα σχημάτιζε ο περιγυρος γι αυτην,επετρεψε μου να το θεωρησω λαθος αντιμετώπιση.Δεν το θεωρω αγαπη αυτο.Κι αυτη η γνωμη ειναι μόνο αν εγιναν όντως ετσι τα πραγματα.Γιατι υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι ετσι?
Απο εκει και περα σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ευθυνετε αυτη για τη συνεχιση του Γιωργου στο "χόμπι" του.Αυτο ειναι προσωπικη του επιλογη.
Θυμάμαι ένα παιδί, όταν ήμουν έφηβος, που είχε πεθάνει από ναρκωτικά. Ο άνθρωπος αυτός ήταν από καλή οικογένεια έλεγαν... δεν του έλειπε κάτ. Ψυχολογικά κιόλας φαινόταν κανονικότητος. Έπαιξε την ζωή του και την έχασε. Δεν λέω πως έφταιγε μόνο εκείνος. Ένα πρόβλημα που θα χτυπήσει μια πόρτα θα χτυπήσει κι άλλη και άλλη και θα διαιωνιστεί, όπως συμβαίνει με πολλά προβλήματα. Κάποιοι τα πουλούσαν έξω απο σχολεία απότι θυμάμαι. Για πες μου τι σεβασμό πρέπει να έχει ένα τέτοιο σκατό της κοινωνίας που πουλάει θάνατο σε παιδάκια απροστάτευτα?
Τώρα για την ερώτηση σου. Αν μπορούσα θα τον βοηθούσα αλλά δεν ανήκω στους ευνοημένους της κοινωνίας ούτε γω ο ίδιος.
Για εμενα ετσι ειναι , ζωουλα μου κατι ξερω! οσο για την συγκριση που εκανα ,καμια σχεση λαθος μου!
Τελος παντων καθε λεξη σημαινει κατι , ετσι και η λεξη "βοηθεια¨" δεν ειναι να με παει σηκωτο στην τουαλετα ουτε να μου κανει μασαζ ! αφου οπως ειπα τοτες επηνα μια δυο την βδομαδα! Αλλα και ετσι να ηταν δεν θα το ηθελα ,διοτι εχω ενα κομπλεξ με αυτο δεν θελω κανεναν δυπλα μου οταν ειμαι αρρωστος η αμα εχω χτυπισει νιωθω ,ευαλωτος! δεν κανω τον σκληρο απλα μου την σπαει οταν με κοιτανε με λυπησει λες και ειμαι κανα αναπηρο!
ΒΟΗΘΕΙΑ λοιπον ειναι και να μην με πρηζει συνεχει με τα δικα της! βοηθεια ειναι να μην σκεφτετε πονηρα αμα θελω για καμια βδομαδα να ειμαι μονος μου! βοηθεια ειναι να μην κλαιει συνεχεια και χωρις λογο! ειναι να μου μιλα πιο γλυκα και ευγενικα ! οτι για καποιο καιρο θα εχω καταθλιψη! εστω να καταλαβει οτι θα εχω νευρα και εγω!
Μην σας κουραζω ,το θεμα ειναι απλο , λογο της καριερας της που ονειρευεται και- ευχομαι να την κανει- θα επρεπε οι γυρο απο αυτην να ειναι πολυ κιριλε ! και δεν θα ηταν καλο αμα ο δικος της μαθαινοταν οτι πινει! μηδεν συναισθημα λοιπον !
Δεν με νοιαζει ,καλα να ειναι παντα! μετα γνωρισα πολυ ποιο αξιολογες κοπελες απο αυτην! αλλα και χειροτερη! δεν ξερω ! τελικα οσο πιο ομορφη ειναι μια κοπελα τοσο πιο εγωιστρια ειναι! απλα προσεχω και δεν ανοιγομαι ευκολα! και οχι μονο εγω αλλα οποιος μπορει και δεν φενεται ακομα αυτο κανει!
Εγώ έχω να πω, πως έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια μπορεί να πούμε. Είναι τελείως διαφορετικό να το υποθέτεις, απ'το να το ζεις αν κ οι απόψεις δείχνουν μια τάση προς το θέμα. Το'χω διαπιστώσει πολλές φορές απ'τον εαυτό μου. Γι'αυτό και λέω πως δεν ξέρω.
Με ενδιαφέρει όμως να μάθω από σένα που ζεις το πρόβλημα, τι έχεις ανάγκη απ'τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Πως θα ήθελες να αντιδράσουν, οικογένεια, φίλοι, σχέση.
Πάντως θα εστίαζα στο να αποφασίσει μόνος του κ να δει κάποια πράγματα κι όχι να πιέσω καταστάσεις. Τώρα τι θα βοηθούσε... αποδοχή, εμπιστοσύνη ώστε να ανοιχτεί, απομάκρυνση (ειδικά πιστεύω πως αν αφορούσε μέλος της οικογένειας θα ήταν πακέτο το θέμα). Γνωρίζω άτομο που είχε από κοντά τον αδερφό του να ξεμπλέξει. Δεν τον άφηνε στιγμή, να μην έρθει σε επαφή με παλιά περιβάλλοντα κλπ, να ζήσει καινούρια ΚΑΙ όοοοταν μέσα σε όλο το καλοκαίρι αποφάσισε να πάει διακοπές με την κοπέλα του για 5 μέρες... έγινε το μοιραίο. Ο αδερφός ξανακύλησε και τον βρήκαν νεκρό από υπερβολική δόση. Ειρωνία... στις 5 αυτές μέρες...
(κ άλλη περίπτωση σε ξανακύλισμα γνωρίζω όταν έφυγε ο άνθρωπος που τον έπεισε να κόψει.. αλλά μάλλον δεν τον έπεισε, απλά το έκανε για τον άλλον, κοπέλα σγκεκριμένα)
Οπότε πιστεύω πως όλη η ουσία είναι στην προσωπική απόφαση του χρήστη- εξαρτόμενου ανεξαρτήτου όλων των άλλων.
Άρα πάνω σ'αυτό τι θα μπορούσαμε να κάνουμε άραγε?
Θα συμφωνησω με Αρσι... το θεμα ειναι να καταλαβει καποιος οτι πρεπει να ζητησει βοηθεια, οτι πρεπει να προσπαθησει να απαλλαγει απ ολο αυτο, γνωριζοντας κ τις συνεπειες, οι οποιες δεν θα ειναι ευχαριστες σιγουρα, αλλα αν θες πραγματικα να βγεις απ αυτο το τρυπακι πρεπει να παλεψεις κ να στηριχτεις στον εαυτο σου.. δεν λεω οτι ειναι ευκολο η οτι δεν θελεις, σε καμια περιπτωση... αλλα την μεγαλυτερη ωθηση πρεπει να στη δωσει ο εαυτος σου, απο σενα τον ιδιο ξεκινανε ολα.. δεν μπορουμε παντα να τα φορτωνουμε στους αλλους η να περιμενουμε απ τους αλλους τα παντα... ακομη κ να φταιξανε καποιοι η να φερθηκαν αχαριστα, οφειλουμε να κοιταξουμε ΤΩΡΑ τι κανουμε κ να μη δυιλιζουμε τον κωνωπα αναλυοντας συμπεριφορες αλλων κ καταστασεις στη ζωη που ΑΝ το ενα, κ ΑΝ το αλλο, μπορει να ειμασταν τωρα αλλιως...
πριν ενα μηνα περιπου εφυγε απ τη ζωη ενα πολυ αγαπημενο μου συγγενικο προσωπο απο υπερβολικη δοση ηρωινης....στα 22 του... ηταν σε χρηση απ τα 16, ξεκινησε με χορτο, μετα κοκα επαιρνε κ vulbe κ μετα αρχισε την πρεζα.... απ οσο γνωριζω δεχτηκε πολυ στηριξη απ τους γονεις του κ το συγγενικο του περιβαλλον, οι ανθρωποι καναν τα παντα ωστε να τον βοηθησουν να παει σε καποιο προγραμμα, σταθηκαν διπλα του μεχρι κ την τελευταια στιγμη... εκεινος ομως ΠΟΤΕ δεν σταθηκε στον ΕΑΥΤΟ του... 2 φορες εκανε ΟΚΑΝΑ, σηκωθηκε κ εφυγε... ετσι ειχε επιλεξει να ζει... κανεις δεν τον αναγκασε... ουτε κ μπορουσε κανεις να τον αναγκασει να απεξαρτηθει, να τον κλεισει πχ με το ζορι σε ενα δωματιο κ να μην εχει επαφη με τον εξω κοσμο, κατι τετοιο αλλωστε θα ηταν τελειως παραλογο.... πρεπει να το παρει καποιος συνειδητη αποφαση οτι θελει να απεξαρτηθει κ για ποιους λογους θελει να το κανει, κ οχι να το βλεπει σαν μια μηχανικη διαδικασια...
ειναι κριμα παντως ανθρωποι, νεα παιδια, να επιλεγουν να ζουν σ αυτην την ψευδαισθηση... κ μιλαω βεβαια οταν εχει προχωρησει το πραγμα, κ εχεις πεσει στα σκληρα...εκει πραγματικα θελει πολυ αγωνα κ προσπαθεια κ δυναμη κ στηριξη..κ απο τους αλλους αλλα κυριως στηριξη απ τον εαυτο σου...
καλη δυναμη γιωργο στον αγωνα σου... με αγγιξε πολυ το θεμα σου.....
remedy:Δεν ξερεις τι συνεβαινε και για ποιους λογους εφυγε αυτη η κοπελα.Μπορει οντως να ηταν ενας λαθος ανθρωπος,κ να μην εφυγε απλως επειδη πληγωνοταν να τον βλεπει ετσι.Αν μη τι αλλων του ελεγε οτι ειχε συναισθηματα τα οποια δεν εδειξε τελικα.Υπαρχει και μια μεριδα ανθρωπων που τους νοιαζει απλα τι θα πει ο περιγυρος.Ποιος το αμφισβειτει αυτο?Δεν ξερουμε λοιπον την ιστορια,οποτε ας μην στεκομαστε εκει.
Αλλα εξακολουθω να λεω..Τι σημασια εχει Γιωργο..Εκεινη φερθηκε οπως φερθηκε,εσυ συνεχίζεις.Ποσα χρονια εχουν περασει απο τοτε?Εκεινη φταιει?Μόναχα λαθος ανθρωποι υπηρξαν στη ζωη σου?Ξεπερνα λοιπον την ολη ιστορια και παρτο αλλιως το θεμα.
Αrsi:Μπραβο!αυτο ακριβως ηθελα και τον ρωτησα κι εγω.Το πως το βλεπουν οι ιδιοι.Τι συμπεριφορα προσμενουν εκεινοι απ τους δικους τους ανθρωπους.Ο Γιωργος πολυ σωστα μου ειπε οτι καθενας ειναι διαφορετικός.Αλλα πιστευω οτι ορισμένα πραγματα σε ορισμένα σημεια ίσως δρουν πανομοιότυπα στον καθε εξαρτημενο,οσον αφορα το συγκεκριμενο προβλημα τους.Οπως κ να χει πιστευω οτι ειναι πιο ενδιαφερον και ωφελιμο να ακουσουμε την δικη σας πλευρα οσον αφορα την αρχική σου ερωτηση Γιωργο.
Lacrymosa:συμφωνω απολυτα σ οσα γραφεις στη δευτερη παραγραφο σου.Λυπαμαι για το παιδι.Ετσι ειναι αυτο το θεμα..Καθαρη επιλογη του καθενος για το πως θελει να ζησει
Καλησπερα σας !
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις παροτρησεις σας να μπω στο καλο δρομο!
Η συπεριφορα σε οποιον παρει την αποφαση να κοψει θα ειναι στις πρωτες μερες να ειναι οπως καθε αρρωστος που εχει πυρετο, μολις φυγουν οι χαρμανες ειναι οπως καποιος που εχει καταθλιψη , ειναι σχεδον το ιδιο ,τιποτα και κανενας λογος δεν σου γενα αισθηματα, εισαι ρομποτ δεν νιωθεις ουτε γευσεις ,ουτε χαρα ,ουτε γελιο, ουτε ερωτας κανεις και τιποτα δεν νιωθεις ! τωρα ειναι σχετικο ποσο καιρο κραταει αυτη η καταθλιψη στο καθενα μας ! συνηθως γυρο στους 2-3 μηνες , αλλα σε πολους ειναι για παντα παθαινουν μονιμη βλαβη ,αυτοι ειναι και οι πρωτοι που ξανα πινουν.
Ειναι πολυ ασχημο να εισαι αρρωστος με αυτο , και δεν ειναι τοσο ευκολο να κοψεις , πολυ θα το ηθελα να ειμουν απο την πλευρα ενως που δεν ειχε ποτε του προβλημα! αλλα η περιεργια μου με εφαγε! ευχομαι σε ολους υγεια σωματικη και ψυχικη !
Οσο για την κοπελα που εγινε τοσος λογος δεν την κατηγορω για κατι που εκανε , αλλα για οτι δεν εκανε! παντως δυστυχως δεν ειναι η μοναδικη ¨Ρ. αλλα επειδη ειχα και ωραιες στιγμες μαζι της και δεν ειμαι κομπλεξικος ευχομαι παντα τα καλυτερα και ηδικα με την καριερα της που τοσο γουσταρε!¨)
Lacrymosa ,εχεις δικιο ετσι ειναι ο καθενας κανει οπως θελει την ζωη του, και δεν ειναι δυσκολο ! πολλα παιδια που πινουν γουσταρουν να φευγουν απο τον κοσμο μας ,απο την κοινωνια οπως την εχουν φτιαξει καποιοι μανιακοι εξουσιαστες! και επειδη δεν εχουν τροπους αντιδρασης η ξερουν οτι ετσι ειναι ,δεν αλλαζει , δεν θα νιαστει καποιος για τον δυπλα του ευκολα , οταν αυτα τα παιδια δεν βλεπουν αλληλεγγυη πουθενα! παρα μονο ατομικοτιτα! και ιδιοκτησια φρικαρουν και αντι να τα αλλαξουν ολα , αλλαζουν τον εαυτο τους πανε σε αλλο κοσμο που ειναι οπως αυτα θελουν τον κανουν οτι θελουν!
γιωργο.....
Σόρι, αλλά βλέπω πως δεν απαντάς σε αυτα που σου γράφουμε.
Κρατάς όσα σου κάνουν και το βλέπεις εντελώς επιφανειακά το θέμα.
Λυπάμαι, αλλά η στάση σου αυτό δείχνει.
Γιωργο ολοι (ισως εκτος απ τα μεγαλα κεφαλια)νιωθουμε πνιγμενοι και αδικημενοι,κι αν κανεις μια περιηγηση στο φορουμ θα δεις τι ζορια και τι προβληματα περνανε παιδια,που οδηγηθηκαν εκει απο αυτο το πνιξιμο και την ευαισθησια τους και ειναι πραγματικα αγώνας ζωης αν οχι ανεφικτο να διορθωθουν πολλα απ αυτα.Δεν πεσαμε ομως στην πρεζα.Ετσι δεν μπορω να το δεχτω αυτο σε καμια περιπτωση.ειναι αδικια
Συγχωρεσε με αλλα αυτο το βρισκω αλλη μια ευκολη δικαιολογία ειδικά δε απο εναν ανθρωπο που εχει δική του δουλεια και ολα τ αλλα καλα που ειχες στη ζωη σου.
Οποτε καλα ολα αυτα τα "π***να κοινωνια" αλλα σε καμια περιπτωση δεν το δεχομαι ως λογο για να πεσει καποιος εκει.Είναι υπευθυνη για πολλα αλλα πραγματα.Για μιζερια κακομοιρια αδικια,ψυχολογικα,ισως αφηνει κι ελευθερη την πρεζα κ αλλα τετοια για καποιους λογους, αλλα δεν παει να την βαλει στη μυτη κανενος
Ξεκινησες να πινεις -οπως κ οι περισσοτεροι-γιατι γουσταρες και σου αρεσε να διασκεδαζεις ετσι.
Γενικα παψε να κοιταζεις το τι και πως γιατι δεν θα σου δωσει αυτο τη λυση.Το θεμα ειναι τωρα να αλλαξεις τη ζωη σου αφου λες οτι εχεις βαρεθει κ σιχαθει να εισαι σ αυτην την κατασταση
Σε ρωτησα το πως θα ηθελες να σου συμπεριφερονται οι αλλοι προκειμενου να σε βοηθησουν,οχι το πως θα εισαι εσυ.Οταν εισαι εσυ ετσι οπως περιγραφεις παραπανω τι εχεις αναγκη απ τους γυρω σου?αυτο θα ηθελα να μας πεις
lΛυπαμαι αμα δεν απαντησα σε κατι που μου γραψες , δεν ειναι και στα καλυτερα της η αντιληψη μου , ζητω συγνωμη δεν αδιαφορω απλα ξεχνω!
Για εμενα αυτες οι μερες ειναι πολυ δυσκολες , αποψε ειμαι καθαρος, οπως και εχθες, αυτο εχει να συμβει απο την μ. βδομαδα , και αλλες δυο τρεις φορες απο τα χριστουγεννα αν θυμαμαι καλα ,Ρ. Εχω αδυνατισει ,εχω ανεμια ,δεν κοιμαμαι ,δεν τρωω και αλλα διαφορα .
Δεν ξερω αν θα τα καταφερω ,ποσο θα κρατηθω αλλα ΠΡΟΣΠΑΘΩΩ!!! θελω να κανω μπανακια κατω απο τον ηλιο οπως εσεις ¨)