Originally Posted by
mirtw
Ναι αλλα πως θα γίνει αυτό αν δε τη ζήσει? ΄Εχει να θυμαται μόνο ωραία πράγματα, ούτε την έχει δει να θυμώνει, ούτε την εχει ζησει στην καθημερινότητα, ούτε να κλαίει , ούτε αυτή τον έχει νευριάσει ποτε, ούτε τον έχει κάνει να προβληματιστεί με τη συμπεριφορά της , ούτε τον έχει κάνει μέσα στη σχέση να πονέσει κτλ, πως να την απομηθοποιήσει? Μόνο αν ζήσει τον έρωτα και τον χαρεί. Με μένα αν δεν είχα τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ προβληματισμους μου θα τον ζούσε, αλλά οι δικοι μου προβλιματισμοί έφερναν τουσ δικούς του κτλ...φαύλος κύκλος . Γιαυτό λέω......αν ήξερα!! Αν μιλούσα! Αν απαιτούσα! Η πολυ ελευθερία κάνει κακό τελικα....όταν στο μυαλό σου δεν είσαι ελεύθεροσ. Οι σκέψεις κάνουν κακό.
Π.χ. με εμένα πια αυτό δε θα το ζήσει, πέρασε αυτό το διάστημα που ανακαλύπτεις τον άλλον, που λαχταράς ,που , που....κτλ ήρθε η απομυθοποιηση, όπως και σε όλες τις σχέσεις συμβαίνει αυτο και εκεί φαίνεται αν η αγάπη προς τη φαντασια (=έρωτας) θα γίνει αγαπη προς τον άλλον άνθρωπο...τον άνθρωπό σου.
Αυτός όμως στο στάδιο αυτό δε το χειρίζεται καλά (δικαια για τη συντροφό του)το θέμα διότι ο ανεκπλήρωτος ερωτας του είναι το μέτρο σύγκρισης ακόμα και για το κομμάτι "αγάπη προς τον αλλον ανθρωπο" και αυτό είναι άδικο για όλους... Πιστεύω πως και να παντρευτεί καποια, σίγουρα θα την αγαπαει αλλα μεσα του παντα θα εχει το "αααχ"
Θα θελα να τον βοηθήσω , να του δώσω συμβουλές σωστες για να μην περασει αλλη αυτό που πέρασα. Αν και οτι πέρασα το πέρασα απο τα εντονα συναισθηματα μου για αυτον.
Μπορει ενας ανθρωπος να αλλάξει μυαλά??