μερα 1η..........
Printable View
μερα 1η..........
γιατι θα το κανεις αυτο?
αξιζει να βαζεις την ψυχικη σου υγεια σε αυτην την διαδικασια?
Θελω να βοηθησω με επιασε κατι. οσοι το διαβασουν εδω μεσα να παρουν παραδειγμα να κανουν κατι να μν ειναι δυστυχισμενοι. απεργια πεινας
στο φορουμ των διατροφικων παλια που εμπαινα ηταν μια κοπελα βουλιμικη και εκανε κατι, εγραψε στην εντικετα κατω πως θα γινει χοντρη! και με συγκινησε
αλλο δεν τρωω,αλλο δεν περνω τα φαρμακα μου!ξερουμε ολοι οτι αν δεν τα περνουμε παμε κατευθειαν για επεισοδιο!γιατι να το προκαλεσεις αυτο!τι προβλημα ψυχασθενειας εχεις?αν θελεις απαντας.
εγω στα είπα πριβέ....
Ο κίνδυνος να σε σούρω από τα μαλλιά στη μισή αθήνα συνεχίζει να ελοχεύει...
eloxeyei?μιλα ελληνικα!
εχω διατροφικη - μανιοκατα8λ - σχιζοφρενικο
broken, δεν θα κερδισεις απολυτως τιποτα αμα δεν παρεις τα φαρμακα σου για 1 βδομαδα. μου ειχες πει νομιζω πως η κυρια ασθενεια σου ειναι η διπολικη.σωστα? και πως παιρνεις διαφορα φαρμακα. τα ψυχοφαρμακα δεν κανει να τα κοβεις απο την μια μερα στην αλλη, και μετα απο 1 βδομαδα να τα ξεκινας ( αμα καταλαβα σωστα πως αυτο σκεφτεσαι να κανεις). το μονο που θα κερδισεις ειναι παρενεργειες κ μαλλον θα νοιωσεις κ ασχημα....οποτε εγω θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις.
τα χω μεσα στην τσαντα μολις με πιασει τρεμουλο θα τα παρω. γιατι να μαι πρεζονι γμτ?
γιατι δε γινεσαι και εσυ χοντρη λοιπον και προτιμησες να κοψεις τα χαπια, αφου εισαι και βουλιμικη. Αλλο ειμαι αρρωστος και δεν παιρνω τα χαπια μου, και αλλο εχω κολλημα με κατι και θα κανω το αντιθετο, εξαιρετικα δυσκολο παντως, σαν να αποφασισει ενας υποχονδριος να μην πλενει τα χερια του. Το να κοψεις τα χαπια μαλλον ειναι πιο ευκολη επιλογη.
να παραδειγματιστουμε ολοι?κατσε να παρω τηλεφωνο την γιατρο μου να αδειασουν μια πτερειγα στο δαφνη!γιατι αν κοψουμε τα φαρμακα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανουμε μανιακο επεισοδιο και παμε με την μια ολοι μαζι μεσα!
δεν παιζουμε με τα φαρμακα μας!ενα πρωινο ξεχασα να τα παρω και η υπερενταση που με επιασε ηταν φοβερη!οχι να μην τα παρω μια εβδομαδα!ειμαστε ορημοι ανθρωποι και δεν επιτρεπεται να κανουμαι τετοιες μαλακιες,στο λεω χοντρα γιατι το θεωρω τρομερα επικυνδινο ολο αυτο!μπορει να μην σε γνωριζω αλλα σε θεωρω σαν αδερφη μου οπως ολους τουσ διπολικους !ετσι μιλαω και στην αδερφη μου που κανει την ιδια μαλακια και μπαινοβγαινει στα ψυχιατρεια!
πως δεν ειμαι. ειμαι υπερηφανη για την ασθενεια μου (τις ασθενειες μου)
ωραια!αφου την εχεις αποδεχτει τοτε θα εχεις αποδεχτει οπως ολοι μας, οτι πρεπει να περνουμε χαπια για να λειτουργουμε οπως ο υπολυπος κοσμος!τοσο απλα ειναι τα πραγματα!τα χαπια ειναι μερος της καθημερινης μας ζωης!οπως το φαι,το νερο,ο αερας!
μα τα χαπια δεν ειναι κατι το φυσικο!
οπως οι διαβητικοι κανουν ινσουλινη γιατι τους λειπει ενα ενζυμο ετσι και εμεις πρεπει να περνουμε αυτα τα φαρμακα γιατι λειπουν καποια συστατικα απο τον εγκεφαλο μας για να λειτουργει σωστα!αν οι διαβητικοι αν δεν κανουν ινσουλινη κινδινευουν απο θρομβοσεις μεχρι και θανατο εμεις κυνδινευουμε απο μανιακα επεισοδια!τα φαρμακα δεινουν στον εγκεφαλο μας αυτα που δεν παραγει ο οργανισμος μας.
η φυση μας εκανε ελατωματικους στο κοματι αυτο,οποτε εμεις το συμπλιρωνουμε με φαρμακα!
το χω παρει αποφαση θα το προσπαθισω οσες μερες με βγαλει
εκανα καινουργιο ταττουαζ χτες βραδυ
θα σας το ποσταρω το απογευμα!!!
θελεις να ξαναπερασεις τις παρενεργειες της αρχικης μεγαλης δοσης ;
ασε εμενα να μου λειπει..
Και τι είναι φυσικό βρε Broken _Doll? Βλέπεις πολύ φυσικότητα στην εποχή μας? Ακόμα και τα φαγητά που τρώμε έχουν χημικά μέσα τους, τα σαμπουάν που λουζόμαστε και πλενόμαστε, τσιγάρα και ουσίες, ποτά κτλ, αρώματα και διάφορα άλλα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση.
Σκέψου δηλαδή αν είμασταν εντελώς φυσικοί δεν θα είχαμε αυτό το ροζ δερματάκι, λολ!
Μιας και σε καίει το θέμα και επειδή έχω κάνει και εγώ κάποιες δηλώσεις και πριν από μένα άλλοι ίσως δεν θυμάμαι, έπερνα φάρμακο για την ψύχωση για αρκετά χρόνια (6-7 νομίζω) ενώ τώρα εδώ και τέσσερις μήνες περίπου δεν παίρνω, τα μείωνα σιγά σιγά βέβαια δεν τα έκοψα απότομα. Δεν το δένω σκηνί κορδόνι ότι δεν θα ξαναπάρω αλλά προσπαθώ να το παλέψω. Μάλιστα δεν τα έκοψα επειδή μου έτυχε κάτι ευχάριστο, το αντίθετο ίσως...
Πάρτο ψύχραιμα, ουδείς καλύτερος από τον άλλο.
σε ευχαριστω Insect.....μαλλον εκει που αλλαζα γνωμη κατι εγινε παλι και με πιασαν τα διαολια μ.........ειμαι πολυ εκνευρισμενη τωρα!
incect αμα θυμαμε καλα επαιρνες χαμιλη δοση δλδ 2 ρισπενταλ.εσι broken παιρνεις επισης χαμιλη δοση?
Ναι. Το κακό με την διακοπή φαρμάκων είναι η απότομη πτώση της διάθεσης (δεν είναι όμως το μοναδικό φάρμακο που είχα δοκιμάσει ούτε το μοναδικό πρόβλημα).
Για μένα θα έλεγα τα προβλήματα δείχνουν να μην έχουν τέλος (ούτε αρχή).
παιρνω 2 κ εγω αλλα μ τα αυξομοιωνει αναλογως. φτανει μεχρι 4
broken μου,
γιατι κοριτσι μου γινεσαι αυτοκαταστροφικη?
θα σου πω κατι με την ελπιδα να σε παρηγορησει και ισως να σε βοηθησει.
ειμαι 36,5 ετων,εχω διπολικη διαταραχη και παιρνω φαρμακα απο τα 21 μου.
πολλα φαρμακα.
με πολλες παρενεργειες.
ποτε ομως δεν σκεφτηκα να τα κοψω γιατι ξερω καλα τους κινδυνους που ελοχευουν.
για ποιο λογο να πειραματιστεις με αυτο τον τοσο επικυνδικο για σενα τροπο κοριτσι μου?
εσυ νομιζεις οτι το οτι παιρνεις φαρμακα σε κατατασει σε μια κατωτερη κατηγορια ανθρωπων?
αν το νομιζεις αυτο πολυ κακως!
εισαι μια πανεμορφη κοπελα , μια εξυπνη κοπελα και ειναι κριμα και αδικο να βασανιζεις τον εαυτο σου με αυτο τον τροπο.
βασικα 2mg ειναι ελαχιστο.
η ελαχιστη δοση για σχιζο ειναι 4mg.
δε ξερω ποσο γρηγορα αντιδρας στη θεραπεια..
αμα κανεις πολυ καιρο για να συνελθεις απο υποτροπη ειναι κριμα.
amelie δεν ξερω τι με επιασε..............ισως το σκεφτω καλητερα γιατι εχω ηδη τρεμουλα
maus δεν εχω σχιζοφρενεια - σχιζοφρενικομορφη εχω. και παιρνω κ αλλα φαρμακα μαζι 75mg kai 150mg tudor, 50mg lamictal kai xanax...... επαιρνα και rifocus , ladose kai topepil αλλα οχι πια γιατι δεν μ καναν τπτ. αγωγες κανω απ τα 10 μου με αντιεπιληπτικα μονο και στα 16 αρχισα τα αντικατ. το αντιψυχωσικο το παιρνω 2 χρονια
ΜΕΡΑ 4Η
απλα εχω ενα τρεμουλο ακομα στον εγκεφαλο
Κόψε τις λαμακιες και όχι τα χάπια. Εγώ στις φωτό σου είδα μια χαρά κορίτσι. Παίρνω χάπια 7 χρόνια αδιάκοπα. Καταλαβαίνω ότι πολλοί εδώ μέσα βρίσκεστε σε πολύ χειρότερη θέση με την ασθένειά σας. Εχω αρκετές φορές σκεφτεί τί θα γινόταν αν δεν έπαιρνα όλα αυτά. Και αν κρίνω από την κατάστασή μου προ της θεραπείας πιστεύω ότι σε δύο μέρη θα μπορούσα να βρίσκομαι, στο χώμα ή σε μια κλινική. Καλύτερα εδώ λοιπόν!
Που εχεις δει φωτος μου δεν φαινομαι στις φωτος
δν ξερεις πως μπορει να μαι
εσυ τι παιρνεις
Εσυ δεν τις ανέβασες στα τατουάζ; Τώρα δεν παίρνω τίποτα σε σχέση με παλιότερα, βρίσκομαι στο τελεταίο στάδιο. Παίρνω 1 σεροπράμ την μέρα μαζί με την καραμέλα που λέγεται λεξοτανιλ (όταν λέει τη θέλω αλλά πάντα τη θέλω). Αυτή την βδομάδα θα παω στο γιατρό μου για το τελευταίο ραντεβού :). Στην χειρότερη περίοδο, χρόνια πριν, έπαιρνα 7 την μέρα, μεταξύ αυτών risperdal, remeron και xanax.
δεν φαινονται ολα τα υπολοιπα ομως μονο τα ταττς! :p
απο τι πασχεις ακριβως ? ποσο καιρο εκανες θεραπεια με το risperdal?
ΙΨΔ και κατάθλιψη, μείζονα καταθλιπτική διαταραχή γράφει το πτυχίο! Τα ρισπενταλ γενικώς δεν θυμάμαι, εχω αρκετά κενά μνήμης από αυτή την περίοδο, αλλά σίγουρα πάνω από χρόνο. Την ΙΨΔ την είχα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αλλά την ξεπέρασα. Τώρα ψάχνομαι για ψυχοθεραπεία μέσω δημοσίου αλλά είναι τραγικά τα πράγματα. Μέχρι και το μουτρακι σου φαίνεται! Έχεις διατροφική διαταραχή, γιατί εμένα μου φαίνεται μόνο εγκεφαλική! :-q
ε φαινεται μισο αμα με δεις δρομο δν νομιζω να με γνωρισεις!χαχ! ναι εχω διατροφ και σχιζοφρενικομορφη. ιδψ σε εμμονη ειχες η σε πραξη? α στο διαγνωσανε κανονικα?δλδ στο ειπανε με την μια????
Βλέπω ψυχίατρο τακτικά όλα αυτα τα χρόνια. Εχω κάνει και αποτυχημένες απόπειρες με ψυχολόγους. Όχι τα πρώτα που μου χορηγήθηκαν ήταν αντίκαταθλιπτικά. Έκανα και πράξεις οι οποίες κόπηκαν μαχαίρι και είχα και ιδεοληψίες που δεν νομίζω ότι θα με αφήσουν ποτέ (Πλέον δεν εχω παράλογες αλλά αμφισβητώ έντονα τον εαυτό μου), ψυχανάγκα με λέει ο γιατρός μου . Μην φοβάσαι, δεν νομίζω ότι θα σε γνωρίσω πότε στον δρόμο αν και τώρα ξέρω πολλά σήματα, κατατεθέν, σου.
τι ιδεοληψιες? και ποσο εισαι αν επιτρεπεται? παντως λιγο το παιρνες το αντιψυ ε?!!! καλο αυτο!εγω 2 χρονια κ ακομα να το σταματησω. εχεις κανα τραυμα?
Δεν έχω γνωστά, τουλάχιστον, τραύματα! Εκτός αν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι ερωτικές απογοητεύσεις! lololololol Μεγάλωσα θα έλεγα σε υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον, υπάρχει όμως κληρονομική προδιάθεση και από τους δύο γονείς... Οι ιδεοληψίες μου τώρα περιορίζονται στην ικανότητα του εαυτού και στην εικόνα του προς τα έξω καθώς επίσης ανησυχώ υπερβολικά για την ασφάλεια των κοντινών μου ανθρώπων (αυτό σύμφωνα με το γιατρό είναι ενοχικό), παλιότερα είχα ακατάσχετες και εξαιρετικά παράλογες ποικίλου περιεχομένου που δεν θα ήθελα να συζητήσω τώρα εδώ... Είμαι 24!