Βιώνω εδω και 8 χρόνια κρίσεις πανικού
Γεια σε όλους. Έχω και εγώ εδώ και 8 χρονία βιώματα από αγχώδης διαταραχές και κρίσεις πανικου. Όλα ξεκίνησαν όταν έδινα πανελλήνιες παράλληλα με μία ερωτική απαγοήτευση. Μέτα απο άπειρες εξετάσεις παθαλογικές ( μη ουσιώσης γιατι δεν είχα τίποτα το παθάλογικό) στράφηκα σε Ψυχίατρο. Το σύμπτωμα το δίκο μου που με "γονατίζει" πιο πολυ ψυχολογικά είναι οι κρίσεις πανικού με συμπτώματα πιο πολυ υπέρπνοιας , ταχυκαρδίας, και μούδιασμα των χεριών και του λαιμού.Όποιος το έχει ζήσει θα καταλαβάινει τώρα τι εννοώ. Εν κατακλείδι είμαι 8 χρόνια με φαρμακευτική αγωγη. Δεν λέω, ειμαι καλύτερα,αλλά τα τελευτάια 2 χρόνια, έχω πιάσει τον ευατό μου να νιώθει μεγάλη μοναξιά και μεγάλη απογοήτευση. Όλα μου φάινονται μάταια ακόμα και τα καλά που σου συμβάινουν στην ζώη. Ειμαι τόσο μπερδεμένος που δεν μπορω ουτε καν να "αποτυπωσω" στο πληκρτολογιο τι αισθάνομαι και γιατι το αισθάνομαι. Ψάχνω απαντήσεις , σε ερωτήσεις , που είναι δύσκολο να απαντηθουν. Μονος, Μόνος, Μόνος. Αυτο αισθάνομαι ( ίσως και΄'να μαι ).Αυτα είχα να πω. Καλό απόγευμα.