Δυστυχως τοσο αντεξα...και τι δεν θα εδινα για να ημουν λιγο πιο δυνατη!
Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και απογοητευμενη με τον εαυτο μου και τις αντοχες μου!!...Εχω φτασει σε ενα σημειο ομως, οπου δεν παει αλλο...Μερα με την μερα συνηδητοποιω οτι μενω κοντα του μονο και μονο επειδη ειμαι δεμενη μαζι τ και μου ειναι δυσκολο πολυ να του πω να χωρισουμε...Ομως δεν νιωθω πλεον κατι ερωτικο , τον βλεπω πραγματικα σαν ενα κοντινο μου ατομο που θα ηθελα να ειμαι κοντα τ οποτε εκεινος με ζηταει και να τον κανω να νιωθει ομορφα με την παρουσια μου!! Προσπαθησα 3 μιση μηνες να βρω κατι να με κρατησει σε αυτη τη σχεση, να βρω κατι που να μου τον θυμιζει οπως ητανε πριν..Ομως δεν υπαρχει τιποτα...Παλια δεν τον ενοιαζε τιποτα, ητανε ανεξαρτητος , δεν φοβοτανε κατι, διασκεδαζε μεχρι το πρωι!!! Τωρα πλεον ειναι τοσο μαζεμενος και κλεισμενος μεσα στο σπιτι αποκωμενος απο ολους που νιωθω πως φροντιζω το μικρο μ αδερφακι...Sex, δεν μου ζηταει ποτε, αν εγω παω να αρχισω κατι καλως αλλα και παλι υπαρχουν πολλες δυσκολιες..Δεν με διεκδικει καθολου,δεν με περνει για καληνυτα και σπανια για καλημερα...Μου εχουν λειψει τοσο πολυ...Πριν λιγες μερες αργησε να παρει το πρωι το φαρμακο και μετα απο καποιες ωρες του ηρθανε σκεψεις...Με πηρε αμεσως τηλεφωνο και μου ειπε να παω απο εκει ...Οταν πηγα οι γονεις του ητανε αναστατωμενοι και τον ειδα να τρεμει...υστερα καθησαμε αγγαλια και ηρεμισε..Ειμαι το μονο ατομο που τον ηρεμει και αυτο με κανει να νιωθω τοσο μεγαλη ευθυνη...αλλα Παιδια ισως να μην εισαστε τα καταλληλα ατομα για να με βοηθησετε και να μου πειτε την γνωμη σας γιατι πολλοι απο εσας εχουν ψυχικες ασθενειες Ομως οι ψυχολογοι που εχω ρωτησει δεν με εχουν βοηθησει και πολυ, τα λενε καπως ωμα τα πραγματα και δεν μ'αρεσει ο τροπος τους, οποτε σας παρακαλω , ας μου απαντησει μονο οποιος δεν με κατακρινει , ποιος ειναι ο πιο ανωδυνος τροπος να του πω πως δεν μπορω αλλο να ειμαι μαζι του??