ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!PLEASE
Καλησπέρα σας,
Θέλω να σας πω και να μοιραστώ μαζι σας αυτο που εδώ και κατι μήνες είμαι πολυ χάλια ψυχολογικά.
Καταρχήν πριν ξεκινήσω να αναφέρς και την δική μ ιστορία πρέπει πρώτα να σας πώ κάποιες λεπτομέρειεςγια εμένα..
..Η πρώτη μ σχέση και καταλαβάινεται τι εστί η"πρωτη" μου σχέση ήταν πριν 5 χρόνια μια σχέση που στην αρχή μ φάνηκε υπέροχη καταπληκτική όμως μετά από λίγους μήνες βγίκαν πολλά προβλήματα προβλήματα που τότε δεν τα έβλεπα και τα αγνωούσα οι φίλοι μ και όλος ο περιγυρος μ έβλεπε τι γινόταν πως μ συμπεριφερόταν πως με υποτιμούσε μπροστά σε όλους... Η αλήθεια είναι οτι τα έβλεπα κι εγώ και φυσικά τα ζούσα όμςσ ειμαι καλος η κακός ανθρωπος των ευκαιριών και έδωσα 5 χρόνια σε ένα ανθρωπο με την ελπίδα κάθε μερα να αλλάξει τελικά ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και σας το λέω εγώ.. Μετά απο παρα πολλες καταστάσεις είπα επιτέλους "Τελειώσαμε" κάτι που δεν περίμενα ούτε κι εγώ... Φυσικά δεν ήμουν και στην καλύτερη φάση που μπορεί να είναι μια γυναίκα κι όμως το αντιμετώπισα με πολύ δυναμη όλο αυτό.. Αφηδα περίπου μισό χρόνο να είμαι μόνη μ και να κάνω πράγματα μόνο για τον ευατό μου δεν με διέφερε κανενας άλλος παρα μονο οι φίλοι μ και εγώ ούτε έψαχνα να είμαι με κάποιον... και Ξαφνικά γνωρίζω και μπαίνει στην ζωή μ ένας ανθρώπος που πραγματικά με γέμιζε απο την πρ΄ςτη στιγμή που τον γνώρισα..
Περνούσα υπέροχα και εκείνος και εγώ..Ειμασταν τέλειο ζευγάρι πραγματικά στον ένα 7 μηνο πού είμασταν μαζί δεν είχαμετσακωθεί ουτε μια φορά..Μπορώ να πώ οτι κι εγω και αυτός είχαμε μια απιστευτη εμπιστοσυνη μεταξύ μας του έλεγα τα ΠΑΝΤΑ και μ έλεγε τα Παντα...
Μια μέρα όμως μου είπε πως θέλω να χωρήσουμε... Εκείνη την στιγμή νόμιζα οτι μ κάνει πλάκα κι όμως ήταν αλιθηνό... Τον ρώτησα αμέσως γιατι??? ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ( ειμασταν σε αποσταση εκεινος ΑθΗΝΑ εγώ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και θα μ πείτε ποτε συναντιώσασταν και θα σας πω πως κάθε πέμπτη μόλισ σχόλαγα απο την δουλειά μ έπερνα το τρένο και κατέβαινα κάθε πεμπτη για 7 μήνες), το να χωρήσουμε το είπε απο το τηλ οταν εκείνη την μέρα μιλήσαμε.. Τον ρώτησα γτ και δεν μ απαντησε απλά μ είπε να προσέχω και ότι μ αγαπάει, μετά το έκλεισε.. Την άλλη μερα σηκώθηκα και πήγα ΑΘΗΝΑ να τον δώ από κοντα να μ πεί τον λόγο..Συναντηθηκαμε με εσφιξε στην αγγαλιά του και το μόνο που μ είπε ειναι "εισαι σπουδαίος άνθρωπος" τον ρώησα γτνα χωρήσουμε τότε και απλα με φίλησε και μ είπε "καλη επιστροφή"
Εφυγα γύρισα στην πόλη μ και κλείστηκα μέσα μ δεν ήθελα ουτε να βγαίνω ούτε τπτ..
Δεν άνοιγα και πολύ συχνά το ιντερνετ γτ στο facebook θα τον έβλεπα ... Μια μέρα όμως μπήκα και μ μίλησε μερώτησε πως είμαι και τι κάνω του ειπα την αληθέια το πως αισθάνομαι και το πώς είμαι και το μονο που είπε είναι "ΣΥΓΝΩΜΗ" αμέσως με διέγραψε απο φίλους του στο facebook και απο εκείνη την στιγμή αναρςτιέμαι που έφταιξα... τι έκανα???? ΔΝ εχω πάρει ακόμα μια ξακάθαρη κουβέντα για να καταλάβς το γιατι έγινε όλο αυτο ..Επειτα έμαθα πως είναι με άλλη απο κοινό γνωστό και το μόνο που είπα είναι "Αν είναι καλά και ευτιχισμένος εκει τοτε είμαι κι εγώ καλα" Οσο και να με πληγώνει που το λέω τον αγαπάω τοσο πολυ που το μόνο που θέλω είναι να γελά και να περνάει τέλεια... και ξαφνικά απο εκέι που δεν μιλάγαμε όταν τον απασχολέι ένα μικρό πρόβλημα σε οτιδήποτε πέρνει εμένα τηλ και μονο εμένα καποια στιγμή τον ρώτησα γιατι σε μένα και όχι σε εκείνη και μ απαντησε πως μόνο σε σένα μπορώ να πώ τα ΠΑΝΤΑ...
Τον σκέφτομαι συνέχεια μου λείπει και τον θέλω ξανα κοντά μου και δεν μπορώ να τον έχω... έχει περάσει τοσο καιρός και καθε βραδυ σκεφτομαι εκεινον...Δεν αντέχω άλλο..