Αχινε ελα το ανοιξα εγω τελικα ελα να τα γραφουμε εδω να μην χαλαμε το θεμα της αμελι απο ποτε εισαι ετσι ? τα αυτοκαταστοφικα τα κανω κι εγω ! αισθανεσαι τελεια κ ετσι ??
Printable View
Αχινε ελα το ανοιξα εγω τελικα ελα να τα γραφουμε εδω να μην χαλαμε το θεμα της αμελι απο ποτε εισαι ετσι ? τα αυτοκαταστοφικα τα κανω κι εγω ! αισθανεσαι τελεια κ ετσι ??
λακρυμοσα εσυ καταλαβαινες οχι κατι δε παει καλα ή το καταλαβανε οι γυρω σου
??
και οι γυρω μου αλλα δεν μ αρεσει να μου λενε "μανια" προτιμω "υπομανια" αλλα δεν ξερω τι ακριβω ς απο τα 2 ειναι φυσικα κ το καταλαβαινω κ μονη μου χαζη δεν ειμαι αλλα δεν το ελεγχω κ επειδη ειναι ωραια εμπειρια κ συναισθημα θελω να το ζησω σ ολο το μεγαλειο γιατι μετα ακολουθει κατεβασμα που δεν ειναι καλο
ας πουμε εσυ ηθελες να πας σε γιατρο ή αρνιοσουν?ηθελες βοηθεια?
χου χου ανοιξα κι εγω
οχι ρε πηγαινα αλλα κανω επεισοδια κ εκοψα τα φαρμακα κ αρχισα χασις μετα απο 3 χρονια δεν ξερω τι σκατα αλλα μ αρεσει κ ολας εχει κ το ενδιαφερον του <3 bipolar !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
λακρυμοζα πλακα εχει δε λεω αλλα εγω γινομαι υπερβολικα επιθετικη, επισης αν θυμαμαι καλα καπου ειχα διαβασει οτι εχεις φιλο, σωστα?
κι εγω γινει πολυ επειθετικη κ ειμαι στην τσιτα κ αρπαζομαι κ οποιος τα βαλει μαζι μου τον πηρε κ τον σηκωσε δεν περναει ετσι φιλο ειχα αλλα ο μαλακας με χωρισε επειδη τον ειπα οτι εκανα one-night stand κ ημουν χαι κ γελουσα κ του το ειπα κ με χωρισε δια τηλεφωνου αλλα χεστηκα σε λιγο θα παρακαλαει παλι ο μαλακας αλλα θα παρει σουτο
μια δω μια κει χουχου
τωρα εδω
εδω κατσε βρε εσυ τωρα πως νιωθεις ? εγω ανεβασμενη μεσ στα νευρα με φουλ ενεργεια κ σκεψεις εσυ??
Εγω νιωθω μεσα στην ενεργεια επισης, πινω λιγο φινο κρασακι, σκεφτομαι τι ομορφα που εκανα τα ποδια μου σημερα και γενικα δεν εχω κοιμηθει καθολου κια εξακολουθω να ειμαι στην τσιτα,δυσκολα τα πραγματα με την διπολικη
ναι η σχεση ειναι δυσκολο αν εχεις διπολικη κ ο αλλος ειναι οκ γιατι δεν δειχνουν παντα κατανοηση αλλα χεστηκα μωρε γι αυτον κ πολλη του ημουνα για τα μουτρα του κ πολυ του καθισα θα με παρακαλαει σε λιγο αλλα θα παρει τον πουλο στο χερι .. εσυ εχεις σχεση ? πως το αντιμετωπιζει ?? οχι, θεσσ ειμαι εσυ αθηνα?? εγω χτες πηρα χαπια με αλκοολ κ την καταβρηκα κ ειμαι συνεχως σε ενταση κ νιωθω σουπερ γκομενα κ ετσι ουτε εγω κοιμαμαι ασχετο ποσο εισαι ?
ναι εχω φιλο, ναι πινω και εγω και πινω αρκετα και παιρνω και χαπια, με τρομαξε βεβαια ο γιατρος μου, μαλακιες κανουμε αγαπητη. 27 ειμαι. εσυ?
θεσ ειναι η αδερφη μου. αυτοτραυματιζεσαι?
εγω ειμαι 20 κι εσυ μικρη εισαι στεναχωριεμαι απο μικρες ηλικιες τετοια προβληματα αυτο με τα χαπια κ το αλκοολ το κανω κι εγω αλλα με ελαγρια ποτα πχ gordons, ursus, shark κ τα τσιγαρα, πολλα τσιγαρα, χαρακωνομαι πολλα χρονια κ γραφω λεξεις με το ξυραφι στο χερι μου εσυ ?? νομιζω εγραψες καπου οτι εχεις κ διατροφικη διαταραχη ?? εχουμε πολλα κοινα ρε συ !!!!
Ρε συ δυστυχως:p ναι. Ναι εχω διατροφικες διαταραχες να φαν κι οι κοτες. Χαρακωνομαι ασχημα, σβηνω κανενα τσιγαρακι, σημερα μου τη βιδωσε και εσβησα αρκετα και αυτο που με παραξενεψε σημερα ειναι οτι δεν ενιωθα πονο. Εσφιξα για μια στιγμη τα δοντια μου και μετα τιποτα, μουδιασα, το εκανα αδιαφορα, σα να μη το εκανα σε εμενα, σχεδον σαν πλακα, δεν ξερω γαμωτο. οι γονεις σου εχουν δει τα σημαδια σου?
Σε καταθλιψη πεφτεις συχνα?
εγω χαρακωνομαι μες στην ενταση κ δεν νιωθω πονο νιωθω οργη κ ευχαριστηση κ ανακουφιση εμετους κ καθαρτικα επισης καπνιζω παρα πολυ πλεον κ πινω ποτα με αλκοολ κ παιρνω χαπια αυτοκαταστροφικα ολα αυτα το ξερω αλλα ετσι ειναι τσιγαρο ειχα σβησει τις προαλλες αλλα πονεσα λιγο αλλα μ αρεσε που το πατουσα ξεσπαγα κ ξεθυμαινα οι γονεις μου τα χουν δει εσενα ?? τι σου εχουν πει ??
ναι πεφτω κ σε καταθλιψη εχω κανει κ καταθλιπτικα επεισοδια που πραγματικα δεν μπορουσα να κουνηθω απο το κρεβατι εσυ κανεις καταθλιπτικα η μανιακα περισσοτερο ?? τι τυπο διπολικης εχεις δλδ 1 η 2 ??
Εχουν δει τα κοψιματα στα χερια μου, ειναι πολυ εντονα, στεναχωριουνται και με στεναχωρει αυτο. Νομιζω οτι αν ημουν μονη μου, θα ενιωθα τοσο ελευθερη, ακομα και να καταστραφω ναι. Δεν λυπαμαι για εμενα, λυπαμαι για το παιδι τους. Δεν ξερω, κανω μεικτα επεισοδια. Μεσα σε μια μερα μπορω να ειμαι πολλοι ανθρωποι. Δεν ξερω για τον τυπο 1 και 2. Ο γιατρος δεν μου εχει μιλησει καν για διπολικη. Δεν μου μιλαει, μου δινει φαρμακα. Αφηστε με να ειμαι αληθινος, να ειμαι κανενος.... http://www.youtube.com/watch?v=ugoNL...layer_embedded
Εσενα οι δικοι σου πως αντιδρουν?
Κανεις καθημερινα εμετους? Τι υψος και κιλα εχεις? Αν θελεις μου λες βεβαια, σαχλη περιεργεια :Ρ
Κι εγω τις ιδιες μλκ κανω... οσο αντεχω τουλαχιστον.
τοκ τοκ τοκ τοκ?
Ρε συ πες στον γιατρο να σου μιλησει !! Ρωτα τον ευθεως αν εχεις διπολικη, οφειλεις να γνωριζεις !! Α μπες κι εδω αμα θες
http://www.mazi.org.gr/
ειναι ενα σαιτ για διπολικη που εξηγει τα επεισοδια κτλ παντως φροντισε να μαθεις για τη διπολικη , η γνωση ειναι δυναμη..
Οταν λες μονο φαρμακα, δλδ δεν κανει κ ψυχοθεραπεια ?? Η κανει αλλα δεν σου λεει για διπολικη ??
Ο τυπος 1 ειναι με μανιακα κ καταθλιπτικα, ο τυπος 2 με υπομανιακα κ καταθλιπτικα..
Εμενα οι γονεις μου ωρες ωρες μου στεκονται κ με στηριζουν κ αλλες φορες με λενε ψυχακι.. οπως τους κατεβει..
Εσενα πως το αντιμετωπιζουν οι δικοι σου ??
ψηλή είσαι, ζηλεύω χεχε!!! (1,57) ;)
τι ψηλη ειμαι ρε συ, μετριο υψος εχω, μακαρι να μουν πανω απο 1.70 (χωρις τακουνια βεβαια) απο μικρη ηθελα να ασχοληθω με το μοντελινγκ κ μου χει μεινει απωθημενο εντωμεταξυ μου λεγαν οι γονεις μου μικρη κανε μονοζυγο να ψηλωσεις σκατα ψηλωσα αλλα ενταξει δεν ειμαι κ κοντη στο ενδιαμεσο ειμαι πιστευω αλλα για μοντελινγκ γιοκ !!!
Βασικα δεν ειμαι σιγουρη οτι γνωριζω ακριβως οτι ξερω τι ειναι η ψυχοθεραπεια, τον βλεπω 1 φορα την εβδομαδα και μιλαμε. Δεν εχει κανει διαγνωση. Νομιζω πως αυτα που μου συμβαινουν οταν μου συμβαινουν παραειναι εντονα, δεν ξερω. Το θεμα της διπολικης προεκυψε τους τελευταιους 2 μηνες, αν και παντα ημουν παρορμητικη και συχνα ακραια και κτλ κτλ. Στο παρελθον υπηρξα καθαρα καταθλιπτικη. Εχω μαθει να κρυβομαι πολυ και ελειπα πολυ πολυ απο το σπιτι, εμενα σε σπιτια φιλων. Τον τελευταιο καιρο αναγκαστικα ειδαν και τους ειπα καποια πραγματα και βασικα ηταν υποστηρικτικοι. Μου λενε βεβαια τις κλασικουρες ολα ειναι στο μυαλο κτλ και με επιβλεπουν και αυτο μου τι δινει στα νευρα αλλα γενικα προσπαθουνε. εσυ εισαι τυπος 1?
Ελα βρε μοντελινγκ.... σιγα :-) Δεν χρειαζεται να εισαι πανω απο 1.70 για να εισαι κουκλα.
ναι εγω ειμαι bipolar 1 κ bipolar icon χεχεχεχε !!! εχω κανει απ ολα τα επεισοδια βεβαια κ εμενα με καταθλιψη ξεκινησε κ πολυ βαρια μαλιστα κ μενα μου λεγαν τα ιδια οτι κλαιγομαι, μοιρολατρω, παρε πρωτοβουλια κτλ αλλα δεν καταλαβαιναν οι ΜΑΛΑΚΕΣ οτι ειναι η καταθλιψη ΑΣΘΕΝΕΙΑ κ οχι κατι που επιλεγεις η κανεις επιτηδες πλεον δεν δινω σημασια σ ο,τι κ αν πουν ειτε θετικο ειτε αρνητικο στις περσσοτερες περιπτωσεις διπολικης με καταθλιψη ξεκιναει α εισαι 2 μηνες new εισαι κ εσυ εγω ειμαι 4 τι επεισοδια εχεις κανει ??
βρε κουκλα κ ομορφη ειμαι αλλα για μοντελινγκ το υψος μου δεν αρκει !!!! Thanks παντως !!!!!!! :) :) :)
Τι εννοεις τι επεισοδια? Μανιακα, πως φερομαι? Μπορει να ημουν και παλιοτερα, αλλα δεν πηγαινα σε γιατρο, εχω κανει πολλες μαλακιες, απλα την ορολογια δεν την γνωριζω καλα.
εγω 176 58 νιαου
παντως ετσι οπως με εχω κανει κι εγω για μοντελινγκ τελειως γιοκ. οχι οτι θα ηθελα κι ολας, λεμε τωρα. λακρυ λακρυ
νιαου νιαου !!! :) αχ το λακρυ λακρυ μ αρεσε !!!!! ρε συ αχινε μακαρι να χα το υψος σου κ ας ημουν οσα κιλα να ναι, το κακο με το μοντελινγκ ειναι αμα δεν εχεις το υψος γιοκ, ενω πχ αμα εχεις το υψος κ λιγα κιλα, τα κιλα μπορεις να τα χασεις αλλα το υψος δεν μπορεις να το δημιουργησεις !!!!!!
Λες?? Γιατί πάντα είχα πλούσιο και μακρύ μαλλί. Αυτό θα φταίει!!! χαχαχα!!
μωρε ασε το μοντελινγκ δε κανουμε ταξιδια. περπατας σα ζομπι, στηνεσαι σα βαλσαμωμενη, σκατα μωρε :Ρ τι κανεις τωρα?
τι μαλλια εχεις? και τι χρωμα παρακαλω πολυ...
εχω καστανοξανθα μακρια το φυσικο ειναι σγουρο αλλα δεν μ αρεσουν τα σγουρα κ τα ισιωνω συνεχεια !!!
ρε συ μια χαρα ειναι το μοντελινγκ κ τι δεν θα δινα για να το επιτυχω!!!!!!!!!!