πορνογραφικο υλικο ναι.. αλλα καθε μερα??
γεια σε ολους σας!!! λοιπον θα σας πω και εγω το προβλημα μου... ειμαι 22 ετων και εχω σχεση 5 χρονια με ενα παιδι 22 και αυτος. ξερω εδω και 2 χρονια πως βλεπει πορνογραφικο υλικο και με ενοχλει πολυ.. μετά από πολλές συζητήσεις του στιλ με ενοχλει που αυνανιζεσαι μπροστα στον υπολογιστη της τελευταιες μερες καταλαβα πως μπορει να μπει σε καποιο πορνογραφικο σιτε ( με video) αλλα να δει ελαχιστα και χωρις να κανει τπτ.. το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο καιρο αντι για video βλεπει εικονες απο γυμνες γυναικες με μεγαλα στηθη, διαβαζει αγγελιες γνωριμιων, σεξυ ιστοριες και μπαινει σε οικους ανοχης και κοιταει τα κοριτσια που εργαζονται εκει. το τελευταιο δεν το κανει σαν να ψαχνει να παει δηλαδη μια φορα τη μερα μπαινει σε ενα σιτε με οικους παταει τυχαια πανω σε εναν και κοιταει τις φωτο των κοριτσιων.. εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο τη στιγμη που εχουμε καλη σεξουαλικη ζωη πρεπει να μπαινει σε τετοια site καθε μερα... μηπως τελικα ψαχνει καινουργιες εμπειριες??? αλλα που θα τις βρει στις αγγελιες??? εξω που βγαινουμε δεν γυρναει να κοιταξει καμια..