θελω να σκισω την σαρκα μου ασχημα τωρα
Printable View
θελω να σκισω την σαρκα μου ασχημα τωρα
να στην σκισω εγω, που θελω να σε δειρω κιολας?
θελει πολυς κοσμος να με δειρει αλλα δεν θα μου κανει κατι πρεπει μονη μου τι να κανω ειμαι και δουλεια
που ειναι κ αυτη η Στουλα πια
Για το ονομα του Θεου μην κανεις τιποτα !!
Παρε τα χαπια σου ή και παραπανω χαπια κανενα ηρεμιστικο.
Επικοινωνησε αμεσως με το γιατρο σου.
ειναι αργα εκοψα λιγο τα πλευρα μου
πως θα με διαβασει τι θα μου πει
broken τι εγινε ρε συ ετσι σε επιασε στα καλα καθουμενα η προηγηθηκε καποιο γεγονος??
κουβαλας μαχαιρι κ στη δουλεια ??
ασε τους παπαδες τι εννοεις εκοψες λιγο τα πλευρα σου?? σοβαρα εκανες κατι τετοιο??
ποια ειναι η Στουλα οεο ???
αμα πιστευεις στον ΘΕΟΥΛΗ τραβα σε καποια εκκλησια και πιασαι τον παπα ,καποιον ιερεα προσωπικα και πεσ του το στορυ σου! εχω ακουσει πολλα παιδια που θελαν να αυτοκτονησουν και τους αλλαξε γνωμη η βοηθεια κλιρικων! αμα πιστευεις ειναι μεγαλη βοηθεια! μακαρι να πιστευα και εγω¨( το ζηλευω πολυ! για εμενα η Παναγιες και χριστος ,σταυροι και αλλα παραμυθακια μου φαινονται και μου ακουγονται γελεια παραμυθακια ! ¨) αλλα αμα τα πιστευεις ειναι μεγαλη βοηθεια!
το εχεις ξανα κανει?
Εχω ακουσει για ενα ιερεα στα μεσογεια! θες να το ψαξω? οτι μπορω να κανω πες μου!! να σε βοηθησω οπως μπορω βρε κοπελα μου!
Οσο για την 'LACRYMOSIA' Η ΟΠΩς στο που... λεγετε μην την ακους αμα πιστευεις θα σε βοηθησει !
Τι να πω ! ζιτα αδεια!! και καντινα να ηρεμισεις!! μην κανεις κακο στο κορμακι σου!! κανε την χαρη σε εμας !! κανει υπομινη!!
Lacrymosa λεγομαι βρε Γιωργο μου καλα εσυ δεν μου ειχες πει οτι με γουσταρεις κ κατι αλλα σε ενα αλλο ποστ?? Τεσπα, ρε συ οπως γραφεις σαν θρησκευτικο παραληρημα ειναι (μην με παρεξηγησεις) εγω προσωπικα δεν πιστευω σε παπαδες κ τετοια, τωρα αμα καποιον τον βοηθησε η επαφη με καποιον ιερεα δεν αντιλεγω, αλλωστε η broken μονη της θα αποφασισει τι θα κανει!!
Broken εισαι καλυτερα?? Συμφωνω παρε μια αδεια κ πανε σπιτι η καπου αλλου οπου να ηρεμησεις λιγακι...
ΑΑΑ ναι εσυ εισαι !! LACRYMOSA ΖηΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ! δεν δικαιολογουμαι , απλα πανω στο αγχος μου να βρω λυση , να κανω την φιλημας να αλλαξει γνωμη εγραψα κατι που το μετανιωσα! Ζητω συγχωρεση ¨( .
μπροκεν?? τι κανεις?? γραψε μας κατι!!
δεν ξερω αν θελω να πεθανω να κοπω ηθελα
μενεις κεντρο η επαρχια? σου αρεσει ο πονος ? σου δινει ηδονη? το βλεπεις σαν να τιμορεις τον εαυτο σου?
Ναι βρε εγω ειμαι !!!!! :) Ηρεμησε βρε Γιωργο δεν τρεχει τιποτα, δεν εγραψες κ τιποτα ασχημο ρε συ ,δεν με βρισες κι ολας συγχωρεμενος!!
Σου απαντησα κ στο pm!!!
Kι εγω σε συμπαθω πολυ, δεν τρεχει τιποτα, χαλαρωσε!!! :)
Broken κι εμενα με πιανει αυτο με το χαρακωμα, αλλα μαλλον εσυ δεν χαρακωθηκες απλα, τι ακριβως εκανες?? Τι ενιωθες τη στιγμη που το κανες?? Ενταση, ξεσπασμα, οργη ??
μπροκεν? εισαι καλα? εισαι ακομα στην δουλεια? εχεις αιματα? μιλησε μας!! ΛΑΚΡΙΜΟΣΑ σε εβρησα¨) αλλα ,αφου δεν το καταλαβες καλητερα¨) χεχε τωρα εχω παρει την συγχωρεση ¨)
ΜΠΡΟΚΕΝ? σε ποια περιοχη εισαι?
δεν κοπικα σοβαρα απλα κλειστικα λιγο στο μπανιο με μια σακουλα να ανασανω δεν ξερω αν ειμαι καλυτερα παντως ειναι σαν να το ζω στον υπνο μ εχω αυτη την αισθηση μ μιλανε κανω την δουλεια μ κανονικα αλλα σαν να το βλεπω στον υπνο μ
παιρνεις ναρκωντικα? σορυ για την ερωτηση , δεν τρεχει και εγω την πινω αλλα εχω χρονια να την ακουσω ετσι!
δλδη εχεις παραισθησεις ενω εισαι στο χωρο εργασιας? τη δουλεια κανεις? και την σακουλα τη την ηθελες στο μπανιο?
καπνιζω αλλα εχω καιρο την σακουλα για τις ανασες!!!!!
Παρε τηλεφωνο τους δικους σου να ερθουν να σε παρουν..
Δεν ειναι αναγκη να ταλαιπωρεισαι.
Με ενα φαρμακακι θα σου περασει..
Ισως φταιει και η ζεστη.. Ειναι θερινο ηλιοστασιο σημερα..
εχω ερκοντισιον
μηπως θα πρεπε να αυξησεις την δοση για να σου φυγουν αυτα τα συμτωματα?
μηπωσ παλι δεν πηρεσ τα χαπια σου ρε συ?????
....τώρα το είδα το θέμα..
Ξύπνα και τα λέμε.
Θα πάρω ενισχύσεις και θα έρθω να σε σέρνω από το μαλλί ξέρεις από που μέχρι που.
θελω να κοιμαμαι ολη μερα και δεν μπορω αμα κοιμαμαι ειμαι ασφαλης αλλα δεν μπορω επειδη δεν νυσταζω μερικες φορες και επειδη δουλευω
8a πας σμρ αλλα δν μπορω να κτλαβουν στο γραφειο
Είσαι καλύτερα σήμερα ντολ?
παει κ ερχεται εχω υπνηλια εδω και 3 ωρες και ημικρανιες
Δεν κοιμάσαι καλά τα βράδια μήπως και δε χορταίνεις τον ύπνο σου? Αν κοιμάσαι το οχτάωρο αλλά πάλι την ημέρα έχεις υπνηλία, μπορεί να σου συμβαίνει και λόγω άγχους. Το στρες κουράζει τον εγκέφαλο, κι αυτός έχει βρει τον τρόπο να στο δείχνει και μάλιστα μη σου πω σε βάζει λιγάκι στην άκρη για να σε προφυλάξει. Ντολ εγώ κάποια εποχή με πονοκεφάλους είχα πάρει από το φαρμακείο έλαια λεβάντας σε ένα πολύ μικρό ήταν φιαλίδιο, πετρόλ, σαν ρολ-ον και με τη μία του άκρη το έβαζες στους κροτάφους. Μήπως σε βοηθήσει κάτι τέτοιο? Ίσως και νά'χεις ξαπλώσει ήδη, αν όχι, κλείσε πατζούρια, στόρια, ξάπλωσε σε δροσερό δωμάτιο, με καθαρά σεντόνια στο κρεβατάκι σου, δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα πάντα ένα τριζάτο ευωδιαστό σεντόνι με ανακουφίζει όταν το έχω πάνω μου, ξέρεις, τα safety blanket μας που λένε. Και απαλή μουσικούλα, σήμερα δεν είσαι για σκληρές, πιες κι ένα χαμομηλάκι, βοηθάει. Άντε κοπέλα μου, καλή ξεκούραση. Και χίλια συγγνώμη για χτες, ξέρω πως είσαι καλή, εγώ είμαι που έπρεπε να σου μεταδώσω αλλιώς το μήνυμά μου και δεν το μπόρεσα γιατί είμαι βλαξ..τέσπα. φιλιά και περαστικά σου.
Rain σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και γω συγνωμη που μιλησα ασχημα νιωθω απαισια σορρυ..........με εχουν πιασει ανασφαλειες και τρεχουν τα ματια μου. χτες ειχα τρομερη υπνηλια και πηγα γιατρο κ ειδε πως δεν ειναι καλα τα πραγματα και ηθελε να μου ξεκινησει το invega αλλα δεν θελω να το παρω για λογους....ξερετε....
με εκανε χειροτερα η επισκεψη ξαφνικα αντι να με ανακουφισει
δεν ξερω αν 8α βοη8ησει αλλα εχεις σκεφτει να ασχολη8εις με καποιο α8λημα?να ξεσπας εκει..
ποιος ειναι ομως ο λογος που εχεις τοσο 8υμο μεσα σ?
exeis rwtisei thn texnh an thelei na eic meros ths???tha hthele full thn energia s...gt dn dokimazeis kati tetoio??
τι τεχνη ειναι αυτη φελε?